Skønhed og mode

Hvordan man kan øre piercing?

Pin
Send
Share
Send


Husker vi ikke alle de dage, da vi ville blive trukket til salonen, hvor den gennemsnitlige dame ville bede os om at vente vores tur til at gennembore vores ører? Frygten af ​​den smerte, der kommer til vores ven de næste par dage, forladt al lykke fra os, og så var tiden kommet, da vi ville sidde højtideligt, alle bange, da de markerede og målte stedet. Inden for få sekunder ville der være et højt klik og se og se! Vi havde huller kigger fra vores øret lobes. Dagen ville ende med en is til vejen og en chokolade til hjemmet. I dag i denne artikel vil vi genopleve disse øjeblikke igen med, hvordan du kan øre piercinger.

Sikkerhed først:

Nu hvor vi ved det bedre, er det altid let at være sikker og forsvarlig, mens du forsøger at kropsbygge form og piercing er bestemt en slags kropskunst, der kræver en clearance af de medicinske forhold. Nu er den primære sikkerhedsforanstaltning for dig at tjekke tilbage på historien for at huske, om der var nogen tidligere hævelse eller pusdannelse under nogen anden piercing. Normalt kan det være det sted, der ikke er egnet til piercing, så i så fald vælge et andet sted.

Personer med diabetes eller hepatitis eller anden hudtilstand bedre være lidt mere forsigtige end de andre. Medicinske konsekvenser kan bare være et fatalt problem, mens du forsøger at få dine trends sat.

Se mere: Tragus Ear Piercings

Forberedelse:

Normalt nu nogle dage vælger vi pistolen, som er en nem måde at gøre en piercing end den gamle metode for nåle og handsker. Men her skal vi diskutere begge dele. Før dette steriliseres dit udstyr godt for at undgå infektion eller bakterier. Du skal selv vaske dit hår med et desinfektionsmiddel. Nu saml en lille pude og hæld nogle gnidende alkohol i den. Enhver anden medicinsk desinfektionsmiddel ville også gøre og derefter gnide det på din ørepille. På denne måde bliver alle bakterier fjernet.

Nu går vi videre til erhvervslivet, hvor vi med en pen vælger det rette sted. Normalt får vi begge begge ører gennem hullet og brugen af ​​en markør kan hjælpe os med at indse, hvor perfekt perfektion af begge piercingerne i loberne ville være. Når du er færdig med markeringen, og hvis du er tilfreds, kom du ned til arbejde.

Se mere: Belly Piercing

Gun det igennem:

Før dette vælges en åben ende ørering og sterilisere det også. Normalt har våbenene et sted at holde øreringe så, at mens du laver hullet, vil ringen automatisk glide ind i den. Placer nu pistolen på markørpunktet. Tag altid hjælp til et andet par hånd, så du ved, at du gør det rigtigt. Start derefter med at trække udløseren hurtigt, men på en kontrolleret måde. Får ikke nervøs, hvilket vil få dine hænder til at ryste.

Den traditionelle måde:

Den traditionelle måde denne gang er ikke foretrukket, da smerten er to gange, siger de, men den traditionelle er en af ​​de bedste måder til hurtigt at helbrede din hævede piercing. Start med at bære en handske og derefter sterilisere nålen og stiften godt. Sæt nåleenden ved markørpunktet og sørg for at det er spidsigt nok. Til dette ville du have brug for en professionel hånd. Mål din hastighed, da du skal gå helt igennem og derefter med en hurtig bevægelse af håndpude markør punktet hurtigt og hårdt, så nålen går gennem til den anden side.

Afslut det:

Afslut udseendet ved igen at bruge gnidningsalkoholen til at rense piercingen og sørg for, at du ikke blander det meget, før det er helt helet.

Se mere: Piercing On Tongue

Billedkilde: 1.

Pin
Send
Share
Send