Frisurer

Top 9 frisurer til teenagepiger

Pin
Send
Share
Send


Er du teenager? Teenår er den vigtigste såvel som underlige periode i vores liv, og på den tid vil du blive mere og trendy plus moderigtigt. Så, frisyre kommer også i mode, da det er en af ​​de mest vitale faktorer i din personlighed. Så denne artikel er primært fokuseret på den bedste teenage frisyre, og jeg håber det hjælper dig meget.

Ved at følge disse spændende trends kan du få nyt udseende til fester, skole og weekender med venner eller en bestemt lejlighed.

1. Fransk Flettet Pony Hale:

Lav en frisyre ved hjælp af en person, der er kendt for fransk fletnings kunst. Denne frisure er et korrekt valg for en 10 ellers 12 år gammel. Du kan også prøve denne til en skole frisyre som fint.

2. lige lag:

Ved at bruge denne frisure kan du se vidunderligt, hvis du har skat af blonde hår i lige lag. Det er fantastisk til tyndt ellers fint hår, fordi det giver dit hår yderligere beskrivelse plus krop; gøre fantasien af ​​fyldigere såvel som tykkere låse. Lag viser også din hårfarve ved at fange plus reflekterende lys.

Se mere: Frisurer til piger med krøllet hår

3. Skøre Curly Medium Frisure:

Hvis du har en medium frisure, så hjælper en krølle med at bygge en ny stil. Det er også problemfrit at udøve. Denne frisure er velegnet til pige, fordi krøllet frisør for altid laver en stilopstilling. På betingelse af, at håret har lag efterpå, synes krøllerne endnu bedre.

4. Poker Straight With Headband:

Hvis du har buttery blonde hår, så bære det løs og dekorere med et beaded hovedbånd, det giver dig et fænomenalt udseende. Hovedbåndene er et stort supplement til en let løs frisyre, så beslutter du et fedt og solidt hovedbånd til en stilerklæring, ellers et tyndt og elegant hovedbånd, der giver dit look et ekstra slag af glamour.

Se mere: Frisurer til college går piger

5. Side-fejet hårlås:

For at gøre dette skal du bare samle dit hår ud over at trække dem til den ene side. Sæt en lille hårspray på dine tråde, og træk dem til den ene side af dit ansigt helt. I stand vil du vedligeholde dit lange hår, når du ser kedeligt ud og kedeligt, fixer smør, fordi det giver et rent blik til dit ansigt. Derfor, par bølget hår ved lige bangs ellers side-fejet bangs gennem trække rygsektion.

6. Side Flettet Frisure:

Denne frisure giver et stilfuldt plus fantastisk udseende. I denne frisure flettes hårene tæt på din hovedbund og laver en faux rapport fra den "side-barberede" frisyre mode. Først og fremmest blødt dine hår med et anti-frizz serum før du laver fletninger for at undgå frizz. Et slag af hårspray gør dem glatte og skinnende hver nat eller dag.

Se mere: Simple frisurer til piger

7. Lad hestehale flirte på dit ansigt:

Hestehale er en enkelt frisure, der er hurtig, enkel og afslappet. Du kan dog grøfte den sædvanlige slanke hestehale betød for en flirtende. Du skal mocke rødderne rundt om panden på hovedet. Lad få flicks hænge i dit tempel for at give legende udseende. Du kan også lave et godt pust på kronen.

8. Tynde, strandede bølger:

Hvis du har lysfarvet hår, så giver denne strandfulde, bølgende bølger sorgløs og selvsikker udseende. Det er velegnet med fint såvel som tyndt hår, fordi de fjerede ender gør vildledelsen af ​​tykkere, fyldigere hår. Skub dit hår i volumen for yderligere belastning, så prøv en størrelse, der øger mousse, ellers tørre dit hår i krøller.

9. Tousled Waves:

Lav din egen leje ved at dække en del af håret rundt om et tykt tønde krøllejern på lav varme samt at sætte dem ved et let hårspray, der gør dit hår skrøbeligt plus hårdt. Planen er at omfatte enorme bølger, som også går, mens du opnår!

Se videoen: Cortes de cabelo masculino. Los mejores barberos del mundo #9 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send