Skønhed og mode

25 unikke atomklokker og hvordan virker de

Pin
Send
Share
Send


Dag til dag brug af gadgets har oplevet en enorm ændring, der omfatter fra at bruge en manuel tuning hånd se smart watch til solcelle indbyggede elektroniske gadgets. For folk et simpelt design, der har minimale funktioner gadgets er meget sjældent brugt, i stedet kunder ønsker flere indbyggede funktioner. Taler om at bruge avanceret fysik og dens anvendelse i design af avancerede gadgets har oplevet enorm vækst. Til denne liste over udvikling omfatter atomurerne. Hvad er et atomur? Denne atomur viser den præcise tid ved at måle hvert sekund mere præcist og præcist. I denne moderne hurtige tendens vil folk være punktlige og præcise.

Denne ide om at skabe det bedste atomur blev udtænkt af Isidor Rabi Professor ved Columbia University,

Hvordan virker Atomic Clockwork?

Opfindelsen af ​​denne hypnotiserende indretning har skabt et stort svar ikke kun blandt de mennesker, der er interesserede i fysik, men også for normale mennesker, der kan lide at eje en stor opdagelse på deres arbejdsplads eller hjemme. For at få at vide, hvordan dette atomur arbejde er meget rådgivet. Forældre der kan undervise deres børn om videnskabelig baseret information er faktisk en fantastisk måde at uddanne hans eller hendes barn på.

For at vide præcis, hvordan en atomur fungerer, er det vigtigt at vide, hvad alle dele er brugt og materialet, der bruges til at designe atomuret, er meget vigtigt. I år 1952 offentliggjorde NBS atomklokken ved hjælp af ammoniak, senere i år 1952, atomklokken blev oprettet ved hjælp af cæsiumatom som kilde til vibration, som skaber atomuret til at fungere. Det blev opfundet for at bestemme den nøjagtige længde af et sekund. For at bestemme den nøjagtige tid definerer det internationale system af enheder sekund som antallet af oscillation, der fremstilles af cæsiumatom, som definerer sekunderne. Atomelementet føres inde i en ovn, og elementet A rammer resonatoren inde, som ændrer tilstanden fra A til B. Det atomære element, der skifter fra A til B, afhænger af mikrobølgefrekvensen. Denne ændring i tilstand fra A til B tager 9 192 631 770 oscillationer, som peger på et sekund. Dette er de arbejdsteknikker, der bruges til at designe Atomic uret. At få
At kende typen og dens design, bringer denne artikel ud de top 25 atomur, der bruges hjemme, på arbejdspladsen og i udendørs lokaler såvel som under rejser. Cæsiumatomer opvarmes først og opsamles i en stråle ved hjælp af ovnen, og atomet i den forskellige tilstand sendes i resonatoren og udsættes for mikrobølgestråling. Denne resonator hjælper med at omdanne en tilstand af et atom til et andet. Den vigtigste ideologi bagved er at indstille resonatorfrekvensen med atomeroscillationen. Den længde, der er taget for at fuldføre, er 9 192 631 770 oscillationer, som bestemmer et sekund nøjagtigt. Nedenfor er den sejlige atomur vist i detaljer.

Bedste Atomic ure med billeder:

Her finder du nævnt en samlet liste over 25 unikke atomure med billeder.

1. Atomic Clock With Display:

Den har standardvisningstidspunktet, som indeholder den anden, denne type design er den fremtrædende og mest almindelige atomur design af de fleste mennesker rundt om i verden. La Crosse-teknologien bruges bagud i designet af dette ur med National Institute of Standards and Technology. Displayets størrelse kan variere fra lille til ekstra stor, hvilket afhænger af skærmens bredde og længden.

2. LED Atomic Clock:

Light Emitting Diode er den mest anvendte lysbelysende halvlederkilde, der er kraftig, hvilket har fået betydning på grund af sin energibesparende faktor. Glødelamperne er nu erstattet af LED-lamper. Dette ur er et energieffektivt ur. Uret med LED-funktionen hjælper med længerevarende brug og på grund af dets stabile funktion anses denne LED-atomur som den bedste mulighed også en gave til kære og også som en bryllupsgave

3. Atomic Clock med temperaturvisning:

En anden funktion, der er blevet tilføjet til uret, er vejrovervågningsfunktionen, som er nøjagtig og pålidelig. Vejrudsigten i denne enhed har Celsius eller Fahrenheit display funktionen. Temperaturen kan enten vises i henhold til kundepræferencer og muligheder. Denne funktion, der er blevet tilføjet til dette ur, er vejrovervågningsfunktionen, som er nøjagtig og pålidelig. Vejrudsigten i denne enhed har Celsius eller Fahrenheit display funktionen. Temperaturen kan enten vises i henhold til kundepræferencer og muligheder. Temperaturdisplayet hjælper med at forudse vejret nøjagtigt, hvilket indirekte skaber pålidelighed og følelse af tillid hos kunderne, når det kommer til at vælge et temperaturdisplay med uret, der er indbygget med ny teknologi

4. Atomic Desk Clock:

Skrivebord ur er meget nødvendigt af enhver person, da tiden er en vigtig faktor, når det kommer til arbejde. Denne tidsfaktor kan administreres af et atomur, som har den pålidelige funktion, som ikke stopper. Skrivebordet er en vigtig og daglig brug. På grund af dets betydning og dets brug er et atomur det bedste at bruge. Skrivebord ur er et fantastisk ur design at have det som et skrivebord ur, som man kan stole på tid og dato. Dette ur kan være designet med android eller iOS-funktion, som kan parres med atomur for at opdatere personen med hans eller hendes møde eller vigtige opkaldsbemærkning

5. Udendørs Atomic Clock:

Det uropæiske atomkvarter har set den store forskel, som er blevet værdsat af offentligheden. Konceptet ur har altid været nødvendigt faktor i alle vigtige som i jernbanestation lufthavn og et andet kontormiljø.

6. Digital Atomic Clock:

Den dobbelte ur er en stor værdi, hvor det traditionelle ur design kombineres med en moderniseret funktion, som er atomur design. Det traditionelle ur design har den romerske tal eller tal funktion med tre ben, og midten af ​​uret har den digitale atomur funktion.

7. Atomic Digital Wall Clock:

Den har det enkle og mest pålidelige design, som i dag erstatter det traditionelle væghængende pik design. Det traditionelle ur kommer ikke med displayfunktion, som ses i atomvægurets design.

8. Atomic Vækkeur:

For de mennesker, hvis første opgave om morgenen er at slukke alarmen og for folk, der stoler på at vågne op med alarm, for dem er denne atomalarm integreret sidebord ur design en fantastisk ting at have. Alarmen kan enten være indstillet, som allerede er indbygget i uret systemet, ellers kan man også indlæse deres favorit i uret, som har USB-porten eller Wi-Fi-tilsluttet ur.

9. Atomic Travel Alarm Clock:

Rejsende, der søger efter et pålideligt og holdbart ur, der kommer i et praktisk design, ville dette atomrejsen vækkeur være det mest anbefalede ur design. Størrelsen af ​​uret kan sammenlignes med en håndleds størrelse, der helt sikkert er let at bære enheden. Den udendørs atomur er en mest tilfældig og trendy gadget, som helt sikkert skulle udgøre i deres håndbagage i løbet af rejsen. Folk, der er i lang afstand, rejser som disse eventyr, dette ur ville være den ideelle ting at have. Børn, der ønsker at overraske deres forældre, er denne type ur et ideelt valg.

10. Elektrisk Atomic Clock:

Det elektriske ur kan blive meget dyrt på grund af dets produktionsomkostninger og omkostninger på grund af elektrisk forbrug. For dem, der driver deres forretning tidlige dag timer, for dem, kan en elektrisk atomur, der har ført lysfunktion, være meget nyttigt. Det elektriske atomur kører med den meget lave elkraft, hvilket gør det til det mest energibesparende ur design.

11. Talking LED Atomic Clock:

Designere har altid gjort en forbedring når det kommer til den elektroniske verden. Tilføjelse til denne udvikling funktion, ville taler atomur være en stor fremgang. Denne funktion er meget nyttig, da trangen til at overvåge tiden kan undgås, da uret har hver time til at fortælle funktionen. Stemmen på dette talende ur er tilgængelig i både kvindelig og mandlig stemme, lyden kan justeres efter et ønske.

12. Atomic Color Display Vejrudsigtsklokke:

Da elektroniske funktioner fremmer hvert år, har funktionen ved at gøre det klart at vise uret også set ændringen gennem dens displayfarvefunktion. Skærmen kan fremhæves lettere ved hjælp af farverig display effekt. Vejrudsigten vises som den avancerede skærmkvalitet og farven på denne skærm er lys og behagelig. Skyerne, månen og de sæsonbetingede forhold vises hver efter tid og vejrforhold.

13. Skyscan Atomic Clock:

Skys can er et berømt firma, der er kendt for sin produktion af atomur. Dette firma producerer mere end 40 urmodeller, der har været meget populære blandt de mennesker, der kan lide at købe det berømte mærke.

14. Smart Home Atomic Clock:

Industri 4.0 har taget sin vækst gennem smarte hjem funktioner, som de tekniske fans er meget fascineret i at have dem hjemme. Men for at tilføje til dens fremskridt er det ikke kun de tekniske fans, der tiltrækker denne tendens, men også af teenagere og middelalderen. Denne smarte hjemme-funktion skabt med et atomur-funktion er en interessant skabelse.

15. Bluetooth-bygget Atomic Clock:

Et simpelt ur, som kan have mange interessante og kreative funktioner i henhold til den elektroniske alder fremskridt, er det en fantastisk ide at implementere Bluetooth-funktion til et simpelt atomur design.

16. Wooden Cube Atomic Clock:

Går grøn kan være ideologien bag dette træ atomur design. Dette ur er designet ved hjælp af træmaterialet. Træet er skåret efter ønsket form og design, materialet er derefter designet til en integreret atomur funktion.

17. Farverige panel Atomic Clock:

For damer, der ønsker deres arbejdsbord eller deres sofabord, er farverige dekorationer, så er dette ur med det farverige farvepanel det bedste valg. Farven på panelet kan være fra kedelige til lyse farver. Det farverige panel atomur anbefales mest til piger, der gerne vil have deres sidebord med et farverigt ur. På et kontor, der opretter et dejligt farverigt ur, vil dagen blive mere farverig og skabe en positiv atmosfære.

18. Lacrosse Atomic Clock:

Lacrosse er en berømt og verdensleder inden for atomur produktion, de kaldes populært som lacrosse teknologi bygget en atomur. Urens størrelse kan være designet efter kundens valg eller standard design. Denne verdensledende atomur har skabt en enorm værdi for sin kundebase på grund af deres meget færdige produkt og dets kvalitet.

19. Stand Atomic Clock:

For at få et andet designmønster er her en interessant mulighed for dem som kreativitet og unik design. Hovedelementet i dette ur er at stativet. Dette design ligner en fotoramme. Panelet kan variere fra en lille til stor panelbredde. Rammen af ​​dette ur kan være designet i et simpelt almindeligt hvidt eller sort format eller ellers piger, der kan lide en dekorativ ramme eller nogle stenbelastede rammer, så kan man skabe deres kreative ramme for atomuret.

20. Solar Atomic Clock:

Solvarerne kan være et energibesparende udstyr, der ikke kun fremviser miljøvenlig genstand, men har også dette unikke træk ved at vise tid, dato, måned og temperatur.

21. Foldbart atomur:

Denne nemme og attraktive tid, der viser atomur, er en af ​​de bedste ting at bære som rejseklokke som en lommelydende daglig brugsklokke, som kan erstatte uret. For dem der kan lide at bære unikke ting, så kan det være det.

22. Large Curved Display Atomic Clock:

Stor buet visning atomur er en interessant opfindelse i denne moderne æra, som forårsager LED display funktion med fint poleret glasskærm. Skærmstørrelsen er bred og kurvet, hvilket giver et moderniseret tryk på atomuret. De buede displaymodeller har fået et enormt svar blandt kunderne på grund af det indlysende design og dets relevante funktioner.

23. Atomic Batteri Atomic Clock:

Atombatteri er et praktisk og let at bære ur. Da uret fungerer med et batteri, er det nemt at transportere, og ideen om at bruge et genopladeligt batteri kan være mere miljøvenligt. Batteriet er normalt medium i størrelse, da urets størrelse også er lille til mellemlang i bredde og højde. De genopladelige batterier er mere effektive og bæredygtige.

24. Atomic Travel Clock med fakkel:

Atomisk rejseklokke er en interessant og nyttig vare, der skal pakkes sammen på grund af dens pålidelighed og holdbarhed. Dette ur kommer med yderligere funktion, som er fakkellysfunktionen. Farven på fakkelampen er normalt varm hvid eller gul. Fakkelampen er også energibesparende på grund af sin LED-pære, LED-lampens farve er lys, og lysstyrken er godt justeret af det menneskelige øje.

25. Telefon Port Atomic Clock:

De elektroniske produkter med dobbelt funktionalitet har fået sin popularitet på grund af dets design og anvendelighed. Denne telefonport bygget atomur tiltrækker den unge generation siden funktionen ved at lytte til sangen og også oplader telefonen dualt sammen med tiden viser funktion er yderst nyttigt.

Atomiske ure er en god gadget at have på grund af sin enorme pålidelighed og holdbarhed funktion. Købere er altid interesserede i at købe god værdi, der leverer varer, der varer i længere tid med rimelig pris. For at tilføje til denne nævnte nødvendighed er det en meget god mulighed at købe et ur, der er pålideligt og samtidig er det et fancy og modeorienteret design.

Pin
Send
Share
Send