Skønhed og mode

9 Nem at lave genbrugt håndværk til børn og voksne

Pin
Send
Share
Send


Håndværk er bedst lavet af genanvendte ting, du kan gøre mange ting ud af de ubrugte ting i dit hus, vi forlader eller smider ting, der ikke er i brug uden at tænke på den gode brug, vi kan gøre ud af det.

Bedste genbrugs håndværk til børn og voksne:

Der er mange ideer, der kan bruges til at gøre håndværk ud af genanvendte ting, nogle top 9 genbrugsvarer er,

1. Blomstervase:

Et godt genbrugt håndværk til børn er blomstervasen, når du har gamle glasflasker tilbage i dit hjem, kan du lave en vase ud af det, alt hvad du skal gøre, vaske det og fylde vand i det og din vase er klar, du kan også male glasflasken med forskellig farve.

2. Mælkekande:

Hvert hus har en mælkekande hver anden uge, så her er en god genbrugsbekendt idé, hvad du kan gøre, skærer den øvre del af mælkekanden rundt om kasketområdet, men ikke håndtaget, så dekorér det og godt din blyant eller pennholder er klar, eller du kan beholde alt, hvad du kan lide i det.

3. flaske cap:

Et nemt genbrugsværk kan gøres gennem flaskehættene, når du har den glasflaske, men alt du gør er at smide flaskehætten, så nu ikke fra de flaskehætter, du kan male noget på det eller gøre det, og du kan holde dem på et køleskab eller noget du kan lide.

4. Puppet Recycle Craft:

En måde at dræbe tid på og gøre den produktiv er ved en måde at genbruge håndværk ideer til voksne, hvor du kan lave en dukke ud af papir og lille matchbox tilbage i dit hjem. Alt du skal gøre er at indstille tingene korrekt og gøre et ansigt , og fastgør derefter strengene til den.

5. Æg karton håndværk:

Når du tager hjem æggekartonen, smider du normalt væk, når alle æggene er forbi. Nå kan du gøre en ting, når æggene er overskåret, en til en æskekarton, så maler du dem og fastgør en snor til den, du kan lave en showpiece at hænge det. Disse er de gode genbrugsmaterialer til voksne.

6. Old Jeans Craft:

Nå, så du har gamle jeans, der er stramme at bære, og du beslutter dig for at gøre noget godt ud af det, så andre bedste DIY genbrugsprodukter er jeans bogomslag, du kan bare klippe jeansmaterialet og dække bogen med denim, dette er en virkelig unik ide og noget andet.

Se mere: Plastflaske håndværk

7. Papirskål:

Når du har gammel avis tilbage i dit hjem, er alt, hvad du har, en god genbrugs avis håndværk ideer, du kan lave en masse ting ud af avisen, som en papirskål, tag en ballonpost avis på bunden af ​​det, avisen skære derefter Burst når det er tørt, har du en smuk papirskål.

8. Plastic flaske håndværk:

Et andet bedste genanvendt flaskehåndværk er pennenholdere lavet af plastflasken, du skal bare skære plastflasken halvvejs gennem halsen, så du kan lave en kappe ud af det eller skære hele og derefter gøre basen hård og dekorere det og holde som en blyantholder.

Se mere: Glas flaske Craft ideer

9. Dyrhåndværk:

Okay, så de bedste genbrugspapir er dyrene, du kan gøre dyr ud af venstre avis i dit hjem. Alt du skal gøre er at forme dyret og derefter holde mange aviser til det, når det er helt tørt, maling dem og dig få dit yndlingsdyr klar med dig selv.

Der er mange genanvendte håndværk, som du kan gøre ud af de ting, der er tilbage i dit hjem, ikke kun de ovennævnte, men også de andre, du kan tænke på og lave håndværk ud af det.

Se mere: DIY Håndværk til voksne og børn

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send