Skønhed og mode

9 nyeste og bedste lange tegnebøger til herre og damer

Pin
Send
Share
Send


Tegnebøger blev primært lavet til at holde kontanter, kreditkort, id'er, kørekort. Så kom en tid, hvor også andre fornødenheder var påkrævet at blive transporteret sammen - som pas, check bøger osv. Tegnebogen primære funktion ændrede sig og en ny stil med lange tegnebøger skåret op.

Lange tegnebøger er ideelle til at holde i mænds brystlomme, og det er ideelt under rejsen. De lange tegnebøger holder kontanterne vandret og der er ingen frygt for at de river i foldene.

Nye og stilfulde lange tegnebøger Designs til mænd og kvinder i trend:

Her er de øverste 9 mønstre af tegnebøger i lang størrelse.

1. Ægte Cow Læder Bi-Fold Lange Tegnebog:

Denne tegnebog er håndlavet af Cow-hide læder. Den har 8 kreditkortspor og 2 ID-vinduer. Det har også lynlås og 2 lommer til at holde kontanter. Læderet er blødt og slidstærkt. Det er også en god slags tegnebog til gave.

2. Vintage Look Ægte Læder Lang Bifold Tegnebog:

Denne stilfulde tegnebog er ultra slank og lavet af Vintage læder. Det har 13 kreditkortspor, 1 ID-vindue, 2 værelser til kontanter og 2 pladser til sim-kort. Det har RFID blokering for at holde alle vores vitale oplysninger sikre og sikre.

3. Håndlavet Læder Lang Biker Pung:

Dette er en helt håndlavet tegnebog. Det er også kendt som Biker's Wallet. Den er lavet af vegbrunt brude læder og er meget slidstærkt. Det har 8 lommer til at holde kreditkort og 2 pladser til kontanter. Det har også en messing medaljon forbundet med en messingkæde, der giver det et stilfuldt udseende.

4. Olive Læder Lang Tegnebog:

Lavet af velslitet læder, som giver det et vintage look. Den har alsidige tegnebog med stil og stof. Den har 6 kortspor og 2 indvendige lommer som valutaindehaver. Den kommer i to nuancer - mørkebrun og røgfarve.

Se mere: Gæt tegnebøger til mænd

5. Money Long Wallet Purse:

Dette er multi-purpose tegnebog; den har en glidende lukkeknap. Den har en lomme til at holde pas, 12 kortspor og 3 store lommer. Det kan holde en række dokumenter på ét sted og ideel til at rejse. Det fjerner al fart og forvirring i lufthavnsterminalerne.

6. Mænds Læder Lang Tegnebog:

Denne lange tegnebog er lavet af rent læder og en trendy arrangør. Det kan indeholde en række kreditkort samt kontanter. Dette er velegnet til mænd, der elsker at oprette en stilopstilling. Det har 18 pladser til kreditkort i tre mapper, 1 vindues slot til ID og lommer til at holde checkbog, kontanter mv.

Se mere: Fossil tegnebøger til kvinder

7. Black & Brown Executive Lange tegnebog:

Den er lavet af høj kvalitet læder og er meget blød at røre ved. Det er langvarigt og holder godt i nogen tid. Det har en ekstra lodret opbevaringsanlæg, der passer let ind i jakkelommen. Dette fås i to farvekombinationer sort med brun kant og brun med sort kant.

8. Lange tegnebog med spænde:

Den er lavet af høj kvalitet læder. Det har en kunstlæder og polyesterforing, som er meget slidstærkt. Den har 2 pengelommer, 1 lynlåslomme og lynlås. Det har også mulighed for at holde telefon, kort - ID og kredit. Det har også 4 fotospor.

Se mere: Lille Ladies Wallet

9. Long Clutch Wallet:

Den har en stor kapacitet og kan holde telefoner, kreditkort, kontanter, mønter osv. Det har plads til 8 kort, 3 rum, der kan holde telefonen, kontanter, 2 mellemlag for at holde kortene og 1 lynlås. Den er lavet af PU læder og har syntetisk læderforing. Det kan skrubbe med vand eller en lille mængde vaskemiddel.

Lange tegnebøger er ideelt rejse-tegnebøger. De kan holde pas, billetter, boarding pass, forskellige valutaer, kreditkort, rejsekontrol, rejseplan, rejseforsikring, hotelreservationer og mange flere at nævne.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send