Skønhed og mode

15 Usædvanlige LED-ure til væg og skrivebord

Pin
Send
Share
Send


Led er den lysemitterende kilde, der bruges i lamper og løg. De ure, der bruger led, er også noget, der bruges meget i dag. De industrielle ure er altid ledet. Her viser vi de forskellige ledede ure, der er tilgængelige. De kan også bruges til hjemmet.

Bedste Ledede ure til væg og skrivebord:

Lad os se her med en samlet liste over top 15 ledede låse til vægge og skriveborde.

1. Industrial LED Clock:

Dette er et industrielt ledet ur, der ser stort og lyst ud. Farverne på dette ur er lyse rødt, og du kan ændre dette efter behov. Det industrielle ur kan bruges i fabrikker eller kontorer med store rum. Dette er synligt fra en stor afstand, så det gør god brug.

2. LED vækkeur:

En af de søde ting om dette digitale ur er ledet lys. Det lille ledede ur er perfekt til dit skrivebord eller hjemme. Det ledede vækkeur giver dig tiden præcist og har en god alarmlyd til at vække dig op. Dette trærammet ledede ur er perfekt til unge.

3. Triangle LED-ur:

At have et træt køligt ledet ur er en god ide. Denne ur er perfekt placeret på en bordplade. Trianglen form af uret er noget, der er unikt og quirky samt. Farven der bruges her i dette ur er blå, men du kan vælge de forskellige farver, der er tilgængelige.

4. Minimalistisk LED-ur:

Her er en simpel, men fantastisk ledet væg ur Indien tilbyder dig. Den minimalistiske tilgang til dette ur er, hvad der skiller det fra hinanden. Uret er lige hvad du har brug for at tilføje noget tegn eller charme til et værelse. De store cifre i dette ur kan ses fra en afstand.

5. Kompakt LED-ur:

Prøv dette kompakte LED digitale ur, der ser meget imponerende ud. LED-lyset er en perfekt måde at oplyse et værelse på. LED-lysene, der bruges i dette ur, er baseret på temperaturreguleringen. Det har en gennemsigtig sag, der viser tallene godt.

6. LED Word Clock:

Bortset fra de digitale ure, er der også ledet ordklokker. Dette ur giver dig tid i et sætformat. Dette er et LED-lysur, der fungerer som et ledet bordur. Ordene i uret er i fed skrift og store bogstaver, så du nemt kan læse tiden.

7. Rund LED-ur:

Her er et stort ledet blåt ur, som du kan have i dit hjem eller kontor. De runde tal i uret er fed og stor i størrelse. LED-lysene der bruges her er også gode til mørke rum. Du kan læse tiden i mørke rum med dette runde ledede vægur. Det ledede analoge ur kan være en perfekt gave til nogen.

8. Sports LED-ur:

De fleste sportsarenaer kræver klokker for at vise den rigtige tid til en begivenhed. Det røde LED-ur er perfekt til sportsområder. Det ledede elektroniske ur viser tiden i digitalt format med time, minut og sekunder detaljer. Dette hjælper sportsmyndighederne med at træffe de rigtige beslutninger for de fleste sportsbegivenheder.

9. Kalender LED-ur:

Det er dejligt at have et komplet kalenderledet ur, der giver dig ikke kun tidspunktet på dagen men også dagen, måneden og året. Denne ledede atomur er perfekt til skoler, kontorer og boliger. De massive oplysninger, som uret giver dig, er bare perfekt. Du kan bruge dette til alle de data, du har brug for til enhver tid.

10. Master LED-ur:

Få denne master slave led klokke, som du kan bruge i en fabrik eller et kontor med mange værelser. Mesterklokken og slaveklokkerne arbejder sammen for at give dig den præcise timing. Uret er perfekt til sammenhængende værelser. Skærmen virker også på GPS, og oplysningerne er derfor korrekte.

11. Nedtælling LED-ur:

Få dig selv dette hvide led nedtællingsklokken, der viser nedtællingstiden for enhver begivenhed. Du kan indstille nedtællingen til det ønskede tidspunkt, og det vil starte timingen i overensstemmelse hermed. Dette ur er perfekt til dets lyse lys og formuleringer. Du kan også vælge de ord, du gerne vil have på uret.

12. Personlige LED-ure:

Giv en person, du elsker dette batteridrevne ur, der har en personlig besked på toppen. Glaset er ætset med formuleringer, som du gerne vil sige til din elskede. Et billede kan også ætses på glas. Dette ur er også perfekt med lyset, som ikke kun viser uret, men også på glasfacaden.

13. Kids LED Clock:

De fleste børn elsker farver og lyse ting, der omfatter tegnefilm. Dette led rejseklokke er fantastisk til børn. Det viser tiden i 7 forskellige farver. Tegneseriefiguren på siderne af terningen er også sjov for børnene. Dette kan også gives som returgaver til et barns fødselsdagsfest.

14. Low Vision LED-ur:

Dette er et grønt LED-ur, der har en lav visuel fordel. Uret kan også bruges som vækkeur, og det har en høj alarmlyd. Uret er perfekt til ældre mennesker, da de også kan se tiden godt om natten. Den høje alarm lyd er også en god ting for dem, der har svært ved at høre godt.

15. Custom Made LED ure:

Her er den nyeste i ledede ure, der er specialfremstillede. Urene ser ud som træblokke med huller i dem. Den analoge stil ure er virkelig en dekorativ ting, som du kan have i dit hjem. De er en samlerobjekt, som du skal udpege.

Ledeklokker er lyse og farverige og kommer i farver lige fra rød, blå, grøn til neon. Disse ure lyser op et værelse og kan også bruges til natten. Urene kan være små eller store. De kan personliggøres til gaver, eller de kan være til børn. Du kan også tilpasse bygge ledede ure.

Pin
Send
Share
Send