Skønhed og mode

25 moderne gøgur med billeder for 2018

Pin
Send
Share
Send


Gøgure er hovedsagelig håndlavet af træ og fyr som råvarer. De er designet som sådan som det traditionelle mønster og er også dekoreret med håndmalede blomsterdesign. Gør brug af komponenter som flytte møllehjul, jæger, musikere, shingle tag, en tropp af dansere miniaturer og også forbundet med få andre indenlandske og vilde dyr også. De er fortrinsvis lavet af træskiver. Urene drives af enten 1 dages drevet mekanisk bevægelse eller kan være pålidelig af fabrikantens stil, der kan håndtere variantspecifikationer.

Bedste Cuckoo Ure med billeder:

Her er nogle af de 25 bedste modeller af Cuckoo Clocks med billeder, der er meget foretrukne. Hver model er givet med billeder af gøgur,

1. Wooden Dial Black Forest Cuckoo Ure:

Få det bedste design af moderne gøgur, der besidder træskive, træhænder, træfuglefunktioner. Den består af natlukningstilstanden, der automatisk slukker lyden fra klokken 9:00. klokken 7:30. Dette ur følger den mekaniske REGULA-bevægelse, der leveres af dets mærke. Det har melodierne som-Happy Wanderer og Edelweiss - som er de melodier, der skifter hver time mellem Happy Wanderer og Edelweiss alternativt.

2. Glat overflade kukoo væg ure:

Dette branded unikke gøgur bruger kvalitetssikret materiale og modish teknologi i overensstemmelse med sin industristandard. Den består af elegant elegant udseende, der har fået en fin finish i udseendet. Uret har en glat overflade over hele kanterne uden skarpe kroge hjørner. Man kan dekorere deres mur af deres hus med dette ur med største forventninger.

3. flerfarvet kanin træ køgoo ur:

Her er den flerfarvede kaninvæg lille gøgur med fotoomskiftelig mekanisk bevægelse. Den er lavet med træskulptur i geometrisk form. Urets længde er 410 mm med en bredde på 350 mm. Skærmtypen har nål og følger tegneseriefigur. Det har single face form med antikke stil. Den er lavet ved hjælp af både bambus og andre kvalitetsskove. Hele sættet har en vægt på ca. 2500 gram.

4. Black Forest White Cuckoo Ure:

Denne sort skovhvide skyggede bedste gøgur har en måling på ca. Højde: 19 cm / 7,5 tommer, Bredde: 14 cm / 5,5 tommer og dybde: 8 cm / 3,1 tommer. Den bærer den totale bruttovægt på ca. 0,7 kg. Dette ur har en batteridrevet bevægelse, der virker uden besvær. Det har også træk ved manuel natlukningstilstand. Den består af en træskive. Derudover gør den brug af to Mignon AA batterier. Batteriets driftstid kan nå over et år.

5. Traditionel Gøgklokke Pendul:

Oplev den nye måde på det gamle gøgur, der har et traditionelt mønster, der omfatter et pendul. Pendulet er også lavet med samme materiale som hele sættet. Træklokken bruger den samme mekaniske bevægelse, der er mærket som kvarts mekanisk bevægelse. Gøglen er fastgjort i den, chirps med smuk lyd og det styrer pendulets svingende og ikke-svingende mønster.

6. 8-dages vintage gøgur:

Dette er en fantabulous samling af et unikt gøgur, der bogstaveligt er håndskåret og er bygget med dygtige håndværk. Dette ur står på 21 tommer højt, herunder ikke vægten og pendulet, som skal være den største i sin serie. Den mekaniske bevægelse har træplader og lanternedrev. Det er et godt eksempel på traditionelle gøgur i det sene 1800-tall. Udskæringerne og udsmykkede lavede oprindeligt antik stil.

7. Double Door Musical Cuckoo Ure:

Sæt dit blik over dette dobbelte dør bedste gøgur, der arbejder med 1-dages bevægelse. Det er håndlavet model med malerierne også udført manuelt. Det har stentak med flydende møllehjul. Tallene, der vises som miniaturer i urets ur, er dem fra jægerne og musikerne. Den har en træskive med metalvægte og træbladspendul. Det fulde sæt af dette mønster er blevet givet valnødfinishen som deres unikhed.

8. Håndskårne traditionelle gøgur:

Her er de traditionelle håndskårne gøgfugle og vinbladene godkendt i dette store gøgur. Ifølge tiden kalder gøg en gang på halv time og også på den fulde time. Ur-udførelsen leveres med ægthedscertifikat. Fabrikanten garanterer oplevelsen af ​​6 generationer. Klokbevægelsen omfatter 8-dages ugentlige vindmekanisme. Det virker også med Regula rack strejke bevægelse med en nat slukke mode. Uret ansigt har træ urskive med en diameter på 3 1/4 tommer (8 cm) og med træ hænder. Farven er valnød skraveret og kommer med måling af højde: 11 1/2 tommer (32 cm), bredde: 9 3/4 tommer (25 cm) og dybde: 6 1/4 tommer (16 cm).

9. Cheerful Mood Christmas Cuckoo Ure:

Det er helt sikkert, at denne model vil sætte dig i et munter stemning med sin ferie detaljerede og dekoreret Coca-Cola kollektorens genstand. Denne model er det bedste arbejdende gøgur med kvarts analog bevægelse. Hver time kommer Coca-Cola-isbjørnen til at lyde "Always Coca-Cola." Dette stykke mini gøgur har et ægte autentisk lyd- og actionpynt, der let kan vises på træet på dine terrasser med passende indretning. Denne særlige ur måler ca. 5-1 / 4 "B x 2-1 / 2" D x 6 "H.

10. Brune Teak Træ Quartz Cuckoo Ure:

Gør din væg synge med denne interessante version af det bedste gøgur, der kan hænges entydigt i nogen af ​​væggene i dit søde hjem. De er i særpræg stil og også med et smukt udseende. Dette falder ind under kategorien af ​​store gøgure med dimensioner, der spænder over længde-12 inches, bredde-3,5 inches og højde-18,5 inches. Det er lavet af teak træ og ingen større samling kræves.

11. Regula Movement Owl Cuckoo Ure:

Denne type ugle stor gøgur er af det elegante udseende og har også nogle stærke scenarier. Dette overvinder det sorte skovtema og arbejder med REGULA mekanisk bevægelse. Dette ur, der er af Tysklands oprindelse, følger landets ægthed og giver det bedste efterbehandlingsudseende. Den har en slukfunktion til nat, der gør uret stille, men skal gøres manuelt med en håndtag.

12. Genanvendelige Pink Cuckoo Ure:

Har du spekuleret på, hvordan et rosa unikt gøgur ville være med sit enestående udseende? Her er præsentationen af ​​den lyserøde skyggelagt gøgur, der virkelig er 100% genanvendeligt. Dette amerikanske gjort gøgur har dimensionerne 7,75 "x 11,75" x 2 ". Dette er et frisk lager klassisk gøgur, der fløj coop uden gøg. Det er fantastisk til kollegieværelser, børneværelser eller ethvert andet rum, der behøver et sjovt dekorativt stykke. Dette ur er lavet af det robuste 3 mm pap. Det gør brug af en kvartsklokkebevægelse.

13. Forest Themed Grandfar Cuckoo Ure:

Det er den fantastiske Forest tema bedstefar bedste gøgur med en familie af bjørne og ørn. Dette ur er omhyggeligt håndlavet og udskåret med en bjørnfamilie, musik og dansere. Det har blinket gøglerne øverst på hver time og spiller en af ​​de to melodier. Det er målrettet håndlavet med en tysk mester håndværkere med temaet Schwarzwald.

14. Stående Hjorte Cuckoo Ure:

Denne fantastiske samling af store gøgklokke målinger-Højde: 98 cm / 38,6 tommer, Bredde: 60 cm / 23,6 tommer og dybde: 30 cm / 11,8 tommer. Det virker med en mekanisk ekstrem langvarig rackstrejkebevægelse. Uret har 8-dages løbstidshastighed, der skal lukkes en gang om ugen. Urmekanismen gør det muligt at dreje hænderne til venstre og højre uden at sætte bevægelsesmekanikken i fare.

15. Dark Walnut Shaded Funny Cuckoo Ure:

Hvis du er glad i at udforske sjovt køligt gøgur, så er her den bedste samling. Den har den batteridrevne bevægelse med manuel og automatisk aften. Den har tolv forskellige melodier, hvoraf nogle er: The Wood chopper marts, Happy Wanderer, Trink Brüderlein Trink, I München Steht ein Hofbräuhaus, For Elise. Denne urflade består af en træskive med en diameter på 3 1/8 tommer. Det har dansende figurer, såsom Træ Schwarzwald Figurines. Det virker med tre C batterier og er af Walnut Shade.

16. Poultree Toy Cuckoo Ure:

Her er den dramatiske samling af gøgklokke-serien, der specifikt er beregnet til børneværelser. Det er legetøjet slags gøgur, der har temaet Victoria Poul Tree Chicken Cuckoo. De giver scenariet for en gård med hensyn til legetøjskategorien.

17. Farvede Birds 'Cuckoo Ure:

Denne fremhævede gøgklokke følger 8-dages klokkeviklingsbevægelsen. Den er udstyret med farvede fugle med smukke udskæringer, der er håndlavede. Den søde lille dør af dette ur åbner med en sød kvidrende af gøgfuglene. Det synger både ud i timen og halv time. De præcise dimensioner af uret måler som sådan - 44cm Høj x 29cm Bred.

18. Schwarzwaldmusikere og dansere Cuckoo ur:

Se et kig på dette kølige gøgur, der har det moderne tema efter Schwarzwald med Oompah-bandet og par dansere. Det har 4 numre banding tropper med et romantisk par af dansere. Skiven og hænderne er lavet af træ. Kæderne og andre synlige metaldele af dette musikalske gøgur er brændt mørke i farver.

19. Charmerende kattunger og kattekökureure:

Det er rigtigt, at disse ure får scene detaljer og dimensioner, når de skulpturelle harpiks killinger er lavet til at spille på bunden af ​​uret. Dette er en autentisk ahorn ca tema gøgur, der indeholder legende killinger rundt om det klassiske gøgurskab. En unik skulpteret rød kardinal, der er glimrende designet, fremkommer for at annoncere timen med en chirping sang.

20. Eksklusive antikke gøgure:

Disse typer eksklusive samling af gøguret Indien er udskåret i meget detaljerede og dybe koncepter. Den håndskårne gøg flyttes og løfter sine vinger for at synge med en smuk tonehøjde. Uret har en manuel natlukningstilstand og er farvet i mørk eg. Det gennemgik også behandlingen af ​​en særlig hård voks. Du kan ikke være i tvivl om, at alle udskæringer er håndskilt.

21. Håndmalede hytte Græsklokker:

Opdag det specielle kølige gøgur, som har mekanisk bevægelse, der løber i en dag, før du skal lukke kæden. Ornamenterne i dette unikke stykke er håndskårne og håndmalede, hvilket gør hver af de originale og unikke. Der er en manuel omskifter, der gør det muligt at slukke for gøglyden, men ikke afbryde urets bevægelse. Det måler 20 x 16 cm (8 x 6) i størrelse.

22. Spinning Dancers Hunter Cuckoo Ure:

Dette er den 8-dages omfattende mekaniske bevægelse gøgur, der har spinningsdansere. Det har også den manuelle nat slukke muligheder. Den leveres med to separate sange på hver time. De er nemlig Edelweiss og The Happy Wanderer. Det har skruenformet pendul med messingstamme.

23. Nestende Edelweiss Cuckoo Ure:

Vælg dit bedste mekanisme med 24-timers bevægelse. Det er det håndlavede stykke med tysk kvalitet og har en time og en halv time strejke med en kukfugl, der kommer fra den. Den består af en højde på ca. 12 tommer. Her i dette ur åbner en anden dør med musikalsk figur og Edelweiss melodier, der begynder at spille om hver time og halv time.

24. 1-dages mekaniske antikke gøgklokker:

Tag dit blik op med dette ur, der fungerer tydeligt på grund af dets dekorationer, der er relativt enkle og ædru. Det måler med dimensioner af h x w x d = 48 x 35 x 20 cm. Uret fungerer med 1-dages bevægelsesmekanisme.

25. Fuldt dekoreret antikke gøgur:

Sidst men ikke mindst, opdager de nye funktioner i denne ekstraordinære version af et gøgur. Dette er en unik version, der 3 strenge er forbundet med den enkle ur 24-timers mekanisme. Det er også et pendul, der slår med kyllingens fugle. Pendulet er også lavet af træ med hele sættet.

De fleste af gøgklokkerne, der diskuteres her, har det typiske Schwarzwaldhus eller en skovhugger, der hugger træ på timen til gøgopkaldet og dets ekko. En af 12 forskellige vekslende melodier følges her i hele versionen og modellerne. Der er også tilvejebringelse af en lyssensor, der automatisk slukker gøglyden og musikken om natten. Eller i nogle tilfælde kan de slukkes når som helst ved hjælp af en manuel omskifter.

Pin
Send
Share
Send