Skønhed og mode

9 Fashionable Cultured Perler Smykker Designs til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Kultiverede perler er den bedste måde at gøre perlerne overkommelige og tilgængelige for masserne. Disse er fremstillet af mand induceret tilsætning af sand til molluskerne. Dette skaber de vidunderlige perler, der kommer i forskellige nuancer af hvid, grå, sort osv. Du kan have disse dyrkede perler til smykker og sætte dem i ringe, halskæder mv.

De mest populære dyrkede perler smykker modeller til kvinder med billeder:

Her er de bedste 9 smykker modeller af dyrkede perler til kvinder. Disse er trendy og imponerende perler smykker. I dette smykke bruger forskellige farver af perler det, på den måde er disse modeller blændende og også moderigtige.

1. Kultiveret Perlehalskæde:

Her er en fantastisk dyrket perlekæde, der skiller sig ud fra resten. Perlerne har en strålende glans der skinner skarpt. Dette er helt sikkert et formelt tilbehøret slid element, der får dig til at se strålende ud. Perlerne er creme i farve og perfekt rund i form.

2. Kultiveret Perle Vedhæng:

Kulturperle er en god ting. Denne vidunderlige sølvhalskæde med indviklet design gøres mere kongelig ved hjælp af et dyrket perlevedhæng. Vedhænget er en stor dyrket perle, der er hvid i farve. Halsens design har diamanter i det, der tilføjer glamouren.

3. Split Band Ring:

En kultiveret perle ring er fantastisk at have i din samling af smykker varer. Denne split bandring er en trendy ring, der ikke er konventionel. Ringen ender med en stor dyrket perle i slutningen. Den anden ende har en lille diamant. Denne ring vil se godt ud på mode slid tøj.

4. Kultiveret Perleøreringe:

Prøv disse enkle, men elegante kultiverede perleøreringe, der er drop style. Øreringe har en enkelt stor perle i enden af ​​en bøjle. Du kan prøve de forskellige farver, hvor perlerne kommer, men hvid og fløde ser bedst ud. Denne ørering er, hvad der gør hele forskellen i et formelt slidstøj.

5. ferskvandsperle halskæde:

En anden cool måde at bære en halskæde på er at have denne tredobbelt strand ferskvands kultiverede perler halskæde. Halsens tre tråde har mellemstore perler i hvid farve. Dette har en strålende nuance, der udstråler og får dig til at se smukke ud.

6. Cultured Pearl Brooch:

En fantastisk måde at se sofistikeret på er at prøve denne Akoya kultiverede perlebroche. Broche har små og mellemstore perler, der er placeret i spiral design. De dyrkede perler, der bruges her, er i forbindelse med sterling sølv.

7. Kultiveret Perle Armbånd:

De japanske dyrkede perler kommer i vidunderlige former og størrelser. Glans af disse perler er stor. Armbåndet lavet med de dyrkede perler er simpelthen storslået. Du kan tilføje diamanter til armbåndet for at give det et rigt udseende også.

8. Bridal Cultured Pearls:

For bruden på hendes bryllupsdag er der intet mere romantisk end smukke hvide dyrkede perler. Disse perler har en glans og glans, der matches med diamanterne i den. Blomsterkonstruktionen og de lange øreringe er perfekte til bruden på hendes hoveddag.

9. Barok kultiveret perle halskæde:

Prøv denne stilfulde ægte kultiverede perler halskæde med barok touch. De lange flerfarvede perler ser fantastisk ud i denne streng. Du kan bruge dette til enhver formel lejlighed, der passer til behovet. Den lange halskæde er vidunderlig på sarees og formelt slid tøj.

Kultiverede perler er den bedste måde at have skønheden i havet. Disse vidunderlige kreationer er bedst i ringe, armbånd, vedhæng, halskæder osv. Du kan endda prøve at bære en broche der har dyrket perler i dem. De formelle og afslappede slidemner er store, og det er også brudesamlingen.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send