Skønhed og mode

9 Cool Baby T-shirts, der er bedst til drenge og piger

Pin
Send
Share
Send


Babyer er awesome. Ved at få dem til at bære det perfekte outfit, er det at fremhæve dem. Tøj spiller en drastisk rolle for udseendet af barndommen i alle æra. Det være sig en simpel top eller et jumpsuit, det vil rocke på babyens udsigter. Vores artikel om baby T-shirts giver en klar ide, mens du køber dine babyer.

Den bedste baby T-shirts til dreng og pige:

Her er nogle af de typer af T-shirts bredt valgt til babyens komfort:

1. Trykte Baby T-Shirts:

Her er t-shirt til baby boy, som er trykt med et tegn, der er mest elsket af børnene. Der er en række tegneseriefigurer som sådan trykt på skjorter, der er favoritter til både drenge og piger som barbie, Chotta Bheem, Else, Anna, Spider Man og mange flere.

2. Peter Pan Collar Baby T-Shirts:

Der er en række forskellige krave typer båret af babyerne. Her hedder den en Peter Pan krave. Det er som vist ovenfor i billedet. Disse typer af krave kan bæres af både baby drenge og baby piger. De kommer med deres shorts til at blive båret med det for at fuldføre udseendet. De gør også babyerne behagelige.

3. High Neck Baby T-Shirts:

Oplev disse trendy og cool baby t-shirts, som kan være uoverensstemmende med nogen jeans eller nederdele. Den bæres af begge kønnene. De kommer også med et stort udvalg af farver og størrelser. På basis af komfort er der ikke brug for noget at ofre. Disse områder er almindeligt opfyldt af både forældre og babyer i alle aldre. Denne samling kan også være den, der handler om vinteren.

4. Flutter Sleeves Baby T-Shirts:

Det er en af ​​de mest fortryllende samlinger for baby piger. Denne t-shirt til baby pige gør dem smukke og meget mere behagelige. Ovenstående link har et billede af fantastisk gul skygget t-shirt, der inkorporerer naturen i den. Det har også en ærmetype kaldet flutter Sleeves, som er omdrejningspunktet her.

5. Cotton Baby T-Shirts:

Taler om den lethed at bære bomuld var det, der mangler her i denne diskussion. Bomuldsbeklædning er meget populært blandt folk, da de ikke producerer ubehag ved forværrende allergier adhudsygdomme hos babyerne. Der er en unik verden af ​​samlinger til bomuldsmaterialerne. De kommer ind i store varianter af farver at vælge. Så tøv ikke med at købe det til dine små.

6. Fuld og halv ærmer Baby T-Shirts:

Den mest almindelige type af tøj valgt af forældrene, er den ene, der enten har hele ærmer eller halv ærmer t-shirts. Disse er sæsonbestemte slid, der bæres derfor til vinter og sommer. De kommer op med store sorter som trykt, rund hals, krave nakke, V-hals og så videre. Der er også sjove baby t-shirts med vidunderlige valg af farver i dette område.

Se mere: Matchende familie T-shirts

7. Multi Color Stripes Baby T-Shirts:

Et andet sæt af samlinger er dem, der har flere farver fremhævet på dem. Disse T-shirts til babyer er det fedeste og mest attraktive udvalg af samlinger. Det er ikke den type, der bæres sæsonmæssigt. Denne passer til både piger og drenge og giver dem det slående udseende. Da de er lavet af bomuld, giver de ikke op med deres komfort.

8. Broderede Baby T-Shirts:

Her er de mest søde, søde og elegante trendy baby pige t-shirts. Broderi er at sy en ønskelig skildring på kluden. Det nyder materialets udseende. Disse typer af t-shirts er farverige og alligevel giver et behageligt udseende. Ofte valgt pigerne, men nogle gange bæres de også af babybørnene.

Se mere: Bedste Legetøj til Baby Boy

9. Ruffle Sleeves Baby T-Shirts:

Udforsk et andet udvalg af baby samlinger, der har en unik type ærmer. De hedder Ruffle Sleeves. Disse typer er meget velkomne af mommerne, der gerne sidder fast i mode. De er fantastiske, hvilket giver en dejlig endnu charmerende udseende for de babyer, der bærer den. De kommer op med forskellige farver og materialer.

Den mest afgørende del er valg af baby tøj. Ja, uanset mode, bør barnet være behageligt ved at bære det. Forældre bør være velinformerede om, hvordan udvælgelseskriterierne er baseret. Da babyerne har tendens til at få kraftige hudinfektioner let. Der er imidlertid en bred vifte af valg, der skal udforskes. Ovennævnte typer Baby T-shirts kan betragtes som Top 9 til en vis grad.

Se mere: Simple Legetøj til Baby Girl

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 20 COOL AND SIMPLE T-SHIRT IDEAS (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send