Skønhed og mode

9 Religiøse og åndelige jomfru Maria Tatoveringer design ideer

Pin
Send
Share
Send


I mange forskellige kulturer er Mary tattoo design det mest populære design. Dette tatoveringsdesign er det eneste design, der udtrykker deres kærlighed og tro på et åndeligt niveau. For kristen er Maria en vigtig person. Jesus blev opfattet af Maria med Helligåndens hjælp. Før man opdager baby Jesus, menes Mary at være jomfru. Og derfor kaldes hun som jomfru Maria.

Fantastiske og søde jomfru Maria Tatoveringer:

Nogle meget berømte Mary tatoveringsdesign er givet.

1. Bed Mary tatoveringer:

Dette har et billede af Mary foldende hånd og dækket hoved. Hvilket viser, at hun beder for folk til Gud? Du kan se alle vinklerne er omkring hende. Denne Mary-tatovering viser, at Mary stod for kyskhed og renhed.

2. Vinkel Mary Tatoveringer:

Kristne tror, ​​at renhed er en af ​​de attributter, der hjælper dig med at gå til himlen. Det antages, at jomfru Maria er ren, og det var grunden til, at hun blev udvalgt af Gud for at blive Guds Søn. Denne jomfru Maria tatovering ligner en vinkel fra himlen.

3. Simple Mary Tatoveringer:

Denne Saint Mary tatovering med overdækket hoved og øjne åbent i dyb tanke siger, alle mine børn kommer til mig og giver mig al din bekymring og stress, jeg vil give dig fred og lyksalighed. Tårer i øjnene viser smerter i hende for de mennesker, der har smerter.

4. Traditionelle Mary Tatoveringer:

Romersk-katolske og mange kristne får tatoveret dette design af Hail Mary, da de var i problemer, eller da de lige forlod håbet. De tager en Hail Mary som deres mor for at få hjælp og støtte i deres vanskelige periode.

5. 3D Style Mary Tatoveringer:

Som en "mor" vil jomfru Marias billede altid være der i hjertet og i de kristne sind. Du kan se i denne mor Mary tatovering, hvordan hun holder sin søn og barn med kærlighed og omsorg. Derudover vil du se vinklen ser på dem, denne 3D-tatovering kan du få på din ryg.

6. Tilpas Mary Tattoos:

Hellige Mary tatovering design viser Mary dækket hoved, krydse på panden og tårer i øjnene. Men søger stadig håbet og kærligheden for dig bedre halvdelen. I denne personliggørelse tatovering med Hellige Maria kan du også skrive dit elskede navn.

7. Heavy Design Mary Tatoveringer:

Dette smukke og meget kreative design af St Mary med en stærkt udskåret krone, også mange følelser på hendes ansigt. Især øjne fulde af håb samt smerte for hendes børn. Du kan få denne St Mary tatovering på din skulder.

8. Heart Touching Mary Tatoveringer:

For hvert barn er hendes mor alt. Det første ord, som et barn lærer, er Ma. Denne Mama Mary tatovering viser båndet mellem mor og barn og hvordan et barn føler sig tryg i armen. Denne tatovering minder dig altid om din mor.

9. Dove og Mary Tatoveringer:

Duen har altid været et symbol på moderskab og fred. I denne Mary og Jesus-tatovering er moder Maria og Jesus Kristus forbundet med hinanden. Duen repræsenterer pleje, hengivenhed, renhed, kærlighed og fred, som blev spredt af moder Maria og Jesus Kristus.

Det er grunden til, at Mary tatoveringer er så berømte. Tidligt var dette design berømt for kvinder, der ønskede at udtrykke deres kvindelighed. Disse tatoveringer er i dag mere berømte hos mænd; de udnytter dette design til at udtrykke deres følelse for deres elskede en gang som mor, kæreste, ægtefælle og familie.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send