Skønhed og mode

Spiser ris under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Graviditetstiden for en kvinde er, hvad der kan siges den mest lykkelige og mindeværdige fase i hendes liv. Selvom trang til særlige velsmagende ting induceret af hormoner kan nogle gange være torturøse. I de tre trimester af en kvindes graviditet udsættes hun for mange hormonforandringer, som igen påvirker stemningen og kroppens form. Således er en afbalanceret kost et must for både babyen og moderen. "Så vidt regioner, hvor uafskallet er en almindelig afgrøde, anses for at omfatte ris, der kan have negative virkninger på den gravide moder.

Ris som korn indeholder næringsstoffer som vitaminer og mineraler, ris bruges over hele verden i så mange forskellige kombinationer til at lave forskellige retter og retter. Som noget født i naturen; Ris har også sine fordele og ære.

Fordele ved at spise ris under graviditeten:

Mange undersøgelser er blevet udført for at vide om virkningerne af at spise ris under graviditeten. De fleste af virkningerne viste sig at have positive virkninger for både moderen og barnet.

  • Først og fremmest ris er kornet, der indeholder tunge kulhydrater i stivelsesformen, der brydes ned under fordøjelsen for at give energi og meget af det. Således hjælper spise ris i graviditet med at holde moren perfekt tilpasset og sløvhed er udelukket.
  • Derefter ved vi alle sammen, at med graviditet kommer de uønskede sygdomme og problemer. Major er fordøjelsesproblemerne. Fordøjelsesproblemer som bevægelser løber løs, forstoppelse forstyrrer normalt den daglige rutine, der forårsager kaos. Så, at spise rå ris under graviditeten hjælper med at undgå disse fordøjelseskanaler for de gravide kvinder.
  • Graviditet forårsager udtømning af calcium og svækker igen knogler og tænder, der kræver en større kilde til calcium for at forblive stærk. Ris indeholder D-vitamin og forskellige andre proteiner som riboflavin med tilsætning af enorme mængder fiber og calcium. Så du ser at gorging på ris under graviditeten vil hjælpe med at forblive stærk og sund.
  • Ris i overensstemmelse med vitaminer og proteiner har et lavt natriumindhold i sin struktur. Spise ris under graviditet vil medvirke til at bevare blodtryksniveauet generøst og sikre en helt sikker levering uden problemer i forbindelse med blodsektoren.
  • Ris er omtalt som et naturligt vanddrivende middel, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at forebygge sygdomme vedrørende urogenitale kanaler. Urogenitale infektioner kan skade både babyen og moren.
  • Ris indeholder antioxidanter, der hjælper med at regulere immunsystemet. Antioxidanter øger antallet af hvide blodlegemer (hvide blodlegemer), og de virale og bakterielle infektioner kan derfor ikke skade moderen.

Se mere: craving salt mad under graviditeten

  • Kostbalance under graviditeten er et must for at forblive fit og sund, det er hvad Rice gør, det er kendt som kolesterolfri mad. Spise rå ris under graviditeten vil hjælpe dig med at holde en check på fedtstoffer, der forbruges af kroppen. Da store mængder fedtstoffer kan skade barnet og også skabe komplikationer under leveringen.
  • Diabetes er en anden anledning til bekymring. Ris har uopløseligt fiber og lavt glykæmisk indhold. Ifølge en videnskabelig forskning er Rice ravined over af gravide kvinder over hele verden, da det hjælper med at begrænse svangerskabsdiabetes.
  • Brun ris, der spises på et par områder, indeholder neurotransmittere, som fremmer babyens mentale sundhed. Disse neurotransmittere gør babyerne mere kloge end andre i denne verden af ​​konkurrence ved at give et boost til de neuroner, der er i udviklingsstadiet i anden og tredje trimester.

Se mere: kan gravide kvinder spise jordnøddesmør

Negative virkninger af at spise ris under graviditeten: -

Da der er en flip side til hver mønt, findes der et par baner for at spise ris under graviditeten.

1. Selvom at spise ris under graviditeten er positivt effektiv, men som overdreven af ​​noget er skadeligt, så er det her. Overspisende ris kan føre til fedme og andre kolesterolproblemer.

2. Desuden indeholder den brune ris en lav glykæmisk hastighed, men hvid ris har enorme mængder af det, der kan underkaste den forventende mor risikoen for diabetes insipidus.

3. Videnskabelig forskning viser, at ris indeholder mængder arsen som, hvis det øges i niveau i kroppen, kan forårsage tilfælde af for tidlig dødsfald og fødsler. Det kan også forårsage abort.

Se mere: mayonnaise under graviditet

Hvis du forventer en baby snart og tør for ris, så undertryk ikke dit ønske. Fortsæt og spis det, men sørg for at du spiser det med omtanke og ikke i store skadelige mængder.

Se videoen: Hår accessories fra (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send