Skønhed og mode

15 moderne hængevæg ure med billeder

Pin
Send
Share
Send


Vi skal alle dekorere vores hjem med smukke ting. Designene skifter dag for dag. Nu kan alle lide at gå tilbage til gamle design. Antikke mønstre er meget populære blandt boligindretningsprodukter. Når det kommer til et hængende ur, er den nuværende tendens at følge nogle antikke designs. Folk foretrækker at hænge store ure i hallen som alle kan se. Der er mange stilfulde hængende vægure designs, du kan eje, når du vil prøve noget nyt.

Bedste hængevægure med billeder:

Nogle af de øverste hængende ur design er her,

1. Runde dobbeltsidet hængeklokke:

Dette er et dobbeltsidet hængende vægur med en antik touch. Dette har et offwhite ansigt med romertal og fransk topografi på den. Dette er en stil, du kan se i busterminaler og banegårde. Nu kan du medbringe det til dit eget hjem. Hæng det op i indgangen til din dør, så alle kan se den tid, de kommer ind eller ud af dit hjem. Dette er let at hænge og lavet af støbejernsmateriale.

2. Wooden hængende ur:

Dette er et simpelt træ lille hængende ur. Det er et håndlavet design man kan komme til at hænge i køkkenet eller soveværelset. Designet er almindeligt med dialer på det og til hængning er der et læderbælte på det. De fleste foretrækker det til køkkenet. Dette er et letvægts ur og også meget sødt.

3. Antik stil væg hængende ur:

Leder du efter et fantastisk væghængende ur? Her er et perfekt valg for dig. Vælg dette smukke antikke væghængende ur og dekorere din hall. Uret ser ud som en sol og er lavet af metal. For at angive tid er der opkald på det. Det vil gå godt med hvid farve væg maling.

4. Porcelæn hængende ur:

Når du vil have et lille hængende ur design er dette et godt valg. Det er et dekoreret porcelæn ur med en lille urskive. Der er en metalkæde med hvilken du kan hænge den. Det ydre porcelæn er dekoreret på fire sider og med blomstermalerier. Denne lille urskive har romerske tal på den. Hæng den overalt, du vil have, og få din væg til at se smuk ud.

5. vintage træ ur:

For dem der kigger efter dobbeltsidet hængende ur få denne. Dette er et tresidet hængende vægklok, der gør dig i stand til at rejse til en smuk æra der er gået. Det roterer 360 grader på en smukt designet krog. Du kan åbne og lukke uret med en krog og indsætte batterier der. Dette er lavet af kvalitetsmaskiner og er også langvarig.

6. Påfugl dobbeltsidet vægur:

Vægur design er mange sorter. Blandt dem er dette et dobbeltsidet vægur med en smuk påfugl på den. Det er det mest populære at gøre din væg luksus. Dette er et påfuglur og en krog på den, hvor uret hænger. Området omkring skiven er lavet af porcelæn materiale og alle tal er romersk.

7. Bedstefar Ur:

Hængende bedstefar ur er et meget populært design. Du kan nemt få det i dag, men disse typer er lidt dyre. Men designet vil værd sine penge. Alle vil bemærke det specielle ur på din væg. Du kan også høre ringe hver time, hvis du vil. Det er også lavet af god kvalitet i træmateriale.

8. Håndmalet pendul ur:

Håndmalet pendul ur er et elegant udvalg, hvor du kan dekorere dit hjem. Dette har en plastik top og bund, men designet vil give et perfekt udseende til dit hjem interiør. Det har rhinestones inlays, hånd detaljer og med gyldne farvede hænder. Dette er et design, som du kan prøve, hvis du ikke vil have en, der er meget dyr.

9. Vintage Style Hanging Clock:

Dette er et håndlavet vintage stil væghængende ur. Dette er et lille, men elegant ur design, du kan hænge hvor som helst. Bedst egnet til soveværelse, spisestue mv. Det viser også verdens tid også. Yderrammen er træ og stål. Skiven er af romerske bogstaver og en hånd i midten. Dekorer dit hjem med det bedste design.

10. Bronze antik dobbelt-sidet ur:

Se efter antikke ur design i bronze metal. Dette er et hængende vægur tosidet med romerske bogstaver på den. Du kan montere den på en væg og du kan rotere den 360 grader. Monter det foran din dør, så du nemt kan kende en tid. Uret er et vintage design og forbedrer dit hjem udseende.

11. Zodiac Style Hanging Clock:

Dette er et reb hængende væg ur type og kan dekorere dit hjem med det. Dette er et ur af 1950'erne med moderne maskiner på den. Dens runde ansigt er monteret på en hvid metal krop og en messing fælg. Andre end dials har det stjernetegn på det. Det har et klassisk reb til at holde det som et skibsdesign.

12. Buckley Resin Deer Wall Clock:

Hængeklokke er af forskellige typer. Blandt dem, hvis du vil have et unikt design, så vælg denne urtype. Vægmonteringen har et hjortehorndesign. Det har et rustikt udseende, og uret er en lille. Skiven er et træ med tal på det. Hæng den overalt, du vil have, og få et vintageudseende.

13. Forgyldt hængende ur:

Hvis din præference er en gylden farve, kan du måske lide det her. Det er et væghængende ur med bladdesign på en vægmontering. Den er lavet af bronze materiale og belagt med guld. Dial ramme er også gylden med små tal på den med nummervælger på den.

14. Antik tosidet træ hængende ur:

Træhængende ure er meget stilfulde. Du kan dekorere dit hjem med det trævandsur, som du kan hænge. Det ligner en skruetrækker; Du kan justere retningen ved at justere skruen. Skiven størrelse er lille, og designet ser fantastisk ud. Træmaterialet er af høj kvalitet.

15. Cykelvæg hængende ur:

Hvis du vil prøve noget nyt, er dette cykel design en stilfuld. Prøv denne til at dekorere din hal og designen kommer med et simpelt ramme design og det ligner en cyklus. Uret er let og let at hænge hvor som helst du vil.

Ure er altid en væsentlig del af vores hjem. Disse er nogle topkvalitet hængende ur design du kan prøve for dit hjem. Dekorer det med et godt antik design og vær stolt af dit valg. Du skal ikke bekymre dig om at bruge for mange penge.

Pin
Send
Share
Send