Skønhed og mode

9 Glamourøse South Sea Pearls Smykker Mønstre for kvinder

Pin
Send
Share
Send


South Sea perler er et smukt produkt, som du ikke finder overalt. De er dyrebare juveler, der er i nuancer af hvid til gylden. Denne perle af perler er, hvad der tiltrækker folk til det. Prøv disse fantastiske perle smykker elementer, der er udformet til perfektion.

De bedste smykker design af South Sea perler til piger med billeder:

Her er de mest populære smykker mønstre af South Sea perler til kvinder. Denne type perler passer til alle slags smykker ting, derfor er disse modeller mest fashionable og trendy.

1. Golden South Sea Perler:

Prøv disse flotte guld sydlige perleøreringe, der er så fantastiske i farve. De perfekt runde perler er studded i guldøreringe med diamanter encrusted også. Øreringe er øreringe i ørestikker, der ser ganske glamourøse ud. Par disse med fabelagtige sydhavet halskæde også.

2. Hvid South Sea Halskæde:

Ejer en vidunderlig sydhav perlekæde og du vil blive misundelig af byen. Disse smukke og smukke perler er i det mindste i hvid farve og AA + kvalitet. De er spændt sammen på den stærke ledning for at give din hals den glamourøse følelse. En streng perle halskæder er en klassiker, der aldrig vil dø.

3. Intense Deep Pearl Armbånd:

En af de bedre nuancer af søhavens perler er denne intense dybe gyldne skygge. Sydhavsperlerne giver dig en udstråling, som ingen anden havperle kan gøre. Dette ekstremt fantastiske armbånd har alle kvaliteterne til et dyrt smykkeelement. Du kan give dette til din elskede eller købe en til dig selv.

4. South Sea Pearl Vedhæng:

En af de bedste måder at fremvise gyldne sydhavsperler på er at bruge dem som pendler. På den måde kan hele glamouren i hver perle blive værdsat. Denne perle perle vedhæng sammen med perlekæden er et fantastisk mesterværk. Diamanterne tilføjer rigdom af denne vare.

5. South Sea Pearl Ring:

En enkelt sydhav perle ring er en fantastisk måde at vise din kærlighed til nogen. Præsentere hende med denne udsøgte skønhed, og hun vil elske dig for evigt. En enkelt sydhavsperle i en gylden nuance er omdrejningspunktet for denne ring. Den bladformede filigran med diamanter omsluttet i dem tilføjer til charmen af ​​denne ring.

6. Tahitian perle øreringe:

En dejlig forandring fra de normale perle smykker er den sorte perle øreringe, der ser ekstraordinære ud. Denne smukke farve går godt sammen med de fleste tøj og kan lide af alle. Hvis du foretrækker de smykker, der ikke overholder normen, er denne farve kun til dig.

7. Hvid perle brude halskæde:

Brude elsker at klæde sig deres bedste på deres bryllupsdag. Det er den dag, de skal se smukke og himmelske ud. Perler er det perfekte smykkeelement, der passer til en brud. Den hvide af perlerne giver dem en udstråling og glød. Denne halskæde i hvid sydhavsperler er to tråde og ser fantastisk ud.

8. Pearl krave:

Gør et fantastisk udseende på ethvert arrangement eller fest med denne erklæring syd hav perle og diamant krave. Denne krave halskæde sidder tæt på nakken og giver dig et kongeligt udseende. De diamanter, der anvendes i stykket, er udsøgte, og sydhavsperlerne tilføjes i to år.

9. Twin Pearl Halskæde:

Her er en vidunderlig tvilling perlekæde, der har en smuk nuance. De gyldne og hvide perler giver sammen en chance for at nyde skønheden sammen. Denne perle halskæde har diamanter encrusted i det, der tilføjer til sin udstråling. At have begge typer af perler i en halskæde er altid en bonus.

South Sea Pearl smykker varer spænder fra øreringe, ringe og armbånd til halskæde og chokers. Disse vidunderlige sydhavsperler er hvide og også gyldne. Dette tilføjer til smykkens smykker.

Pin
Send
Share
Send