Skønhed og mode

9 Fabelagtige Chokoladeperler Smykker Modeller til Kvinder

Pin
Send
Share
Send


Chokoladeperler kommer fra Tahiti og er ekstremt sjældne og dyre. De er dyrkede perler og bleges derefter for at få en farve. Perlerne kan nu også farves brun. Dette har skabt et nichemarked for de naturlige chokoladeperler, og de er elskede af de modebevidste mennesker. Tjek de vidunderlige smykker, som vi har opført her, der bruger chokoladeperlerne.

De fleste skinnende chokoladeperler Smykker til damer med billeder:

Lad os se denne perle, det er den mest charmerende og også smukke. Her viste vi top smykker modeller af chokoladeperlerne til piger. Disse designs er at ændre dit udseende så traditionelt

1. Chokolade Perleøreringe:

Få disse smukke chokoladepearl øreringe, der er i en hoop mode. Øreringe leveres med diamanter på toppen. Denne kombination af diamanter og perler gør øreringe til et fantastisk par. Perlernes chokoladefarve er smuk og iøjnefaldende.

2. Chokolade Perle Vedhæng:

Få en ren chokolade perlekæde, der er en kabal. Denne kule single perle halskæde vedhæng er fantastisk til enkle og fantastiske effekter. Du kan få chokoladeperlen med hvidguld, guld eller sølvkæder. Virkningen af ​​chokoladeperlerne er strålende. Par dette vedhæng med øreringe af samme type.

3. perle armbånd:

Se fantastisk i dette naturlige chokolade perle armbånd. Denne tredobbelt streng af chokoladeperle armbånd leveres med forskellige nuancer af brun. Armbåndet har en metalklap, der også er stilfuld. De rene chokoladeperler er strålende i skygge og skinne.

4. Chokolade Perle Ring:

Få dig denne chokolade Tahitian perle ring, der er sat på 18 ct guld og diamanter. Den fantastiske chokolade perle ring er betagende og vil se rig på dine fingre. Kombinationen af ​​diamanterne og chokoladeperlen er smuk og er et must køb for alle.

5. Chokolade Perlehalskæde:

En perfekt 11 mm Tahitian chokolade perle smykker er hvad du bør få, hvis du har lyst på de gode ting. Denne enkeltstreng chokolade perle smykker er et klassisk stykke og vil se godt ud på dine tøj. Kombiner det med enkle perleøreringe, og du vil forbløffe alle omkring.

6. cluster perle halskæde:

En forbløffende hvid chokoladeperler og mørk chokoladeperle klyngehalskæde er et godt smykkeelement til at have i din samling. Denne klynge halskæde er et udsagnsstykke, som du vil nyde iført for alle vigtige lejligheder. Perlerne grupperes sammen for at danne en flot flok, der ligner en klynge.

7. mørk chokolade perle:

Lav et håndlavet armbånd med disse mørke chokoladeperler. Chokoladeperlerne er berømte overalt og ser fantastiske ud. Dette håndlavede armbånd er hvad du kan bære til enhver lejlighed. Prøv denne iøjnefaldende farve som det går næsten alle slags og farver på beklædningen. Det enkle armbånd er perfekt i alle størrelser.

8. Pearl Drop øreringe:

Prøv denne dejlige 3-farve chokolade crunchy perler drop øreringe. De tre forskellige nuancer af chokoladeperlerne er en del af hver ørering. Dette giver plads til et smukt øreringe sæt, der ser godt ud på alle. De runde perler, der anvendes i øreringe, er smukke.

9. To Pearl Ring:

En trendy twist til den normale ring er denne to chokolade perle ring med diamanter. Sølvringen er abstrakt i design og ser rigtig godt ud. Det ulige design vil blive elsket af folk der kan lide funky smykker og kunst.

Chokoladeperler er smukke og iøjnefaldende. Da de er sjældne, er de meget dyre. Smykker fremstillet af chokoladeperler er dog værd at koste. Du vil få øreringe, smykker og andre varer som armbånd mv.

Pin
Send
Share
Send