Skønhed og mode

Aloe Vera til psoriasis

Pin
Send
Share
Send


Der er forskellige former for psoriasis. Disse er for det meste irritation og alvorlig infektion, som kan findes i albuerne, ansigtet, hagen, siderne af panden og siderne af næse, ben og knæ. Dette kan også findes i andre dele af kroppen. Disse kan være nær søen, skinkerne, underarmene og andre kropsvalsområder. Disse kan føre til alvorlig irritation og røde pletter. Det ses, at dette er en autoimmun sygdom. Men hvis en person lider af dette, bør dette ikke overses som et normalt udslæt eller rødme. Hvis udslæt eller rødme vedvarer og det ikke helbreder med normale anti-biotiske eller andre cremer, skal lægen konsulteres. Hvis de påkrævede tests viser, at dette kan skyldes infektion, så skal forholdsreglerne afprøves.

Det ses ofte, at denne sygdom kan udløses af følelsesmæssig stress. Dette er dog genetisk, men det ses ofte, at mennesker, der har for store angstproblemer, nervøsitet eller overdreven svedtendens, kan deres hormoner udløse dette problem. Dette kan også forekomme på grund af strep infektioner og andre forskellige former for sygdomme. Det ses også, om der er en familiehistorie om, at et folk har lidt af dette problem, så kan en person også få disse typer af sygdomme. Dette er for det meste autoimmune. Derfor kan det også ske, at dette problem ikke bliver let behandlet. Imidlertid kan passende foranstaltninger reducere rødmen og også reducere betændelsen.

Se mere: Aloe Vera gel anvendelser

Hvad er psoriasis:

Dette kan skyldes inflammation eller overdreven celleproduktion. Det kan være en af ​​de vigtigste faktorer, der kan udløse dette. Når hudcellerne er for store, bliver disse deponeret og kan føre til tørhed, kløe og andre former for flakhed.

Over disken retsmidler kan prøves for dette. Disse hjælper dog med at sænke overfladen midlertidigt og kan også berolige rødheden, eller hvis der er betændelser og overdreven rødhed omkring næse eller ører, kan disse behandles med anti-biotiske cremer fra butikkerne på recept af en læge. Hvis dette skyldes en form for infektion eller hormonel ubalance, skal der udføres ordentlige test for at vide om årsagen bag dette. Derefter kan der gennemføres passende hormonelle midler, som hovedsagelig er i form af injektioner.

Se mere: Er Aloe Vera godt til fedtet hud

Aloe Vera hjælper til psoriasis:

Aloe Vera-planten er rig på et slimhinde stof, som indeholder for store mængder anti oxidanter. Det har ikke kun egenskaber, der kan sooth infektioner, men det kan også hjælpe med at behandle lette betændelser og små udskæringer eller sår. Dette er anti septisk i naturen, og det lugter også overfladen. Der er forskellige anti septiske cremer i disse dage, som er urte indeholdende ekstrakterne eller gelen af ​​denne plante. Hvis ubehandlet og rå Aloe gel købes fra markedet, og det anvendes til solbrændinger eller udslæt, hjælper dette ofte med at berolige området. Dette afkøler også området ned.

En person kan købe frisk ubehandlet og kemisk fri Aloe Vera gel fra markeder. Disse kan blandes med vand og opbevares derefter i køleskabet i iskamrene. Disse kan derefter størknes i isterninger. Normalt har mennesker, der har overfladeproblemer eller udslæt, overfladen brug for beroligende og køleeffekter, som kan reducere rødheden. Dette kan også gøres efter at være kommet indendørs fra solen om sommeren til generelle formål. Denne gel indeholder også antipseptiske egenskaber og kan regelmæssigt anvendes af psoriasispatienter til behandling af deres hud.

Se mere: Aloe Vera Oil For Hårtab

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: Aloe Vera for Psoriasis (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send