Skønhed og mode

25 unikke nedtælling ure med billeder til 2018

Pin
Send
Share
Send


De fleste af Countdown Clocks funktioner med den klare og letlæsbare LCD-skærm. De fede ansigtsnumre med det store display gør at du nemt kan læse nedtællingstimeren, uanset hvor du prøver at sætte dit blik over det. Du kan frit indstille nedtællingstimeren i disse typer nedtællingsklokke, og du hører den høje og klare men ikke døvende lyd. Nogle af modellerne minder dig om at håndtere din dampede eller kogte mad rettidigt, så du forbereder din yndlingsmad subtilt og pænt. Det har en moderat lyd, der kan høres fra ethvert af værelserne i dit hjem, og sidst for et stykke tid. Simple Countdown Clocks er ekstremt nem at bruge med den intuitive knap, der gives som dens bestemmelse.

Bedste nedtælling ure:

Her er nogle af de bedste og top 25 modeller af Countdown-ure, som du måske finder omkring dig,

1. Red LED Digital Countdown Ure:

Dette ur har displayet i formatet DD: HH: MM: SS og har cifferhøjde ca. 1,8 ". Den samlede størrelse af uret er 510x160x40mm. Det er rød skygge med 3 unikke funktioner - Nedtælling, Tæl op og Normal ur 12/24 timer. Lysstyrken kan justeres ved hjælp af en fjernbetjening, der gives sammen med den. LED'ens levetid er mere end 100 timer. Den maksimale synsafstand er 100 meter.

2. Big Screen Countdown Alarm Cocks:

Det er den bemærkelsesværdige slags køkken timer med en påmindelse, stopur og nedtælling og også med alarm facilitet. Dette har en dejlig form med en stor skærm. Det leverer en stor lyd og har en måling på 65mm B x 75 mm H x 30 mm D. Den er fremstillet i mønsteret af en båndmagnet med en krog, der sammen med beslaglæggelsen. Disse store nedtælling ure bruger 1,5V AAAA batteri version, som er den mest overkommelige løsning.

3. Digital Plast Brugerdefineret Nedtælling Ure:

Dette er et simpelt nedtællingsur, der er af timers 'type med digital display. Den er lavet af plastmateriale og har certificering af CE / EU. Den er udstyret med et lagermodel ur, der er lavet i overensstemmelse med de specifikke behov. Dette er et brugerdefineret ur med power boxing timer på 1X AAA. Det udfører funktionen timekeeping og har LCD Digital Kitchen timer.

4. Hvid køkken nedtælling ur:

Hovedtræk ved dette bedste nedtællingsur er, at det har klart og let at læse LCD-skærm med store og fedte cifre. Det har en højlydt alarmlyd, der kan høres meget godt fra hvor som helst i huset. Det er ikke nødvendigt, at du skal holde øje med uret, når du forbereder mad. Det tæller ned fra ethvert tidspunkt op til 99 minutter og 59 sekunder. Det kan også bruges som stopur, der kan holdes for at optælle fra nul. De er ideelle til madlavning, hjemmearbejde, træningscenter, sport, spil, kontor og klasseværelse.

5. kvadrat sølv elektronisk nedtælling ure:

Det er let at læse, og alarmtimeren giver dig de største cifre med nedtællingsfaciliteten. Denne store nedtællingstid har funktionen af ​​den justerbare tæller op til 99 minutter, 59 sekunder. Dette kan let hænge på en væg eller et bord på dit hjem eller kontor. Det har magneten til hængende eller endda kan gøres stå oprejst med en udfoldet stand. Den leveres med aluminiumsoverfladen og omfatter også stopur.

6. Bedste bryllup Personlige nedtælling ure:

Ingen gave ville være så overraskende som den der vises i nedtællingsklokke billede. Dette er smukt personlig og tilpasset efter hans behov af en bestemt person. Dette har nedtællingstimeren, der er indstillet til at tælle antallet af dage og antal resterende timer for ægteskabet. Det ville være den perfekte gave til din elskede forlovede, der ivrigt venter på bedømmelsen.

7. Round Magnetisk Nedtælling Timer Alarmure:

Dette enkle nedtællingsur har det digitale vækkeur med køkken nedtællingstimer. Stilen til denne model er modish og har LED-type skærm. Denne antikke stil ur vejer omkring 37 gram og besidder en digital skærm. Den har en bredde på 63 mm og har en enkelt ansigtsform. Hele sættet er lavet af plastmateriale og cirkulær i form. Den leveres med en passende diameter på kun 63 mm.

8. 60 sekunder animeret nedtælling ur:

Her kommer det moderne og for trendy sæt af et animeret nedtællingsur. Dette har i alt 60 sekunder nedtællingstimer. Det vigtigste element i dette bedste nedtællingsur er dens stemmeffekt. Det kan tale og reagere på lyden der høres. Den kommandoer den digitale tid, der vises på LCD-skærmen, og giver dig den ekstra hurtige lydeffekt. Den animerede funktion af dette ur bliver dets mest tiltalende egenskaber.

9. Digital LCD-skærm Nytårs nedtællingsklokke:

Få det nyeste udvalg af nytårsserier af kølige nedtællingsklokke, der har den unikke funktion, der er vedlagt den. Det udfører handlingen med at regne ned antallet af resterende timer til et nytårsdag. Den farverige LED har en rating på ca. 100 timer. Betragtningsvinklen ligger fra H: 85 til V: 85. Den nødvendige strømkilde er AC110-250V 50-60Hz, DC 5V med en USB-stik. Det kommer også med funktionen af ​​IR fjernbetjening. Den maksimale synsafstand er 100 meter både i dagslys og om natten.

10. udendørs jul nedtælling ure:

Dette er en blændende række nedtællingsklokke, der viser den resterende tid til en juleaften. Hele uret regner med at bruge en julemanden med Hammacher Schlemmer. Den er forbundet med en netledning, der leverer dens jævnspænding med en længde f 2000 mm. Og derfor kan du holde denne indretning overalt i dit hjem eller endda som en udendørs indretning. Fugtigheden ligger mellem 32 ° og 158 ° F, (0 ° til 70 ° C). Det har en aluminiumskabinett og et hardwaremonteringssystem til at rumme det ønskede sted.

11. Holiday nedtælling ure med timer:

Dette er en nem at sætte ferie nedtælling ur, der ville vise den resterende tid for den kommende ferie tur. Når du skal udføre forskellige forberedelser til turen, vil dette hjælpe dig med at klare tiden effektivt. Den har timeren indbygget i den, der nemt kan indstilles til det ønskede job. Det bruger kun et AA-størrelse batteri til dets arbejde og bruger en simpel mekanisme.

12. Black Birthday Countdown Ure:

Det er den perfekte måde at huske sin fødselsdag med denne seje nedtællingstid. Det passer godt på enhver hylde i dit hjem. Uret måler 4 "bredt med 2,5" højt i dimensioner. Og det afgørende ved dette ur er, at når klokken når milepælen for den nuværende påmindelse, kan den nulstilles for at begynde at tælle igen for en anden begivenhed.

13. Personligt nedtællingsur til begivenhed:

Vi alle vil gerne nedtælling til visse begivenheder som fødselsdage, bryllupper, ferier og lignende sådanne lejligheder. Denne lille nedtællingstid er stort set i en hvid skygge, som kan vise begivenheden og den angivne dato, der er nødvendig for at blive mindet om. Alt du skal gøre er at indtaste begivenhedsnavnet og også at indstille timeren til den forventede dato.

14. Bryllup Ringe Prægede Bryllup Nedtælling Ure:

Her er den ideelle måde at passere dine hektiske dage på, og venter på dit kommende bryllupsbegivenhed. Dette er et køligt nedtællingsur, der er præget med vielsesringe og roser print. Uret viser både dagene og den resterende tid til din favorit begivenhed af et bryllup begivenhed.

15. håndlavede ferie nedtælling ure:

Det er en perfekt sjov tid at skære ned din yndlings ferie tur, der skal startes i løbet af de næste par dage eller måneder. Dette er det seje nedtællingsur, der er lavet ved hjælp af afskårne ferie nedtællingsudsmykninger. Det er bare trykt på et kedeligt kort, der bare ligner et lykønskningskort. Med det vedhæftede hele det digitale ur, som viser de resterende dage og tid til ferien.

16. Møder nedtælling ur med musikalarm:

Det er en hard plastic nedtælling timer med LED digital display størrelse på 5 x 3 cm. Nedtællingsintervallet varierer fra 1 sekund, 99 minutter 59 sekunder. Den leveres med den unikke hukommelsesfunktion og kan bruges til alle officielle formål som møder. Denne lille nedtællingstid har funktionen af ​​en strømafbryder og også en stødkontakt.

17. Kontor bruge pensionering nedtælling ur:

Denne nemme indstilling nedtællingstid vil vise de sekunder, der angiver, hvor længe du har tiden til din pensionering. Bare indtast den store dag og tør ud af klubberne uden besvær og vent på den nøjagtige påmindelse. Det bruger to AA-størrelse batterier og er perfekt til skrivebordet på kontorer. De kan nulstilles til fremtidig påmindelse syv.

18. Forventer baby nedtælling ure:

Udforsk denne sjove måde at regne ned for din store dag med en ny baby, der kommer til dit hjem. Den simple nedtælling ur er lavet med et kort, der er præget med Love Birds med Nest. Designet er pyntet på kortet med nedtællingstidtimeren, der er 3,75 "x 3,75" i størrelse. Det får dig til at føle sig som et high-end lykønskningskort. Det er nemt at programmere og indeholder en enorm magnet med batterier.

19. Small Reverse Countdown Ure:

Her får du et kig på nedtællingsuret, der tæller omvendt til den indstillede begivenhed. Det kan let bruges til formålet som for spil, træningsøvelser og meget mere. Det er også den universelle timer med grundlæggende funktioner, som en almindelig ur indeholder. Uret er let at indstille og på samme tid er det også let at læse. Det har også 24-timers clock mode, nedtælling og optælling af indstillingsfunktioner.

20. 60 anden gule nedtælling ure:

Dette er et lille nedtællingsur dedikeret til at tælle kun 60 sekunder. Uret er mønstret i en lys gul skygge, der fremkalder en frisk følelse for hver start. Det kan bruges til spilformål, officielle tilbud og også til de indenlandske behov. Den bruger kun et AA-størrelse batteri og arbejder med en simpel mekanisme.

21. Ekstra små nedtælling ure:

Få det bedste ud af de helt nye elementer i den timer, der vises i billedlinket. Det er en sød nedtælling ur, der er en ekstra lille størrelse, der gør dig med lethed hver eneste gang. Det har specielle funktioner som indikation af brug af LED-lys. Du kan vende om handlingen, nulstille timeren og også indstille til en ny begivenhed som en timer.

22. Soft Version af Countdown Ure:

Hvis du ikke er den, der foretrækker en ideel uretype visning af den moderne slags, så gå til sådan software version af nedtælling ure. De downloades bare i sit originale format til din pc, bærbar computer eller endog i dine androider. Disse er tilgængelige i opløsning på 1920 × 1080 og filstørrelse på 5,3 MB. De downloades i formatforholdet 16: 9, en billedfrekvens på 23,97 fps og med en varighed på 5 sekunder.

23. 3 "9Digits Store LED Countdown Ure:

Få kendskab til funktionerne i disse 3 tommer Digital LED Countdown-ure. Dette er det store nedtællingsur, der har nok displayplads til at rumme 9 cifre. De kan tælle ned til hverdagen, og det kan også gøres for at tælle op, når den forventede dag er indtastet. Det viser også normal tid i begge formater på 12 og 24 timer.

24. Bordsindretning Digitale nedtælling ure:

Dette ur er af det skrivebordsartede nedtællingsur, der har et springende bevægelsesmønster og størrelseslængden på ca. 238 mm. Det er af digital motivitetstype med en bredde på 85 mm. Det er i firkantet form med traditionel kinesisk stil. Dette er lavet af plastik og fungerer også med baglygte. De fås i alle variable farver og nuancer. De vejer ca. 600 gram.

25. 100 timer nedtælling timer ure:

Denne særlige timer og nedtællingsklokken kan tælle både opad og nedad. De kan udføre op eller ned i 100 timer i intervaller på 1 sekund. Den har den unikke funktion, der fortæller dig, hvor meget tid der er gået efter alarmlyden i dens nedtællingsfunktion. Den har den indbyggede stativ, lommeklips og en magnet.

Nogle af urene er forsynet med fjernbetjeningstjenesten, hvilket gør dig endnu mere behagelig at arbejde med det. De fleste af nedtællingsure er indlejret med LED digital display, hvilket ville give levetiden mere end andre overlegen kvalitet af ure. De gør altid seeren ideel og bekvem at læse alle dens cifre med sine LCD- eller LED-skærme. Det kan også bruges som regelmæssige ure.

Pin
Send
Share
Send