Skønhed og mode

15 unikke køkkenure, der gør dit køkken smukt

Pin
Send
Share
Send


Køkkenet er det vigtigste rum i hele huset. Køkkenet og den mad det skaber gør hele forskellen i et godt hjem. De dekorative stykker i et køkken kan omfatte et køkkenur. Disse køkkenklukker fortæller ikke kun tiden, men også en attraktiv kant til køkkenet.

Bedste køkkenure med billeder:

Her er nogle flotte kigeklokke, som du kan vælge til dit hjem,

1. Gaffel og sked ur:

Denne unikke køkken ur er speciel og en samtale starter helt sikkert. Uret er indrammet med flere gafler, skeer og knive. Dette er placeret rundt om det runde ur. Denne sølv køkken ur med sølv bestik giver dig udseendet af et sofistikeret køkken.

2. køkken væg ur:

Et stort unikt køkkenur er fokuset på hvert stort køkken. Dette dekorative køkken er lavet med messingarmaturer. Det har nogle af køkkenredskaber på siderne. Centret er uret på en stor messingpande. Denne kontrast med messing er lavet med hvid og sort.

3. Rustik køkken ur:

Få dette vintage køkkenur til dit rustikke køkken, og du vil føle dig velsignet. Dette ur har flere charme og citater, der er sjove, retrospektive og flotte. Dette vil være godt, når du har firmaet også. Uret har ru kanter og maler arbejder, der gør det ser ganske charmerende ud.

4. Kobber ur:

Dette ekstra store køkkenur er lavet af galvaniseret kobber. Uret er stort og alligevel meget sart. Rammen er kun med tynde kobberledninger, og linjerne på uret er også tynde. Dette gør uret ret sofistikeret. De store tal i romertal er også ret bedre.

5. Personligt ur:

Her er et stort stort køkkenur, som du kan give som en gave til din mor. Denne personlige ur er trykt med ordene 'Moms Køkken'. Du kan tilføje navnet på din mor i det nederste lag af uret. Det hvide køkkenur ser meget imponerende ud, og det vil være den perfekte gave.

6. Chrome køkken ur:

Dette er et godt moderne køkkenur, der virker og ser ud som en charme. Det bedste ved kromens ydre er, at det har en glans, og det kan også nemt rengøres. Kromfinishen gør det til at ligne et gråt køkkenur. Denne runde ur passer til de fleste moderne huse.

7. Cup Køkkenur:

Her er et lille køkkenur, der vil se godt ud på et køkkenskab. Denne kopformede ur er meget smuk og attraktiv. Du kan bruge dette som gave til husopvarmning eller en jubilæumsgave. Uret er en god tilføjelse til et charmerende hyggeligt køkken.

8. Frying Pan Clock:

Dette kølige køkkenur er lavet af en stegepande. Gryden er omvendt, og uret er fastgjort til bagsiden. Dette sorte køkkenur er spektakulært og ser helt fantastisk ud. Dette kan også være et DIY projekt for dig at tage op. Alt du behøver er en gammel stegepande, som du også kan give et godt lag maling.

9. Frugtur:

Få dette søde køkkenur til dit lille rustikke køkken, og du vil nyde at bruge tid på dit køkken. Den æbleformede ur er rød i farve og er trykt med vintage udskrifter i midten. De smukke grønne blade på toppen føjer et strejf af klassen til dette røde køkkenur.

10. Nyhedsklokke:

Her er et fantastisk ur, som du kan have eller gave til en person, du elsker. Den blå og grønne køkken ur kommer i mange flere nuancer. Hver time på uret er en cupcake. Dette gør uret til at se rigtig specielt og sødt ud. Dette er også fantastisk til børn, der gerne vil begynde at lære tid og madlavning.

11. pendul køkken ur:

Et lille chimingur i køkkenet er den perfekte underholdning, du har brug for. Dette charmerende pendul ur er lavet af kaffeprodukter som en kop, kaffe taske, mælkekande osv. De dejlige indstillinger døgnet rundt gør det til meget attraktivt. Pendulet er en kop kaffe igen, og det er den mest interessante del af dette ur.

12. Kokken Køkkenur:

Denne søde og charmerende kokken ur er den perfekte gave. Denne kokkens figurur er lavet af porcelæn og ser meget attraktivt ud. De små ord "Bon Appétit" skrevet på uret tilføjer også til charmen på uret. Dette er en god gave til en spirende kok eller en entusiastisk kok.

13. Fancy køkken ur:

Denne fancy kvadrat køkken ur er også en timer. Denne tilføjede vare i uret gør det til en meget vigtig del af køkkenet. Under madlavning er det dejligt at indstille en timer til bestemte madlavningsprocedurer. Dette ur med sin indbyggede timer gør det nemt for kokken at gøre flere pligter på samme tid.

14. træ køkken ur:

Nogle af de gamle køkkener var store i størrelse, og de havde vintage ting til at pryder dem. Dette træ køkken ur ville være en af ​​de særlige elementer i køkkenet for at hjælpe kokken fortælle tid. Trærammen af ​​uret er meget udsmykkede og sarte. Glaskammeret, hvor uret er indstillet, er også indrettet.

15. magnetisk ur:

En af de søde ting, du kan føje til dit køkken, er det magnetiske ur. Denne lille størrelse ur har en magnetisk tilbage, og dette kan derefter fastgøres til køleskabet. Denne særlige ur er et hvidt fuglemønstret med en sort kontrast. Dette vil se meget sødt ud i dit køkken. Så prøv disse magnetiske ure og tilføj charme til dit søde hjem.

Køkken ure har et meget charmerende udseende med køkkenartikler tilføjet som dekorative funktioner i de normale ure. Du kan have store eller små ure med skeer, pander osv. Som rammerne. De magnetiske ure kan tilføjes til køleskabe, de små ure kan placeres på frysere.

Pin
Send
Share
Send