Skønhed og mode

Top 20 Black Cardamom Fordele

Pin
Send
Share
Send


Kardemomme er en af ​​de sjældne krydderier, der har stor aroma såvel som utallige fordele. Faktisk er den blevet mærket som 'Dronning af krydderier' og er bestemt en af ​​de mest betydningsfulde at have i køkkenet. Men de fleste mennesker er kun opmærksomme på grøn kardemomme, og sjældent ved nogen, at sort kardemomme også er tilgængeligt på markedet som en slags krydderi. Bortset fra det, er vigtigere de uundgåelige fordele, der er direkte forbundet med forbrug af sort kardemomme. Ikke alene har det positive virkninger på sundheden, men også nogle fordele i forbindelse med hud og hår.

Denne vejledning nedenfor er udarbejdet for at sikre, at du får oplysninger om de bedste sundhedsmæssige fordele ved sort kardemomme, som du kan udvinde. Det har de top 20 at vide om:

Sundhedsmæssige fordele ved sort kardemomme:

1. Til gastrointestinal sundhed:

Sort kardemomsforbrug hjælper i udskillelse af visse frugter i mave-tarmkanalen, som hjælper med at holde syrer i maven under behørig kontrol. Dette holder væk fordøjelsesforstyrrelser og mavesår. Det forhindrer også hjerteforbrænding forårsaget af syrer og behandler forstoppelse. Dette hjælper med at forbedre appetitten samt holde problemer med gas og oppustethed væk. Samlet set fremmer det et godt helbred for mave-tarmkanalen.

2. For et sundt hjerte:

For at holde hjertesygdomme væk, kommer en af ​​de bedste fødevarer i form af sorte kardemomme. Sammen med dette hjælper det med at finde en balance i blodtrykniveauerne og rytmen af ​​hjerteorganerne. Det hjælper også med at reducere alle risici for blot blodpropper.

3. For god mundtlig pleje:

Enhver person, der har mundproblemer som mund lugt, tandbortfald og blødning i tandkød vil blive behandlet godt med forbrug af sorte kardemomme. Olierne i dette krydderi sikrer, at du opnår alle disse mål. Det opdaterede også lugten i munden med det samme.

4. Cure Astma:

Alle former for respiratoriske problemer kan bringes i retning af god, effektiv og naturlig behandling med brugen af ​​sorte kardemomme. Dette gælder ikke kun for kur mod astma, men også for kæmpestort hoste, bronkitis, lungestop og mere. Ved at tygge på noget sort kardemomme kan du åbne den passage, der passerer luften til lungerne.

5. God forebyggelse mod kræft:

De anti-kræftfremkaldende egenskaber ved sorte kardemomme er hvad der hjælper med at forebygge den dødelige sygdom, som vi alle kender som kræft. Det gør det ved at øge niveauerne af antioxidanter i kroppen, der dræber de frie radikaler, som ødelægger cellerne.

6. For Urinary Tract Health:

De naturlige vanddrivende egenskaber af sort kardemomme hjælper med at forebygge dehydrering og også holde urinvejen ren og frisk. Sådan hjælper det med at opretholde den rette sundhed for urinvejen uden stor indsats.

7. For Fair Skin:

Sort kardemomme har egenskaber og enzymer, som ikke kun forsinker tegn på aldring, men hjælper også med at gøre huden retfærdig uden problemer. Antioxidanterne i sort kardemomme hjælper i denne henseende.

8. Afgifter kroppen:

For at skylle toksinerne ud af kroppen sammen med frie radikaler og farlige væsker, er det bedst at inkludere sorte kardemomme i kosten. En enkel måde at tygge kardemomsfrøene hver dag vil hjælpe dig med dette mål. Har det efter hvert måltid for maksimale fordele.

9. Forhindrer hovedbundsinfektion:

De antibakterielle og antiseptiske egenskaber i sort kardemomme hjælper med at holde irritation og infektion væk fra hovedbunden. Dette er en af ​​de fordele, frøene har for håret. Sørg for at tage det hver dag for at få de bedste resultater.

10. Kardiovaskulær sundhed:

Vil du vide om sorte kardemomme sundhedsydelser? Nå, det er godt for kardiovaskulær sundhed. Det kan i høj grad påvirke hjertesundheden, og dette betragtes som en af ​​de bedste anvendelser af sort kardemomme. Det opretholder blodtrykket og er godt for mennesker med blodtryksproblemer. Sammen med alt det kan det reducere sandsynligheden for blodpropper.

Se mere: Black Cherry Fruit

11. God til respiratorisk sundhed:

Det krydrede sorte kardemomme er yderst gavnligt for åndedrætstilstanden. Det er en frelse for folk at gå gennem vejrtræknings problemer som astma (diskuteret tidligere). Bortset fra hærdning af astma har sort kardemomme også mulighed for at helbrede andre lignende respiratoriske problemer. Det bekæmper også lungtubberkulose. Patienter med åndedrætsbesvær anbefales ofte at konsumere dette krydderi hver dag. Udover at helbrede alle disse sygdomme betragtes sort kardemomme som en af ​​de mest lækre krydderier nogensinde.

12. Det virker som en tonisk:

Sort kardemomme virker som en tonic i ved at give dig en bedre appetit. På grund af denne særlige funktion kan det hjælpe dig med at eliminere opkastning. Denne fordel med sort kardemomme gør det til et af de mest anvendte krydderier over hele verden. Sammen med mange phytochemicals indeholder dette krydderi en god mængde mineraler, der gør det muligt at bekæmpe mange sygdomme og helbrede mange alvorlige kropsproblemer.

13. Anti-kræftfremkaldende egenskaber:

Dette er et af de bedste sundhedsmæssige fordele ved sort kardemomme. Det har anti-kræftfremkaldende egenskaber som I3C og DIM, som kan bekæmpe brystbetændelse, kræft i æggestokkene osv. De kræftfremkaldende egenskaber ved dette krydderi gør det muligt at hæve niveauerne af forskellige antioxidanter i kroppen og holde den pasform og sund fra indersiden. Det kan forhindre væksten og endda eliminere kræftcellerne i kroppen.

14. Afgiftning Egenskaber:

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved sort kardemomme, men dette er en af ​​de mest populære. Det er meget kendt for dets afgiftningsegenskaber, der afgrænser kroppen effektivt og eliminerer overskydende koffein fra blodet. Hvis en sådan koffein ikke skylles ud af dit system, så bliver du syg og din krop påvirkes ikke af de skadelige virkninger af alkaloiderne.

15. Anæstetiske egenskaber:

Sundhedsfordelene ved sort kardemomme kan ikke overses. Anæstetiske egenskaber gør det til et af de mest sunde og lækre krydderier nogensinde. Olien, der ekstraheres fra dette krydderi, kan anvendes som beroligende middel og anses for at være bedøvende. Det kan helbrede hovedpine og andre lignende smerter. Det kan give dig øjeblikkelig lindring fra mange andre kropssmerter også. Olien ekstraheret fra dette krydderi kan bruges til at behandle træthed.

Se mere: Kartoffelsaft til hud

16. Bedre Facial Complexion:

Sig farvel til retfærdighed cremer. Nu kan du blive retfærdigere og få en god hudfarve naturligt. Det har vist sig, at sort kardemomme kan hjælpe dig med at få en mere retfærdig hud og kan også øge din hudfarve. Dette er en af ​​de bedste sorte kardemomme fordele. Mange hudeksperter anbefaler deres kunder at forbruge dette krydderi ganske ofte for at få en bedre hud på deres ansigt.

17. Antispasmodiske egenskaber:

Der er mange anvendelser af sort kardemomme. Dette er nok en af ​​de bedste. Den lille sorte krydderi bruges til behandling af forskellige smerter og spasmer. Alt dette er på grund af de antispasmodiske egenskaber, som dette krydderi besidder. Det kan også fjerne følelsen af ​​opkastning til tider. Når du føler dig ligge opkastning, tag små mængder sort kardemomsfrø i form af magt og fortær det med vand.

18. Rig I Riboflavin:

Sorte kardemomme er rige på riboflavin, som er en af ​​de bedste vitaminer, man kender til.

19. jern og mangan:

Disse jern og mangan er to af de bedste essentielle komponenter i sorte kardemomme. Der er meget nyttige næringsstoffer til menneskekroppen.

20. Fordøjelsessygdomme:

Olien udvundet af sorte kardemomme kan løse alle former for fordøjelsesproblemer.

Se mere: Breadfruit Health Benefits

Sort kardemomme er en af ​​de mest brugte krydderier og kommer med naturens godhed også. Det indeholder nogle af de bedste mineraler og elementer, der vil tjene din krop og forbedre din levetid også. Det er en af ​​de lækre krydderier, som du bør forbruge på daglig basis (som anbefalet af eksperter).

Se videoen: Queen of Katwe (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send