Skønhed og mode

4 mest effektive yoga asanas for depression

Pin
Send
Share
Send


Yoga er nu videnskabeligt bevist at være en af ​​de bedste måder at slippe af med depression samt en angst. Yoga består hovedsagelig af asanas og åndedrætsøvelser. Dette hjælper personen med at rense sit eget underbevidste sind og at slippe af med al den negative energi. Man føler sig mere selvsikker og ser på livet fra et andet synspunkt.

Asanas på samme tid hjælper kroppen til at holde sig i form og være fri skadelige sygdomme. Regelmæssig praksis med yoga hjælper kroppen med at reducere hormoner som cortisol og adrenalin. Dette frigør dem øjeblikkeligt fra angstfølelsen og får dem til at føle sig meget mere behagelige i det samme miljø. Folk lærer nye teknikker til at møde det samme problem og se på det fra vinklen.

Læger har selv accepteret det faktum, at yoga er en langt mere sund måde at reducere stress end forbruge antidepressiv medicin. Sådanne piller kan give øjeblikkelig lindring, men det er ikke godt til det lange løb, hvor asanas og åndedrætsøvelser ikke kun hjælper en til at være positive, men giver også en enorm mængde mod til at stå over for problemet og også til indadtil.

Generelt ser gamle mennesker med familieproblemer eller arbejdsproblemer samt studerende med studiebelastning så svagt ud, at det ser ud til, at de mangler sjælen selv. For dem kan yoga vise sig at være en af ​​de bedste måder at regne sig selv på. Svære åndedrætsøvelser vil give frisk ilt til hovedet og vil hjælpe dem med at slippe af med det spændte ansigt. Surya namaskar kan også hjælpe dem med at føle sig meget mere energiske. Dette sker hovedsageligt fordi hjernen er så begejstret gør noget andet, som det glemmer at tænke eller bekymre sig om de daglige problemer. Fuld bøjning og bro udgøres kan også tjene formålet.

Ud over alle de fysiske fordele hjælper yoga også med at analysere sig ordentligt. Det betyder, at personen lærer nye ting om sig selv og nye teknikker til at håndtere situationen. Det samme miljø synes et bedre sted, og den gamle person ligner en ny.

Åndedrætsøvelser vil på den anden side hjælpe personen med at koncentrere sig og tænke på de problemer, der foregår tålmodigt. Men man bliver nødt til at koncentrere sig fuldt ud om ens åndedræt og fortsætte strømmen. Dette har to fordele - for det første vil det hjælpe ilt til at rejse til hele kroppen, især hovedet og for det andet vil det gøre personen rolig og fri for stress.

Et par yoga udgør for depression er blevet nævnt nedenfor-

Yoga Asanas for Depression:

Salabhasana:

man skal ligge på maven og holde hænderne på siderne ved at løfte både hænder og ben. Dette hjælper kroppen med at tage i ilt og frigør den fra depression, gas, blære og rygsmerter.

Se mere: Ansigtsøvelser til kvinder

Balasana:

Når man er helt stresset eller føler sig for lav, kan man sidde knæet ned og lægge hovedet på gulvet med hænder på begge sider. Dette giver lindring af depression meget hurtigt og rejeruvates sjælen.

Se mere: Forskellige Yoga Holdninger

Bridge udgør:

denne asana kan praktiseres ved at løfte låret og underlivet ved at holde fødderne og hænderne på gulvet. Hænderne skal holdes fast på gulvet og i en afslappet stilling. Denne stilling er også en god måde at lade positive vibes komme ind i sindet og for at få en til at føle sig bedre.

Se mere: Yoga at helbrede forstoppelse

Viparita Karani:

personen skal ligge fladt på ryggen med arme hvilende på begge sider og ved at løfte benene op i luften. Dette er en fantastisk måde at frigive stress og ikke føler sig deprimeret længere. Man kan blive i den position så længe som muligt.

Se mere: Hvordan man reducerer stress ved yoga

Alle ovennævnte teknikker til yoga til depression kan hjælpe en til at frigive stress og føre et ikke-depressivt liv med succes. Men man skal bare være positiv af alle teknikker og følge dem regelmæssigt for at opnå de bedste resultater.

Billeder Kilde: 4, Lukkermateriale (1, 2, 3)

Se videoen: Yoga for Depression - Yoga with Leif (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send