Skønhed og mode

15 Bedste chiming ure med billeder, du kan købe lige nu

Pin
Send
Share
Send


Chiming ure er et raseri fra fortiden. De ser vintage ud og er stadig meget efterspurgte. Urene kan være høje og elegante, eller de kan også være korte. Hovedidéen til et chiming ur er den chiming lyd det gør i strejken af ​​hver time. Dette minder mennesker om den tid det er. Chimingklokkerne er et smukt mesterværk, der har stået tidstesten.

Bedste chiming ure med billeder:

Lad os finde her med ovennævnte top 15 bedste chiming ure med billeder.

1. Wall Chiming Clock:

Her er et klassisk chiming væg ur, som du kan hænge på din væg. Det storslåede træ bulova chiming ur har en analog ur og stålklokke i bunden. Det ornately dekorerede vægur er perfekt til store hjem og vintage stilarter.

2. School House Chiming Clock:

Et skolehus ur er et moderne chiming ur, der ser ganske elegant ud. Den ottekantede tophalvdel af uret er lavet med en træramme. Den har en messingskiveplade i bunden. Det analoge ur giver dig perfekt tid, og uret klager på timen.

3. Key Wind Chime Clock:

En af de bedste chiming væg ure er den vigtigste vind type. Her kan du bruge en nøgle til at dreje uret til det rigtige minut. Dette giver dig en præcis tid, som vi alle har brug for. Denne design ur har nogle fantastiske håndværk øverst. Uret er også et godt showpiece.

4. Howard Miller Mantel Chime Clock:

Bortset fra vægure er det også en god ide at have chiming ure, der kan opbevares på et bord eller et kappe. Disse søde chiming mantel ure er meget populære, og de varer en generation. Mantelklokkerne kan placeres hvor som helst og har en buet form. Trærammen af ​​disse ure giver den et vintage look.

5. Musical Quarter Chime Clock:

Den mest vidunderlige ting om gamle ure er det fancy element til det. Disse musikalske chiming ure er bare den rigtige ting at have i dit hjem. De er smarte og ser elegante ud. Musikken klager i timen, og det kan også blive såret. Det har nogle udsmykkede dekorationer på siderne af uret.

6. Arched Design Clock:

Prøv dette søde træ chiming ur, der ser spektakulært ud. Det buede design af dette ur er virkelig smukt. Uret har et glashus inde som klokken er placeret. Dette ser meget godt ud på en bordplade som et chimingbord ur. Den rytmiske bevægelse af uret er ret værdifuldt.

7. Bedstefar klokke ur:

En af de store chiming ure er bedstefar chiming ur. Dette høje og elegante ur er lavet af træ. Indersiden af ​​uret er hul og huse klatpladerne. De laver en grand lyd på timen. Dette er en af ​​de mest kendte ure fra de gamle tider.

8. Seiko Chiming Clock:

Seiko er en af ​​de bedste virksomheder, der fremstiller ure. Den Seiko store chiming væg ur er de mest eftertragtede ure, som du vil finde. Væghængende ure er legendariske. De er stilfulde og meget præcise. Du kan vælge at hænge disse i salen eller studiet for din bekvemmelighed.

9. buet klokke ur:

En anden af ​​de berømte virksomheder, der fremstiller chiming ure, er Howard Miller. Disse Howard Miller chiming ure er meget smukke at se på. Håndværk i hver af urene er spektakulært. Detaljerne til stykket er udsøgte. Denne særlige ur er formet som en time glas figur.

10. årsdagen ur:

En af de bedste gaver til at give nogen til deres jubilæum er chiming jubilæet uret. Dette fantastiske stykke er sat i et glas kammer. Uret har chimes under det, der roterer og ser meget elegant ud. Dette er bedst givet til et par på den vigtigste dag i deres liv.

11. Gokchimeringsklokke:

En af de bedste vintage ure er gøgchimeringsklokket. Dette ur er skabt til at ligne en fugle reden. Der er dyr og træer, der er hugget ud af træ. Klokkerne i bunden er også træklokker. Den lille gøgfugl inde kommer ud i strejken af ​​hver time og gør en vidunderlig gøglyd.

12. School Chime Clock:

Her er et flotte Linden chiming ur, der er placeret på skolevæggen. Dette enkle, men præcise ur er bare lige for et kontorrum. Dette giver dig den bedste tid og er nem at læse. Klokkerne på uret er ikke for høje for at forstyrre.

13. Festlige klokkeure:

Gør din festlige sæson endnu mere lys og farverig med dette juleklokkeklokke. Dette ur har et billede af jul på indersiden af ​​uret. Det chimes de vidunderlige juletræer på timen. Dette vil virkelig opmuntre enhver person og især være godt for børnene. Dette ur vil se godt ud som et chiming desk ur.

14. Indlagt klokke ur:

Et langt chiming ur er et syn at se. Dette flotte udseende indlagt ur med mahognitræ er meget indviklet i detaljer. Det er mere af Edwardian æra og ser spektakulære og grand. Dette er bedst til et stort rum, hvor fokus kan være på dette høje og elegante stykke.

15. Carriage Chime Clock:

Prøv at få hænderne på en af ​​de smukkeste vintage chiming ure. Disse er vognklokke, der blev transporteret under rejsen. Klokkerne ville fortælle tiden for rejsende. Disse kommer i et glas kammer og metalbeslag. De er meget elegante og enkle i stil.

Chiming ure er af forskellige stilarter. De kan være store bedstefar ure, mantel ure, gøg ure eller endda musikalske ure. De er oftest lavet med en træramme og har et glaskammer. Disse ure kan vikles rundt for at få den rigtige tid.

Pin
Send
Share
Send