Skønhed og mode

9 Best Felt Crafts Design Idéer og mønstre for voksne og børn

Pin
Send
Share
Send


Felt håndværk er de håndværk elementer, der er lavet ved hjælp af tekstilmateriale. Håndværktøjet er fremstillet ved matting, presning og kondensering af fibrene sammen, som uld, syntetisk fiber, bomuld, træpulpant rayon og meget mere. Filt stof fremstilles, når fleecefibre eller akryl er sammenvævet eller sammenflettet, så de laver en tyk tekstur. Populære blandt alle er de blandede fibre, der let kan støbes til din ønskede form.

Forskellige følte håndværk Design Idéer og mønstre for voksne og børn:

Her er nogle hurtige følte håndværk ideer, der bruges til at gøre dit yndlingsfartøj,

1. Ice Cream Cone:

Uldfartøjer følte, når de fik design af en is, den bedste udsmykning til fødselsdagsfest eller værelser. Keglen er lavet med to farver og farverige perler på toppen til dekoration.

2. Mayo Skulls:

Denne form for filt håndværk til voksne er meget populær til Halloween måned dekoration. Kranierne er lavet af materiale med syede dekorationer for at gøre det unikt i forskellige farver.

3. Uglepuder:

Ugler har været de let følte håndværk, der er lavet i mange søde design. Fyldt med blød svamp i dem, bruges de generelt til dekorationsformål til sofaer eller på vægge.

4. Juletræsindretninger:

Julefilt håndværk er blevet meget brugt til at dekorere juletræerne med et stort antal designs og former. De får også forskellige charmerende dekorationer ved hjælp af stjerner, perler, bånd osv.

5. Følt hårbåndet:

Hårbånd har været det bedste følte håndværk for børn at lave dekorative hårbånd. Det kan gøres ved hjælp af forskellige former som hjerte, vandmelon, cirkler, bolde etc. danner et bånd.

6. Angry Bird Party Tasker:

Ønsker at give tilbagelevering gaver i en dekorativ taske i dit barns fest! Her er følte papirhåndværk, der er lavet i form af poser til opbevaring af gaveartikler. Inspireret af vrede fugle, er de meget værdsat. Du kan gave denne type håndværk som tilbagesendelsesgaver til dine børnevenner.

Se mere: American Craft Ideas

7. figurer lavet med felt:

Villig til at give dit lille barn en ny måde at lære figurer på! Feltformer til håndværk lavet med forskellige farver hjælper dig med at gøre det. Formen er også givet forskellige farver til genkendelse spil.

8. hjerteposer til gave:

Vil du give din pige noget andet denne Valentine! Her er følte håndværk mønstre, der bruges til at lave poser med hjerteform åbninger og andre designs. De kan også bruges til at dekorere skønhedens vægge. Få dette håndværk til gave din kæreste på enhver afslappet dag eller speciel valentinsdag.

Se mere: Autumn Fall Crafts For Adults

9. Følte Kitty:

Kitty legetøj lavet med filt materiale håndværk har været favorit som gaver, nøgleringe, skrivebord bjørn og sådanne anvendelser. Det er lavet af uld og dekoreret med andre charme for at give det et dekorativt udseende. Du kan give dette dejlige håndværk til din kære, det vil være god kreativitet at bruge din fritid på arbejde.

Denne type håndværk hovedsagelig lavet til traditionel dag, få folk gerne design dette felt håndværk til deres turist marketing. Feltsokker er specielt lavet til juledag, dette er en speciel gave til nogen på kommende julefest. Filtøjets ideer har været de bedste gave designs til børn, og især småbørnene. De er vaskbare og er derfor de bedste til at opbevare som dekorative ting derhjemme. For det meste er de dækket af bomuld eller uldemateriale for at give et perfekt preg.

Se mere: Easy Crafts Making Ideas

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send