Skønhed og mode

15 moderne musikalske ure til hjemmet med billeder

Pin
Send
Share
Send


Musik spiller en vigtig rolle i vores liv. Det lyser op vores dag og får os til at føle os lykkelige. Lyden af ​​musik er den eneste sande forbindelse mellem alle mennesker. At have den musikalske ur for at fortælle tiden på en sjov måde er den bedste måde at starte din dag på. Musikken kan være klassisk, festlig eller moderne.

Bedste musikalske ure til vægge og borde:

Her er nogle flotte musikalske ure, som du kan have,

1. Piano Scroll Musical Clock:

Denne dejlige piano scroll rytme musikalske ur er perfekt til væggen. Uret er i form af en virvel af piano nøgler med musik noter til tallene 3, 6, 9 og 12. Disse musikalske ure er bare rigtige for folk der elsker musik og spiller instrumentet også.

2. Round Music Clock:

Prøv denne runde musikalske vægur, der har klaverens nøgler omkring den ydre grænse. Klokkeens centrum har romerske tal i guld og en diskantskive i centrum. Dette dejlige ur kan være begavet til en person, der elsker musik meget og specielt spiller klaveret.

3. Musisk nostalgi ur:

Her er et godt musikalarmur fra et velrenommeret firma, der fremstiller ure med nostalgiske undertoner. Uret har en baggrund af det gamle rige med trompeter spillet af musikere. Forsiden af ​​uret er et rent udseende ur, der har en flot sort / hvid kontrast.

4. Melodi musikalsk ur:

Dette er en speciel samlerobjekt, der er et musikalsk bevægelsesklokke. Uret har smukke design på det, der handler om et slot. Uret bevæger sig i henhold til den musik, der afspilles hver time. Dette er en fantastisk gave til alle, der er specielle og elsker musik. Børn vil også elske denne bedårende vare.

5. Grand Piano Clock:

Her er et musikalsk mantelur, der er formet som et stykke af klaveret. Klaver notater nederst på uret er perfekte i farve og form. Dækket på klaveret er, hvor uret sidder på en sort baggrund. Musik notater er dekoreret rundt omslaget for ekstra charme.

6. Music Note Clock:

Tjek dette musik notatur, der har musik noter til tallene på uret. Tallene er repræsenteret af antallet af slag. Dette gør en meget cool klokke, der vil blive højt værdsat af musikelskere. Dem, der ved at læse musik noter, vil nemt blive forelsket i dette ur.

7. Designer Music Clock:

Få en musik-tema ur for en person, der lærer et musikinstrument eller en person, der er velbevandret i musik. Musiktemaet giver deres værelse et vidunderligt temaudseende. Dette er også fantastisk som en gave til en fødselsdag eller lanceringen af ​​noget musik karriere.

8. Musical Cuckoo Clock:

Musical gøgur er en vidunderlig ting at have i huset. De er elskede af ældste og børn. Den musikalske fugl ur giver dig en chance for at se den vilde udendørs inde. Fuglene og træerne er udskårne af træ, og fuglen kommer ud af sin rede og synger ved hvert øjebliks slag.

9. Musical Festive Clock:

Festivaler er tid til at være lykkelige og homoseksuelle. Den musikalske julur er den perfekte måde at nyde ferien på. Uret har de mange sange, der er sunget i julen. Et smukt holly og bånd i midten giver det en festlig berøring. Dette er også et vidunderligt musikalsk bordur.

10. Tegneserie Musical Clock:

Disney er favorit for alle børn, og de viste tegnefilm er blevet også husholdningsfavoritter. Disney musikalske ur er noget, som de fleste børn elsker at have hjemme og i deres rum. Mickey og Minnie er de to mest kendte af Disney-tegnene.

11. Musical Fan Clock:

Vinylure er den fantastiske måde at genbruge gamle vinylalbum på og gøre dem til musikalske ure. Beatles ur musikalsk er en god måde at give nogen, der elsker musik fra Beatles-alderen. Den perfekte Beatles fan vil elske dette stykke og især som det er lavet af vinylalbummet.

12. Musical Pendulum Ure:

Disse store musikalske ure er stolte i mange hjem og ser helt fantastisk ud. De musikalske pendulure har et langt pendul, der er i bunden af ​​uret. Pendulet svinger frem og tilbage gennem tiden og ringene ved hvert øjebliks slag.

13. Wooden Musical Clock:

Her er et Beethoven klassisk musikur, der har noter af et berømt stykke, som han skrev. Træklokken har et stykke af musikarket og tal trykt på den. Dette fungerer godt for folk der elsker musik og især er vanvittige over klassiske stykker.

14. Spoon Musical Clock:

Noget musikalsk til dit køkken er en perfekt måde at starte din dag på. Dette musikalske køkkenur er lavet af gafler og skeer, der er foret uden for uret. Centret er et standardur, der har en stålkant. Dette er perfekt til et stort køkken, da urets størrelse er ret stor.

15. Kids Musical Clock:

Bortset fra standard Seiko musikalske ure, der er lavet af virksomheder, er der også søde og farvestrålende musikalske ure til børn. Det er dejligt at lære børn at fortælle tid. De lyse farver holder dem beboede og tiltrukket af uret. Time og minut hænder af ure er også en fantastisk måde at lære dem at skelne mellem de to.

Musikklokker kan varieres i stil. De kan være lyse for børn eller have klassiske noter til de voksne. Musikbands fans har også deres eget udvalg af musikalske ure. Musik noter er også en god måde at indarbejde musik i ure.

Se videoen: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send