Skønhed og mode

Sådan laver du Anusara Yoga Asanas og fordele

Pin
Send
Share
Send


Anusara Yoga blev grundlagt af John Friend i 1997. Det blev populært i USA meget snart og spredte sig til Asien og Europa på ingen tid. Det er en af ​​de mest betydningsfulde former for yoga, der ses og har flere interessante ting, der deles i de følgende par afsnit.

Anusara Yoga Poses:

Vi har anbragt under nogle bedste Anusara Yoga Asanas og deres fordele.

1. Halvmånen udgør:

Half Moon Pose udfordrer dine benmuskler og dine balanceringsevner. Der er flere modifikationer for denne særlige stilling, så både begyndere og avancerede elever kan øve det. Det har også sundhedsmæssige fordele, som for eksempel forlængelse af rygsøjlen, strækning af strengene og åbning af brystet. Det reducerer også angst og stress.

2. Half Locust Pose:

Den halve græshoppestik er også kendt som Salabhasana. Det toner og styrker din krop og hjælper dig med at fordybe enderne af din ryg med lethed. Det åbner lungerne og hjælper dig med at trække vejret bedre. Musklerne i dine ben, torso og skinker får også tonet og godt formet. Det vil også give styrke til dine bryst og mavemuskler.

Se mere: Karma Yoga Poses

3. Krokodillen udgør:

Lig fladt på gulvet på maven og udvid dine ben. Klem dine balder og løft brystet op. Tag din hake ind og sæt langsomt panden på dine arme. Slap af. Hold vejret i denne position i et par sekunder og gentag dette udgør et par gange. Dette vil hjælpe dig med at gøre krokodilpositionen, hvilket anses for meget vigtigt i Anusara yoga.

4. Båden udgør:

For båden udgør, sidde på din yogamåtte og sæt forsigtigt dine fødder ud. Læn din krop mod ryggen og løft dine ben fra gulvet. Sæt dine ben ud på en sådan måde, at de er parallelle med gulvet. Slip lårene ud og lad dine håndflader stå over for kroppen. Bliv i denne pose i omkring fem til ti vejrtræk og gentag et par gange.

Se mere: Fordele ved Vinyasa Yoga

5. Krigeren udgør:

For krigeren udgør, skal du udånde og hoppe med dine fødder fra hinanden. Hæv dine arme på en sådan måde, at de er parallelle med hinanden og drej din venstre fod omkring 45 b til 60 grader til højre. Bøj dit højre knæ og ånder ud. Bliv i tredive sekunder til et minut og gentag dette et par gange. Med dette vil du med succes slutte med at gøre krigeren udgøre.

6. Bjerget udgør:

Mountain Pose er også populært kendt som Tadasana. Det helbreder din krop og sind og giver også styrke til din krop. Alt du skal gøre er at stå sammen med dine fødder og bringe dine hænder sammen, med dine palmer overfor hinanden. Træk vejret dybt. Husk at lukke øjnene, mens du gør dette.

Se mere: Dhyana Yoga Meditation

7. Easy Pose:

Easy Pose er meget populær for at øge dit koncentrationsniveau. Til dette skal du sidde med dine ben foldet. Dine hænder skal være på knæene. Træk vejret ind og ud et par gange. Så hold pusten i et par sekunder og slip. Gør dette i fem minutter hele tiden.

8. Sundial Pose:

Også kendt som Dandasana, er denne stilling meget kompliceret. Du skal bringe din venstre til hovedet og holde din fod med hånden og strække. Du skal sidde lige op for denne stilling og holde din vejrtrækning lige så længe som muligt.

9. Den omvendte trekant udgør:

For dette udgør, skal du stå lige og træde din venstre fod ud. Udånd, bøj ​​fremad og læg fingrene på gulvet. Drej til venstre, hæv armen til venstre og peg opad.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send