Skønhed og mode

25 Moderne bedstefar ure, der ikke kompromitterer på stil

Pin
Send
Share
Send


Bedstefarklokkerne har altid været de all-time favoritter til alle, der er interesseret i vintage stil hjem decors. Der er store klassifikationer i serien af ​​bedstefarsklokker, som begge er moderne og også traditionelle. Der er ure med forskellige chimes, forskellige snoede stilarter, med livlige modeller af sager og også lavet med en række kombinationer af byggematerialer. Hvis du virkelig søger den antikke stil eller en af ​​de stilfulde stil håndlavede bedstefars ure, er følgende de 25 bedste billeder af farfar ure udelukkende til dig.

Nye bedstefar ure med billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 25 moderne bedstefarsklokke med billeder.

1. arabiske numre prægede perle bedstefar ure:

Dette har dimensioner på omkring H 78 "(199cm), W 20" (51cm) og D 11 "(28cm). Den har mulighed for automatisk slukningstid for natkørsel. Det fungerer sammen med Quartz batteridrevne Westminster chime mekanisme bevægelse. Skabet af dette store ur er oplyst af et indvendigt lys. Den elegante fyldte svanens halspediment, der helt er vendt med final komplimenter, har reefed sine sidekolonner med øvre og nedre drejede capitols. Den bruger en ekspert finish på udvalgte hårde skov og finer.

2. Toscana Cherry Finish Grandfather Clock Pendulum:

Dette sofistikerede moderne bedstefarsklokke er en arvestykke i fremstillingen, klar til at blive afleveret fra generation til generation. Den består af Toscana-kirsebærets finish, der kan prale af en yndefuld og bog-matchet oliventræ. Ash burl svanehalspedimentet med en snoet urn finial og dekorative shell overlay, forbliver også som det unikke højdepunkt. Det måler 23W x 13,5D x 86,25H tommer. Den er lavet af udvalgte hårdttræ og finér for holdbarhed. Uret er også forsynet med belyst urskive til visning i et mørkt rum.

3. Solid Wood-Cased White Grandfather Ure:

Her er et udførligt udformet moderne bedstefarsklokke med messingskive med månefase og brugte lyre pendul. Den er indlejret i Neuschwanstein-motivet og messingpolerede vægte, der skinner med gravering otte dage firetalsk 4/4 chime med tre melodier. Uret har funktionen til automatisk slukning af driftstilstanden. Dimensionerne af dette ur er 208x65x35cm og drives af tre smukke melodier i sort skov tema.

4. Cherry Wood-Cased kejser bedstefar ure:

Oplev denne vare af gamle bedstefar ur, der har et kirsebærtræ tilfælde med en brudt bueskydning og urn finial med sidepost på hjørne blokke. Det indeholder også andre detaljer, såsom uret indeholder en messing hængslet glasdør, der viser en sølv-tone bezel med hævede guld-tone arabiske tal. Den sorte serpentiske hænder i dette ur arbejder med rulleværktøjene. Uret består af en farvet måneskift med en hjorte. Det indeholder også en landskabs scene og et guld-tone pendul med messingvægte og kæder bag en glasdør. Uret har dimensioner på ca. 19,0 "B x 79,0" H x 12,5 "D.

5. Triple Chime Vintage Bedstefar Ur:

Få et overblik over denne smukke oak Howard Miller bedstefar vægur, der virker fantastisk med tune-up ved ankomsten til dit hjem. Uret er udstyret med triple chime Westminster, St. Michael og Whittington chimes, der forbliver som sin unikhed. Mekanismen er også forsynet med en stille indstillingstilstand. Uret kan opbevares som den fremragende vægindretning med et vintageudseende. Det virker med det mekaniske træk ved 8-dages bevægelse. Materialet, der bruges til sagen, er egetræ.

6. Valnød Rustik Schwarzwald Bedstefar Ur:

Disse er håndskårne gamle ur tilhører det 19. århundrede periode. De er konstrueret til deres ekspertise med stor omhu. De har tre bjørne i bunden, to bjørne på siderne og en bjørn på toppen (ikke i arbejde). Disse typer af ure er af så fint håndværk, ægte og vidunderlig udsmykning og designet med fremragende "in-house" mønster, som de står øverst på alle tyskgjorte regulatorer.

7. Dark Finished Black Bedstefar Ur:

Gør dit valg uden at tænke på disse typer af små bedstefar ure, der består af en oplyst urskive til visning i mørket. Den har justerbare løftere under hvert hjørne af uret, der kan give stabilitet på ujævne og gulvtæpper. Dørene kan låses for en ekstra sikkerhed. Den opererer på to "C" og to D-størrelse Duracells batterier og har automatisk slukningstid for afbrydelse af natkørsel. Sagen er oplyst af et indvendigt lys og arbejder med mærket Quartz, dual chime-bevægelse. Det har også volumenkontrol og automatisk slukningstid for natkørsel.

8. Barok stil træ bedstefar ure:

Udgravningen af ​​dette bedstefar ur blev udført helt for hånd, ifølge gammel tradition. Den er godt færdig med stor nøjagtighed, og dens vægte og Lyra er bygget i forgyldt messing. Den består af Moon face dial med romertal tal serigrafi. Den mekanisme, der anvendes af dette unikke ur, er tysk mekanisme 4/4 med op til 8 dage. Melodierne er af Westminster som det berømte Victoria Clock Tower af Houses of Parliament i London. Dette ur er valnødpoleret og bærer størrelsen på ca. 207 x 47 x 28 i cms.

9. Tamarack glas bedstefar ure:

Denne unikke lineære gulv glas bedstefar ur har en åbent indrammet urskive med romertal og diamantformede hænder færdige i et antik guld. Top, bund og bagpaneler af denne moderne bedstefar ur er færdig i en supplerende Hampton Cherry skygge. Den åbne kasse gør det muligt for pendulet at blive klart set, hvilket igen giver sin skønhed op.

10. Walnut Færdig Antik Bedstefar Ur:

Accent dit hjem med denne smukke, imponerende og unikt udskårne antikke farfar ur. Disse er trendfarfarfarene med deres lange tilfælde, pendler, ekko klokkeslæt og romerske tal. Disse funktioner bringer en klassisk og elegant touch til uret og selvfølgelig til dit hjem selv. Den er lavet af massivt træ og dimensioner af længde: 21,25, bredde: 10,5 og højde: 77,5. Den vejer 22,72 kg med valnøddefinish.

11. Mahogni Cherry Wood Hængende Bedstefar Ur:

Denne udsøgte bedstefar væg ur har en mahogni kirsebærtræ finish med håndskårne detaljer. Skiven er lyse og bringer perfekt de romerske tal for en bekvem læsning lige fra en bestemt længere afstand. Dette klassiske vægur ville blive en fantastisk tilføjelse til ethvert værelse i dit hus. Det har melodiske chimes som allice, strejke, Westminster musik og strejke.

12. Tubular Grandfather Clock Chimes:

Skabet af dette bedste bedstefarsklokke suppleres af en graciøs svanehalspediment. Den har den håndskårne firkantbue, finial og center shell motiv. Den indeholder separat hætte til en taljefrontdør, der kan låses med afskårne front- og sideglas. Sidedagdørene og en tre-tieret bund med gulvbelægninger er også inkluderet i denne model.

13. Antik Perle Bedstefar Ur:

Udforsk dette nye modellerede kabeldrevne nye bedstefarsklokke, der har den mekaniske bevægelse fra Westminster. Uret har justerbare håndtag, der er placeret under hvert hjørne af uret for at sikre stabilitet på både ujævne og tæppebelagte gulve. Det har også funktionen i automatisk natlukning af lyden. Den er indgraveret med heirloom plade til h den fremtidige bekvemmelighed.

14. Mora White bedstefar ure:

Her er din yndlingssamling af den hvide farvede og hvide cased mini grandfather ur. De yndefulde kurver er årsagen til at disse slående ure tilhører den berømte region Mora, Sverige. Den hvide malede overflade er altid værdsat med mild bekymring, som for nylig blev lagt op for at forbedre sin skønhed. Den dekorative udskæring er højdepunktet af dette ur, der omgiver sin vendende. Denne hvidmalede finish komplimenterer også den svenske stylingserie af de ægte ure, der stadig er tilgængelige. Det har dimensionen H 89 i. X W 23.75 in. X D 8 in.

15. Store hylde kejser bedstefar ure:

Nu tager du et kig over det stort set cased kejserklok, der har de unikke fjederbevægelser. Den består af pendul, der er lavet af premium egetræ. Dele af dette ur er overordnet placeret og holdes for god arbejdsstilling fra de seneste år. Det er den gamle bedstefar ur af midten af ​​det 18. århundrede.

16. kinesiske vintage bedstefar ure:

Dette ur har den unikke dimension på 20"W × 18"D × 84"H. Det er vintage sort lak håndmalet kinesisk bedstefar ur. Dette bedste bedstefar ur har tredimensionelle perler udskårne figurer på alle sider for at tilføje sin skønhed. Uret fungerer fuldt ud med klokkeslæt med de tyske lavede Tempus-Fugit urkomponenter. Det chimes for både i time og halv time. Det er bogstaveligt håndmalet og smukt udskårne designet.

17. Monumentalt designet Schwarzwald Bedstefar Ur:

Det er en 12 fod høj ur, der er stærkt udskåret i mørk eg. Man kan føle sig som en dværg, der står ved siden af ​​den. Det har et kæmpe udseende, når man ses mod sin top. Uret er dateret som1793 på det. Højdepunktet på dette gamle bedstefar ur er dets fire fods udskæring af unge Whittington på dørens dør. Det har også den dramatiske scene af en kat jagter mus. Der er også udskæringer af musikinstrumenter og vingede engle på dette store storslåede ur, der forbliver som dets underskrift.

18. Miniature Vintage Black Bedstefar Ur:

Denne super samling af lille bedstefar ur har en miniature quartz mat finish. Dette er en sort farfar ur, der besidder en ur kvarts bevægelse, der stammer fra Japan. Dette ur viser romerske tal og består også af en brugte hånd. Det måler aheight på ca 4,25 "herunder finial på toppen af ​​uret. Det har basisbredde på 1,23" og dybde som 1 ".

19. Chime Wooden Bedstefar Ur:

Denne bedstefar vægur har skyggen af ​​valnød, så dens farve nemt kunne supplere de andre møbler i dit hus. Det primære materiale, der anvendes, er Solid Wood. Pendulet er smukt håndskåret med et antikke udseende. Det ville helt sikkert være en arvestykke i generationer.

20. 4- Chimed hængende bedstefar ure:

Denne udsøgte bedstefar ur Indien, som kan monteres på væggen, har træk i en mahogny kirsebærtræ For din nemme læsning finder du den romerske type tal for at gøre trøst til dette ur for alle.

21. Long Cased Grandfather Ure:

Dette ur har den 8 dages antik ur fra det 19. århundrede. Denne nye bedstefar ur har de to unikke dekorative vægte, der er firkantede og færdige i en komplementere i overlegne antikke guld mønster. De gør brug af Quartz dual chime mekanisk bevægelse. Det kan også spille Westminster eller Beethoven chimes. Det har også funktionen af ​​volumenkontrol og automatisk slukning af natkørsel.

22. Mahogni fineret lang sag bedstefar ur:

Denne mahogni færdig lang cased ur er 89.5in høj. Den har den gode kvalitetsbog med hvide urskive '8-dages' varighed flamme. Det er indlejret med de elegante proportioner skotske skab med skalindlæg til dør og base. Uret består af et skab med svanehalspedimenter og beslagsfødder. Bevægelsen af ​​denne trendfarfar ur er designet til at strejke på timerne på en enkelt klokke.

23. Mid-Century Moderne Bedstefar Ur:

Tag dit blik over dette stilfulde bedstefar ur, der har stor sag i røget Lucite med en valnød base. Dette er gammel men fashionabel bedstefar tid ur og krom, valnød type materiale, der anvendes til denne moderne endnu klassiske ur.

24. gotisk stil bedstefar ure:

Denne gothic stil af bedstefar ur forbi historie er fra 60 år, dette er lavet af vintage møbler og få gotisk mønster. Disse folk, der forbliver i bungalows eller nogen bondegård, vil dette ur være en passende mulighed for at tilføje flere dekorative ting i dit værelse.

25. Ni Tube Bedstefar Ur:

Dette mind-blowing område af gamle bedstefar ur er den ene som ni rør konstruktion. Det har fem chimes med signatur melodier af Westminster, Trinity, Noter Dame, Whittington og med en mere. Det har Tyskland Domed-top sag med fritstående søjler.

Bedstefaret ure, der vises i hver af de links, er unikke og af højeste kongelige konstruktion. Nogle er lavet med deres respektive land oprindelses stil og nogle er lavet med at bruge nogle moderne teknikker. Der er mange forskellige samlinger, der kan klassificeres i levende stilarter. Enhver person med respektive specifikationer ville helt sikkert få den nødvendige model af disse bedstefar ure, da de er spredt ind i sådanne sorter. Så hvorfor stadig venter på eksperternes svar får de pålidelige data om disse ure i ovenstående diskussion og tag den fineste, der opfylder dig i alle aspekter.

Pin
Send
Share
Send