Skønhed og mode

50 Moderne Og Unikke Vægur Design Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Det siges, at klokker langsomt bliver forældede på grund af brugen af ​​mobiltelefoner og computere. Men ure handler ikke altid om funktionalitet. De tjener også som en enorm stil erklæring i dit hus. Med nye og innovative designede ure, der kommer ud hver dag, er det den bedste tid til at eje et vægur. Denne liste væg klokke design går gennem hver enkelt af dem i detaljer.

Bedste Wall Clock Designs med billeder:

Lad os tjekke dem ud, skal vi?

1. 3D Retro Vintage Wall Clock:

Dette er en af ​​de store vægure, der virker som en blast fra fortiden, på grund af den enorme diameter på 23 tommer. Fuldt lavet af letvægts træ, omfatter dette rammeløse vægur design flotte flotte gear og forbedrede hænder til bedre synlighed. Der er også en tikkende kvartsbevægelse, så helt stille og lydløs i sin funktion. Dette er den perfekte måde at fremvise din kærlighed til historie.

2. Gøgur:

Taler om Cuckoo Clocks, dette tilhører familien af ​​store vægure, og med rette det med sin enorme 10,5 tommer højde. Designet er enkelt, elegant, hvidt i farver, dette ur kan lægges på ethvert skrivebord eller kan nemt hænge på væggen. Gøgken kommer ud hver time og en halv time, og dens lyssensor slukker automatisk gøget, når rummet bliver mørkt.

3. Simple Moderne Vægur:

Kun lavet af naturligt træ, dette er et moderne kvalitetsur af høj kvalitet. Hænderne er lavet af rent naturligt træ, mens ansigtet består af konstrueret træ. Det oplyste vægur har en meget simpel, skandinavisk, moderne stil, der vil se smukt ud i ethvert rum, det være sig dit kontor eller hjemme. Også uret er helt stille med sin kvarts bevægelse. En skal have for enhver moderne familie.

4. Ikon Ur:

Dette er et moderne moderne vægur. Hvad der er smukt om dette ur er dets minimale og meget enkle udseende. Absolut en af ​​de ure, der nemt kan skjule dit hjem til et moderne udseende. Også det ser vidunderligt ud med sine subtile farver, der nemt kan lyse op din dystre dag.

5. Modern Art Wall Clock:

Dette moderne vægur er inspireret af kunstdistriktet med dette moderne håndværksdesign. Dette ur vil helt sikkert komplimentere dit moderne design. Det er lydløs, ikke-krydsende bevægelse, som redder dig fra enhver form for distraktioner, så du kan koncentrere dig om dit arbejde eller søvn. Og for at sikre lang levetid er dette ur lavet af materialer af høj kvalitet.

6. vintage væg ur med pendul:

Dette er helt sikkert en af ​​de store vægure, som du ville elske i dit værelse. Helt vintage tema med romertal, som er nemme at læse og passer til enhver form for rum - det være sig din hotellobby eller dit kontor. Holdbarheden af ​​dette ur er meget høj på grund af brugen af ​​højkvalitets konstrueret træ. Uret kommer også med et rytmisk pendul, der ser godt ud. Det gør meget minimal støj og kører på AA batteri.

7. 3D Peacock Vægur:

En af de få store vægure, der passer som en perfekt gave til et nyt hus, eller endda en ferie gave. Det elektriske vægur har en enorm 20,8 tommer diameter, lavet af metal. Rammen består af jern, mens skiven er lavet af aluminium. Uret er helt håndlavet, og det er derfor, det ser så smukt ut. Også uret er helt stille i det er operationen giver dig godnat søvn. Fungerer kun på et AA-batteri.

8. Moderne Raised Numeral Wall Clock:

Dette ur har et meget flot og moderne moderne ur design. Timen og minutens hænder er pænt dekoreret, og de sølvbelagte tal er let at læse til nogen. Den har præcis Quartz-bevægelse og er derfor virkelig vedligeholdelsesfri og giver ud tid korrekt. Forsiden af ​​uret har en glas linse fastgjort til den.

9. Industrielle Loft Metal Vægur:

Dette ur har et helt industrielt udseende vægur design. Giv dit hjem interiør en moderne stemning med dette ur. Det huser nøjagtig kvarts bevægelse, som giver pålidelig tid, og metalkonstruktionen er helt håndlavet til et godt og godt rent udseende. Dette ur har også rejst bronze tal for bedre synlighed og en 3D-effekt, så selv børn og voksne kunne se tiden let.

10. Ekstra Normal Vægur:

Først vil du føle, at dette er et meget minimalt og elegant udseende ur. Men hvis du graver dybere, vil du vide, at dette er en af ​​de mest seje vægge, du nogensinde har set. Uret har en laser-cut åbning, der drejer rundt om midten af ​​hvert nummer, hvilket afslører hver time meget smukt. Timen hånden viser tiden ved kun at vise delen af ​​tallet. Absolut et must køb.

11. 4th Dimension Concrete vægur:

En af de bedste kølige vægure, der vil tage vejret væk. Dette ur er et sandt kunstværk med kulminationen af ​​innovativt design og erfaren håndværk. Den har spiral, trappelåg som design og det er betonkonstruktion tilføjer en moderne tilgang til indretningsdesign. Uret har rene aluminiumsarmer, der er håndlavede, og konstruktionen er lavet af højdensitet rustfrit stål. Bare brug for AA-batteri til at fungere.

12. Ribbon Vægur:

Dette er en af ​​de kølige vægure, som du absolut ville elske i dit værelse. De bøjede stålbånd markerer timerne i dette moderne ur, mens de røde hænder gør det nemt at læse tiden. Det har også Quartz Clock Movement, der gør det mere nøjagtigt og vedligeholdelsesfrit, og er helt AA-batteridrevet.

13. Minimalistiske Grå Vægur:

En af de mest unikke vægure, du nogensinde vil se i dit liv. Skiven på dette dobbeltsidede vægur består af skinnende sort akryl og huset er af krydsfinerbrædder. Den akrylskive er den der roterer, og den trekantede snit på den ene side af skiven giver tiden - den vil fungere som timen. Der er også en stor hvid minut hånd og en lille brugte hånd. Også uret er helt stille - så der er ikke tikkende støj for at forstyrre dig. Perfekt til opholds- og spisestue.

14. Rosendahl vægur:

En af de mest veltalende og rolige unikke vægure, du nogensinde vil finde. Disse ure er beregnet til at give seerne et billede af tiden end den præcise tid selv. Uret bruger klogt den store prik som timen hånden, mens minut hånden er en normal. Meget sød udseende og virkelig minimal ser kunstværk.

15. Kunsthistorie Vægur:

Designet af Donald Seitz, dette er en af ​​de mest tankevækkende designet unikke vægure en person kan købe. Nogen gange lærer vi at købe ting til vores hjem som i vores indretnings ideer, få dette kunst vægur til at øge kendskab til kontakten med din stue. Denne type ur viser din kærlighed til historie, få berømte ædle mænd og kunstneres smilende ansigter giver søde kig på uret.

16. The Tower Wall Clock:

Hvis du har en stor mur med åbent rum, så vil dette store vægur passe dig mest. Dette ur kan konvertere enhver negativ plads til et vintage, kunstnerisk, dekorativt rum. Den har en metalramme med romertal. Bronsfarvebetegnelsen og urens hænder bringer en kontrast til den sorte ramme. Dette ur vil bringe et elegant udseende til dit hjem eller kontor.

17. Kæmpe Vintage Wood Wall Clock:

Dette 30 tommer store vægur har et vintage design, med stor træramme sammen med en vintage urskive. Tallene på skiven er sorte og rustikke. Der er også en industriel accent øverst, med et glas der dækker fronten - inde er der to sorte urhænder. For at få strøm til dette retro-stykke skal du kun bruge et AA-batteri.

18. World Map Wall Clock:

Du kan nemt kalde dette et stort vægur ved blot at kigge på dens diameter, hvilket er en enorm 48 tommer. Denne pænt afrundede solide klokke er fuldt håndlavet i USA, og den smukke udskrivning sker på et solidt træstykke. Det har også kvartsbevægelse, så ingen irriterende tikkende støj - bare ren tavshed. Forsiden er åben overfor og har ikke noget glas, således ingen blænding og let læsbar fra alle vinkler.

19. Leaf Metal Giant Wall Clock:

Dette stilfulde vægur er en perfekt gave til husopvarmning, bryllup eller sociale sammenkomster. Inspireret fra blade, er dette luksuriøse vægur håndlavet med sort metal og små perler i midten af ​​hvert blad. Meget iøjnefaldende ur til brug i kontor, soveværelse eller stue. Det er ikke kun det, det indeholder sorte arabiske tal for let læsning og leveres med ikke-tikkende, tavs og glat kvartsbevægelse.

20. Spring Blooms Metal Vægur:

Dette overdimensionerede 23,5 tommer stilfulde vægur er inspireret af de udsøgte blomster af dejlige forårsbluser. Håndlavet i guld og sort metal er dette vægmonterede ur perfekt til gaveelskere. Kan bruges i ethvert rum, inklusive dit kontor, og den tavse Quartz-bevægelse holder dig ikke bare opdateret med præcis tid, men også distraherer dig aldrig fra hvad du laver. Kræver kun et enkelt AA-batteri.

21. Spindelvægur:

Dette mid århundrede stilfulde vægur er lavet til fuldt ud at komplimentere med din boligindretning. Spindeluret er virkelig lavet af massivt træ i en mørk espresso farve med fantastiske chrome accenter. Det ekstra store vægur bruger også en præcis kvarts bevægelse og kører på kun et AA-batteri.

22. Bedste Quartz Vægur:

Quarts er mærket, som er berømt i ur samling af designs, de giver bedste vægure, som du vil få mere i markedet i øjeblikket. Du vil få arabisk basis numerisk og plastik cover på wrap på det. Dette er det bedste valg til langsigtet væg ur valg til soveværelse samt badeværelse.

23. Batman Arkham City Logo Bedste Wall Clock:

Dette er et af de bedste ur, der vil sætte et smil på din vens ansigt. Dette er en fantastisk vinyl ur med et unikt design indeni, og vil være en unik gave til din familie eller dine venner. Dette ur viser hvor meget du elsker dem. Ikke kun dette ur har et brugerdefineret Batman logo, men det har også en total lydløs, ikke-tikker mekanisme.

24. Bedste Designer Radio Controlled Clock:

Dette er helt sikkert et af de bedste vægur, som er radiostyret. Ser meget smuk ud og passer til ethvert rum i dit hjem. Du bliver aldrig nødt til at skifte tid, fordi det altid vil give præcis tid, da det automatisk sætter tid ved Radio Controlled Signal. Linsen er lavet af akryl, mens rammen er lavet af plastik. Det er 12 inches i diameter og omfatter fire tidszoneindstillinger (østlige, centrale, bjerg og stillehavsområdet).

25. Bedste 3D Moving Gear Vægur:

Et af de bedste ur, helt lavet af premium plast og metal for øget holdbarhed. Dette store gear ur sikrer overlegen kvalitet og holdbarhed. Lavet med smukke præcise håndværk, det er et totalt stykke af kunst. Designet til at blive hængt på en væg, dette er en fantastisk indretningsløsning til ethvert opholdsstue, restaurant osv. Desuden er alle gearene selvstændigt bevægelige og kan let lukkes - hvilket viser sin sande skønhed. God gave til housewarming eller andre jubilæer.

26. hvalpe runde ur:

Hvis du vil have et vægur med billeder, vil dette være den perfekte pasform til dig. Dette moderne vægur har et sødt hvalp design med letlæsbare tal, som kan ses af nogen. De dekorative hænder komplimenterer også det smukke billede. Det har også præcision kvarts bevægelse for præcis tid viser også.

27. Northern Lights Rectangle Vægur:

Denne rektangel væg ur indeholder billeder, der er baseret på den smukke nordlige lys af Norge. Dette ur kan komplimentere ethvert værelse i dit hjem eller kontor, med sin ramme mindre, højglansspegel som UV-belagt ridsefast finish og er velegnet til selv et miljø med høj fugtighed. Det har også tavshed Quartz-bevægelse til præcis og ikke-tikker drift.

28. Trendy Wood Wall Clock:

Hvis du er på udkig efter trendy vægure, vil dette være det perfekte til dig. Fuldt lavet af metal og træ, dette ur har et firkantet design med trærammer. Skiven er hvid, mens hænderne er sorte, med de romerske tal tales på dem. Dette ur er nemt at rengøre og vedligeholde, og dette ur kan nemt blive en god gaveemulighed også. Dine besøgende vil absolut elske dette ur.

29. Min verdens barokke ur:

Vægure bliver mere kreative, og det er en af ​​de trendy vægure, som alle vil have en. Dette ur er et kunstværk med sin aluminiumkonstruktion, på hvilken den er trykt og koordinerer urhænder, som matcher farvepaletten. Tanken bag dette ur er helt enestående. Uret har også kvartsbevægelse til præcis og præcis tid.

30. Piatto Vægur:

Dette nyeste vægur følger trenden med at bruge blandede materialer med betonflader og indrammet kobberbelagt metalfælge. Denne ur er lavet fuldt ud af beton og metal, og det er fantastisk til moderne og afslappede flotte hjem. Måling med 10 inches i diameter, dette ur har også Quartz ur bevægelse for præcis tidsfortælling.

31. Vædderen Vægur:

Denne 8,5 tommer det nyeste vægur er pænt lavet af børstet nikkelfinish, som helt og holdent holder i trit med dagens interiørstil. Bag glaskrystallet har den hvide urskive sorte arabiske tal, sort spade- og minuthænder og en sort brugte hånd. Det har et 3-punkts sikker skrueophængssystem, der er perfekt til både eller fritidsbiler. Dette ur har også kvarts bevægelse til meget præcis tidssporing.

32. Amazing Metal Acryl Vægur:

Hvis du leder efter fantastiske vægure, så er du kommet på det rigtige sted. Denne lounge væg ur er klassisk i udseende og giver en fortræffelig erklæring, hvor den bliver holdt. Lavet af god kvalitet metal, der vil vare i årevis, har uret også solstråler mønster med en krystal i slutningen af ​​hvert slag. Uden tvivl vil dette funky vægur få alle dine besøgende og familie opmærksomhed. Også fantastisk til gifting også.

33. Amazing Carina Vægur:

Dette er en af ​​de bedste fantastiske vægure, du kan finde på markedet lige nu. Med sin elegante klokke og mousserende design vil dette fancy vægur helt sikkert gøre hovederne sving. Laget af plastik, dette er en traditionel stil musikalsk ur. Det har også chiming Quartz-bevægelse, så det giver præcis tid hver dag hver dag.

34. Augustina Vægur:

Dette er en af ​​de mest antikke fantastiske vægure, du kan købe. Denne gamle stil væg ur har forskellige antikke detaljer som de romerske tal og et nødlidende creme ur ansigt. Uret er anbragt inde i en vintage stil metal ramme i sort finish, og det kan se godt ud i ethvert rum, det være sig stue eller soveværelse. Uret har også et godt nøglehul for nem at hænge.

35. Fugle og blomster Vægur:

Dette er helt af de smukkeste vægure, du nogensinde har set. Denne smukke vægur er udstyret med en metalramme, der er designet til at ligne et blomstrende træ med fugle ophængt i grene. Det ovale formede analoge urflade giver let at se sorte hænder og timemarkører mod en lysfarvet baggrund. Ikke kun det, dette ur kan nemt monteres ved hjælp af korrekt installations hardware. Det vil altid være i listen over soveværelse vægge.

36. Dekorativt vægur:

Dette ur skal være på din liste for de bedste smukke vægure. Det giver et flot og smukt, unikt plastrundesign. Uret ser helt retro ud i sine antikke farver og dekorative grænser. Det er ikke-krydsende Quartz stille bevægelse vil give dig den rette tid samt ingen forstyrrelser fra, hvad du laver.

37. Classic Wall Clock:

Enkelhed ligger i dette stykke klassiske vægur. Dette ur har en rund træramme med letlæsbare tal og hvidt ur ansigt. Tids- og minuthænderne er sortfarvede, mens den anden hånd er gylden i farver, som matcher den samlede ramme. Kræver kun et AA-batteri til drift.

38. Classic Villa Wall Clock:

Den varme finish og europæisk styling af dette klassiske vægur gør det perfekt til køkken eller stue. Den bronze færdige romertal grill er placeret over glas linse giver det en opdateret twist til standard ansigt. Uret består af holdbar og let plastikramme, der gør den mindre tilbøjelig til ridser og bukser end traditionel træramme. Også funktioner kvarts bevægelse samt.

39. Amber Flower Mosaic Vægur:

Dette er en af ​​de mest dekorative elegante vægure, du nogensinde vil købe. Denne 19 tommer ur er dekoreret med hånden med sort cement. Der er et beskyttende glas på urskive, som vil beskytte skiven. Dette ur passer til de fleste vægindretninger og møbler i dit hjem og vil være en perfekt gave til husholdning eller ferie.

40. Retro Vintage Imperial Style Elegant Vægur:

Dette er en af ​​de store elegante vægure til at få lige nu. Uret giver dig et antikke udseende med sin træfarve, der passer perfekt til vintagelys og mahognimøbler. Det mest unikke træk er pendulet, da det svinger non-stop. Alligevel er uret meget stille og giver slet ingen lyd. Kræver kun to AA-batterier til drift.

41. Butterfly vægur:

Denne sommerfugl ur er en af ​​de mest fantastiske og alsidige flotte smukke ure. Perfekt til stue eller kontor centerpiece, og ser super cool ud. Kvaliteten af ​​dette ur er meget slidstærk og er helt lavet af materialer af høj kvalitet. Det kan også være en unik gave til en person, du elsker.

42. Pretty Peacock Round Clock:

Pretty vægure er svært at finde, især når det er så smukt - ligesom en påfugl. Forsiden er trykt i påfuglfarver sammen med dens koordinerende hænder. Denne 12 tommer ur er skræddersyet i USA, og leveres også med monterings hardware inkluderet. Den har Quartz-bevægelse til præcis tidsfortælling.

43. Pop Quiz Clock:

Interessante vægure er en perfekt måde at gave lærere, studerende, ingeniører eller revisorer. Den analoge display på dette ur lavet af mat sort pulverlakeret metal med hvide bogstaver og tal, hvilket er fantastisk til klasseværelser eller på kontoret. Den unikke egenskab er som ureture, hænderne bevæger sig rundt på skiven, der angiver tidspunktet på dagen gennem et andet matematisk problem for hver time. Den bedste kreative måde at holde styr på tid, da den også udøver din hjerne.

44. Goofy Vinyl Record Wall Clock:

En af de mest unikke og interessante vægure du kan eje. Fremstillet af brugte vinylplader er urets bevægelse helt stille. Denne 12 tommer ur er fuldt håndlavet og vil nemt passe ethvert interiør design. Fantastisk mulighed for gifting også.

45. Simple Modern Round Wall Clock:

Denne enkle runde ur består af naturligt og konstrueret træ. Dette træ er ugiftigt, modstandsdygtigt mod fugt og har fremragende farvefasthed. Det skandinaviske design er meget enkelt og alligevel moderne, der vil se smukt ud i ethvert rum, det være sig dit værelse eller kontor. Det kommer også med stille Quartz-bevægelse til præcis og lydløs drift.

46. ​​Dekorativt vægur:

Dette er et simpelt runde ur, men med et poleret og moderne design. Dette dekorative ur er et stykke kunst. Uret er let, er helt stille til brug i sengeværelser eller på kontoret. Den består også af kunstlæder og harmløst EVA materiale, hvilket gør det sikkert for børn.

47. Quality Quartz Vægur:

Kvalitetsklokker varer altid længe, ​​og derfor kommer uret med en robust plastikpose og glasobjektiv, der holder det fri for støv. De store sorte fedte numre er nemme at læse, og den præcise kvartsbevægelse lover præcis tid. Perfekt til kontor, badeværelse eller ethvert værelse i dit hus.

48. Quality Quartz Metal Vægur:

Dette er en af ​​de få kvalitetsklokker, du vil elske på din væg. Det har et meget specielt og elegant design, der opfylder alle dine dekorative behov. Ser meget stilfuldt ud, er ikke-tikker - så det er helt stille for at sikre et køligt og roligt miljø. Har brug for et AA-batteri til at fungere.

49. Cute Brown Bear Wall Clock:

Ønsker du at gave søde vægure til nogen? Så skal du tjekke dette ud. Dette søde ur gør ikke tikkende lyd, og har dette dejlige, bedårende design, der er både dekoration og børnevenlig. Også det trykte minutnummer gør det nemt for børnene især at lære og læse. Perfekt til fødselsdage eller nyfødte mv.

50. Cute Cat Wall Clock:

Hvis du elsker søde vægge om katte, så få det helt sikkert. Denne store kat ur er fantastisk og interessant. Har været i familier i over 4 generationer og fortsætter med at være den mest elskede kat ur. Måling på 18 inches høj, med det er svingende hale. Uret er helt stille og er fantastisk, hvis du har børn i dit hjem.

Ure er en god måde at udvide og forbedre din husstands interiørdesign. De er også gode som gaver til dine kære eller børn. Forskellige ure har forskellige designs, så alle kunne have deres eget ligner design. Således dækker denne liste gennem hver enkelt af dem, så du kan vælge den rigtige til den givne lejlighed.

Pin
Send
Share
Send