Skønhed og mode

Musik til meditation - En ultimativ guide

Pin
Send
Share
Send


Hvis du begynder at meditere, og du søger efter musik vedrørende meditation, skal du vide et par begreber om det, før du starter. Meditation sammen med musik er en utrolig oplevelse, og når du er vant til det, vil det helt sikkert blive en del af din regelmæssige rutine, da du ikke vil slippe af med det.

Her er vores ultimative guide til musik til meditation.

Forstå betydningen af ​​hjernebølger:

Vores hjerner består af milliarder hjerneceller, der er kendt som neuroner, og de kommunikerer med hinanden med elektriske bølger, der skyldes de signaler, der produceres af hjernens aktiviteter. Disse kan detekteres med medicinsk udstyr kaldet elektroencephalogram. Denne elektriske aktivitet er kendt som brainwave mønster. Disse hjernebølger kan ændres med meditationsteknikker, men det kan være tidskrævende. Shortcut-metoden bruger lyd, der er kendt som binaural beats.

Se mere: Sådan Mediterer Dagligt

Hvad er Binaural Beats?

Binaural beats er bløde bølger, som du hører gennem øretelefon. De spilles uafhængigt i begge dine ører og spilles med forskellige frekvenser, så når de ringer i dine ører ser det ud som en illusion af binaural beat. I eneste problem med binaural audio er det, at lydene er meget ulige. Musikeksperter for disse beats har forsøgt at reducere problemerne, og de har lavet smukke melodier, der er relateret til naturlige lyde, hvilket gør meditation en bedre oplevelse.

Se mere: Bedste meditationstips

Beta Brain Waves: (14 til 32 Hz)

Beta hjernebølger er nemme at blive vant til, da vi normalt har denne hjernebølge til at arbejde i vores hoved, når vi er opmærksomme. Dette er den dominerende hjernebølge, som vi normalt har hele tiden, især når vi er spændt, trykket, bange, stressede, agiterede osv. Betabølgerne hjælper med at koncentrere og gøre din opmærksomhed. Det gør dig til en kritisk tænker og forbedrer din logik.

Alpha Brain Waves: (7 til 14 Hz)

Alpha Brain bølger er den lavere frekvens bølger. På grund af denne slags musik når vi en tilstand, hvor vores sind er fri og afslappet. Dette hjælper os med at meditere bedre, og vi føler, at vi drømmer om dagen. Vi føler alfa bølger i os, når vi laver arbejder, der ikke er stressende eller presserende. Det anses for at være forbindelsen mellem bevidst og underbevidst sind. Det hjælper os med at bevare hukommelsen og øge koncentrationen. Det reducerer også blodtrykket og øger cerebral blodgennemstrømning. Du føler dig glad, lys og energisk.

Theta Brain Waves (3,5 til 7 Hz)

Theta hjernebølger er til mennesker, der kan lide at gå i trance, mens de mediterer. Dit sind føles som om det er gået i seng, men du er faktisk i din bevidste tilstand. Det hjælper os med at fornemme vores indre fred og stabilisere følelser. Det øger opbevaring og beroliger sindet. Du vil se en forbedring i dit helbred og din søvn vil være mere fredelig.

Delta Brain Waves (0,1 til 3,5 Hz)

Delta hjernebølger er gavnlige for kroppen, da det genopretter og helbreder sig selv i denne tilstand. En god mængde deltabølger kan få en person til at føle sig meget afslappet. Det helbreder deres krop og sind og opbygger en åndelig forbindelse med det underbevidste sind. Det frigiver anti-aging hormoner, herunder melatonin og DHEA. Det frigiver også humant væksthormon, der opretholder hud, knogletæthed, led i kroppen og hjælper med deres hurtige genopretning.

Se mere: Bedste afslapningsteknikker

Gamma Waves (40 Hz og højere)

Gamma hjernebølger er hurtige i frekvens. Denne hjernebølge hjælper med at forbinde alle dele af hjernen og få dem til at fungere sammen. Evnen er at behandle stor mængde information på kortere tid. Dette gør hjernefunktionen bedre og øger dit intelligensniveau. Du bliver en medfølende person med stor selvkontrol. Du bliver gladere end det du normalt er. Dine sanser organer vil gøre dig mere bevidst og opmærksom.

Billeder Kilde: 1 & 2.

Se videoen: Guided Meditation for Deep Sleep, Create Your Destiny Hypnosis for Law of Attraction (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send