Skønhed og mode

9 Ultimate Natural Pearls Smykker Mønstre for kvinder

Pin
Send
Share
Send


Har du nogen ide om, hvorfor disse naturlige perler stadig er efterspurgt blandt de moderne og stilfulde kvinder? Ja, de gør det meste af dragtene perfekt komplet med disse perle tilbehør, såsom halskæder, armbånd, ringe og øreringe også. Disse naturlige perler fås i alle naturlige skinnende nuancer i forskellige størrelser. Du kan også finde perlerne på alle mulige priser, der er overkommelige for alle standarder for enkeltpersoner.

Mest populære naturlige perler smykker med billeder:

Her er de innovative top 9-rækker af naturlige perler smykker mønstre. Nutidige dage moderne og stilfulde kvinder forsøger stadig disse naturlige perler, på grund af denne perle smykker er så skinnende og charmerende.

1. ferskvands naturlige perler halskæde:

Dette er samlingen af ​​Mississippi River ferskvands naturlige perler halskæde design. De perler, der anvendes her, er ikke af ensartet størrelse. De er offwhite naturlig skygge med en vægt på 54,5 karat. De er i unik barok form med antik gradueret størrelse og design.

2. Tahitian Cultured Natural Pearl og Diamond Ring:

Dette er en 18k hvidguld Tahitian kultiveret naturlig perle ring med 0.58ctw diamanter brugt. Denne fantastiske ring har en central perle, der er accenteret af en kammusling-sætte diamanter i et smukt gennemboret galleri. Formen af ​​både perlen og diamanterne er en strålende rund snit.

3. Antik naturlige perle og diamant øreringe:

Dette er det helt nye design af den sjældne kombination af øreringe i victorianske perler med besat diamanter. Det er omhyggeligt håndlavet ved hjælp af solidt 16k guld og med nogle sølvspor. Disse antikke øreringe får en speciel glans fra de store størrelse naturlige havperler af størrelse 8mm. Desuden har perlerne ikke den perfekte runde form.

4. runde lyse lys naturlige perler:

Kig på dette naturlige ferskvandsperler sæt, der har den strålende runde form uden ru overflader. Denne perle halskæde er af amerikansk stil med stor størrelse perler på 11 mm. Dette sæt er velegnet til en moderne påklædedragtskjole til kvinder, der kan være af en hvilken som helst alder.

5. single strand naturlige perler halskæde:

Håber din søgning vil ende her med dette naturlige perler halskæde design, som har en unik enkelt streng af naturlige glanspærer. Det har diamanter indlejret på sin vedhæng og også på det clasps. Den omtrentlige længde af halskæde er 45 cm. Det er en perfekt og ideel gave til bruden i hendes forlovelser.

6. Japansk Akoya Sort Perle Halskæde:

Oplev den magiske af naturlige sorte perler halskæde, der er af 'A' kvalitet. Dette er den japanske designet Akoya model perlekæde, der er af ferskvandsperler. Det måler omkring 70 mm tykke perler, der har 14 k guldbelagt vedhæng med amerikanske diamanter besat.

7. Farvet hvidt saltvand Naturlige perler:

Fokus i denne smukt designede naturlige saltvandsperler, der har forskellige perler indlejret sammen. Den har de gullige hvide perler, der stammer fra saltvandet. Det er blevet slået sammen i en halskæde med en 40 karat lås.

8. håndlavede naturlige perler armbånd:

Kig på dette naturlige perle armbånd, der er håndlavet i designer-serien. Den har ægte ferskvandsperler kunstnerisk eller noteret med forgyldte accenter og smukke hjerte charme som dens dryppende applique. Det er omhyggeligt håndlavet med den overlegne kvalitet af både naturlige perler og sølv.

9. Rød Coral Pearl Halskæde:

Gør dit tøj med det passende tilbehør, herunder halskæde med dette sæt af naturlige røde perler. De har også den etniske form for udseende, der meget godt gør det velegnet til at bære under indianske ægteskaber. Disse er lavet med runde røde koralperler med sølvlinkekæde. Og der er også nogle hvide naturlige perler for at forbedre sin skønhed.

Selv om der er pulserende samlinger i disse smukt designede tilbehør, der er lavet med ægte naturlige perler, søger kvinder altid de nye, der passer til deres helt nye tøj. I disse kategorier kan du også få det bedste af de bedste kollektioner i disse intervaller. Disse naturlige perler tilbehør er designet og også håndlavede for at opnå sin ekspertise.

Pin
Send
Share
Send