Skønhed og mode

15 unikke mekaniske ure med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mekaniske ure er de ure, der kører på maskiner. De er ikke bundet af naturen som en sol eller en timeglas. De fortæller tiden med stor præcision, og det er derfor, de er meget udbredt. Mekaniske ure er også gode til at se på. De mange gear, der er sammenføjet med hinanden for at danne uret, virker med lethed og præcision. De mekaniske ure har også et meget industrielt look, da de ikke dækker urets mekanik. Du kan nemt se alle dele af uret, og det er det der gør disse ure meget specielle.

Bedste mekaniske ure med billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 15 mekaniske ure med billeder.

1. Have Mekanisk Ur:

Få denne store størrelse mekaniske ur, som du kan bruge til haven. Dette ur har store urskive og er lavet af metal. Dette ser fantastisk ud i et stort rum. De robuste kanter af uret giver det et industrielt udseende.

2. Multi Gear Mekanisk ur:

Her er et multi gear mekanisk vægur, der ser meget cool og unikt ud. De fem gear er samlet sammen for at danne et specielt stykke, der fungerer godt for at fortælle tiden. Det mekaniske gearvandsur er bare et vidunderligt stykke at have i dit hjem.

3. Mekanisk Vis Stykke:

Få denne mekaniske ur til dit hjem eller som gave til nogen. Det mekaniske skeletvægur er fantastisk at se på og har flere tandhjul, der er sammenføjet. Det kombinerede udseende af uret er industrielt i sit udseende. Det centrale ur har store romerske tal rundt om det.

4. vintage mekanisk ur:

Prøv denne dejlige vintage mekaniske ur, der kommer med store tal rundt omkring. Visningen af ​​uret er sådan, at der er to lag. Det ydre lag har tallene i messing. Det indvendige lag har et mekanisk gear system, der huser timen og minutter hænder. Dette er et gammelt mekanisk ur, der ser elegant ud.

5. Sølv mekanisk ur:

Hvis du har lyst på nogle fine sølvartikler i dit hjem eller kontor, så er denne sølvmekaniske tidsklokke lige, hvad du har brug for. Denne mekaniske vækkeur er også en dyrebar uret, som du kan have. Den klare farve af uret er iøjnefaldende. Det har en sort time og minut hænder, der giver en god kontrast til uret.

6. Træ mekanisk ur:

Træ er også et godt valg til ure. Dette træmekaniske ur er fantastisk at se på. 3D-effekten af ​​dette ur er dannet af lag af gear. De store romerske tal er perfekt placeret rundt omkring. Dette er også et mekanisk pendul ur.

7. Revolverende mekanisk ur:

Nogle unikke mekaniske ure kommer med roterende design. De unikke og moderne mekaniske ure er retro og dekorative. Det drejende bevægelseshjul på uret er specielt, og det har også et vækkeur fastgjort til det. Dette er et fantastisk skrivebordsklip, som du kan bruge hjemme.

8. Mekanisk ur kit:

Du kan oprette din egen simple mekaniske ur ved hjælp af en DIY-metode. Tandhjulet giver dig alle de dele til uret. Du kan nemt oprette dette indviklede kig ur. Denne mekaniske pendul væg ur vil se godt ud mod en mørk mur. Kontrasten er netop ret til ethvert værelse.

9. Mekaniske bedstefar ure:

Bedstefar ure har været en vidunderlig ting fra fortiden, og de er også gode som fashionable elementer nu. Det mekaniske bedstefar ur er et godt stykke til ethvert hus. Uret er stort i størrelse og har en træramme. Pendulet på disse ure klager på den rigtige time.

10. Mekanisk Pocket Clock:

Det er en fantastisk gaveemulighed for mange mennesker at have denne mekaniske lommeur. Messingdækslet på dette lommeur har en glasindstilling. Det lille mekaniske ur i midten af ​​denne lommeur er, hvad der gør det til at fungere. Uret kan have en kæde med det til at klip på frakklommen.

11. Brons mekanisk ur:

Bronze er en anden stor mulighed, der bruges til fremstilling af ure. De indviklede designs, der bruges her, er normalt fra gamle dage. Designene gør dette mekaniske bordur det bedste. Bronzemetallet kan let skinnes og holdes uplettede i lang tid.

12. Mekanisk ur Timepiece:

At have en vidunderlig kig timepiece i huset er et spørgsmål om stor stolthed for nogle mennesker. Denne mekaniske desk ur er fantastisk at se på og kan være fokus for dine samtaler. Designet er elegant og simpelt, men ser stadig spektakulært ud. De romerske tal er klare i størrelse og kontrasten af ​​den hvide og den sorte er smuk.

13. Træværksklokke:

Her er et fantastisk ur, der er lavet af træ. Designeren har indarbejdet en labyrintløber i bunden af ​​uret. Bolden i labyrinten løber fra den ene ende til den anden i løbet af timen. Dette er en af ​​de bedste mekaniske ure, der er bygget.

14. Eagle Sculpture Clock:

Få denne iøjnefaldende ur, der har en ørneskulptur øverst. De små kaniner i bunden er også søde. Dette runde mekaniske ur har en bronzebetræk og et glasdæksel. Du kan få denne ur som en bordindstilling og holde den som et centerpiece.

15. 3D-trykt ur:

3D-udskrivning er den nyeste kunstfunktion, der hænger sammen med alle. Printeren, der bruges her, opretter et 3D-objekt af det ønskede billede. Dette ur er lavet ved hjælp af 3D-printeren og virker vidunderligt.

Mekaniske ure kommer i forskellige stilarter. Træklokkerne sammen med messing, bronze og kobber er de bedste sælgere i den mekaniske ur-verden. Urene kan også have pendler. Nogle af dem kan være med alarm eller 3D modellering.

Se videoen: Best Makeup Tutorials . Makeup Tutorial Compilation #15 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send