Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Mumbai

Pin
Send
Share
Send


På vej til din bryllupsrejse i Mumbai? Nu hvor du har valgt byen, vil du måske også gerne vide, hvad de ideelle bryllupsrejser er for, at jer begge skal besøge og lave minder.

Mest populære bryllupsrejse steder i Mumbai:

1. Aksa Beach, Malad:

Inden for en times kørsel fra Mumbai kan Aksa Beach bare være det ideelle romantiske sted for din første date som et ægtepar. Den rolige og afsondrede strand tiltrækker meget mindre fodfald, hvilket gør det til et ideelt sted for par. Den majestætiske strand omgivet af et par private hytter og hoteller er en af ​​de mest foretrukne bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Mumbai.

2. Arnala Beach, Virar:

Beliggende på omkring 60 km fra Mumbai, vest for Virar by er vært for Arnala Beach. Stranden, også med Arnala Fort i dens nærhed, har flere hus og feriesteder omkring det. Hvis du er nødt til at komme væk fra kaoset i det daglige arbejdsliv med din partner, vil dette naturskønne skøn give dig den pause, du fortjener, og er en af ​​de mest eftertragtede bryllupsrejsemål i nærheden af ​​Mumbai.

3. Chota Kashmir, Goregaon:

Beliggende på omkring 30 km nord for byen Mumbai, er Chota Kashmir godt, som navnet antyder en mini Kashmir. Det frodige grønt, rækkebåde, farverighed bragt ud af blomsterne osv. Give det navnet. Det er også det eneste sted i Mumbai, hvor du kan nyde en bådtur og være kaptajn på din padle eller rækkebåde. Oprindeligt udviklet til at skyde sange og scener med Kashmir baggrunden, er dette sted nu en buzz for par. Mini Kashmir gør det absolut til listen over bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Mumbai.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Kullu Manali

4. Bhandardara:

Det frodige grønt og de betagende vandfald er det, der gør Bhandardara. Luk dine øjne og bare vælg dette sted og gå beundrer skønheden i det. De to af jer er sikre på at have en stille og fredelig tid uden nogen form for forstyrrelse, hvad der nogensinde er andet end fuglenes kvidre og lyden af ​​vand, der rammer klipperne. Det er utvivlsomt den bedste bryllupsrejse destination nær Mumbai.

5. Lonavala:

Grotter, søer og dæmninger sammen med det landskab du måske finder svar på en mini Irland, er Lonavala en af ​​de bemærkelsesværdige bryllupsrejsemål i Mumbai. Placeret på Sahyadri-rækken ligner den af ​​Bhandardara, er Lonavala en fangst for de naturelskende par. Hvis du er et af de par, der nyder en trek, er du i for en godbid.

6. Lavasa:

Nu kan ingenting blive bedre end Lavasa, hvis du er et par, der graver vejture. Denne bakke station tilbyder skyer til dig som en del af sine grundlæggende funktioner. Gear up og ride videre, og du kan bare ende med at have den bedste tid nogensinde i en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Mumbai.

Se mere: Beste bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Bangalore

7. Matheran:

I Mumbai, men alligevel væk fra hele verden. Matheran er blot et af de betagende steder at være på for et kig på solopgangen eller endda solnedgangen.

8. Khandala:

Mist, dale og grønne omgivelser omkring dig gør det til den bedste bryllupsrejse i nærheden af ​​Mumbai.

9. Silvassa:

Et strejf af portugisisk æra, eksotiske hoteller og de vestlige Ghats. Nu kan denne kombination blive bedre? Et af de mindst udforskede romantiske steder i byen vil give dig den hygge, du har brug for.

Se mere: Honeymoon Steder i Darjeeling

Nu føler du nogen form for nødvendighed for at komme ud af landet til en bryllupsrejse, når du kan få en rigtig i byen Mumbai? Vær sikker på, at ingen af ​​disse steder vil skuffe dig. Så fortsæt og lav nogle planer.

Se videoen: AEROFLOT flight to Moscow. JFK-SVO BUSINESS CLASS - Wow!!! (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send