Skønhed og mode

Top 9 Eye Makeup børster

Pin
Send
Share
Send


Kombination af dobbelttonede øjenskygger og så tvinge eyeliner oven på den kræver mere end simpel personlig indsats. Ligesom blush børsten til dit ansigt giver det kommercielle marked dig nu mulighed for at købe en pæn og ryddelig måde til fejlfri øjenmakeup ved hjælp af forskellige slags og typer af øjenmakepensler. Disse børster hjælper ikke kun dig med at udføre et problemfri job, men giver dig også mulighed for at opnå salon som perfektion uden at skulle spilde din tid. Normalt er disse anvendelige til øjenskygge blanding eller anvendelse, glat eyeliner winging, fastsættelse ufuldkommenheder og mindretal omkring øjnene og sådan. Det er derfor her i denne artikel, vi skal tiltrække nogle af de bedste øjenmakeup børster, der kan vælges.

Seneste Eye Makeup børster i Indien:

1. Elizabeth Arden Eye Shadow Brush:

Øjenskygge børsten fra Elizabeth Arden består af naturlige kompakte børster, der er superglatte på huden og giver professionelle slagtilfælde og lader dem blende let sammen. Denne børste kommer med minimal fleksibilitet, så du kan give dine øjne mulighed for at sporten den perfekte mængde uden at skulle håndtere udbrændinger.

2. Basicare øjenbryn og øjenvipper børste:

Denne eye makeup børste fra Basicare fokuserer på brynene og vippene mere end lågene. Dette er en tosidet dobbelt børste, den ene side har miniaturkammen, der kan klare dine øjenbryn, muligvis efter at du har malet dem og den anden side, der er fastgjort med tykke, kompakte børster, hjælper dig med at løse dine vipper.

3. Sephora 262 Vinklet Øjenforingsborste:

Denne børste fik sit navn fra selve udseendet af det, som er børsterne formet i en vinkelside, den ene side forked op, mens børsterne på toppen glattes for at muliggøre præcis anvendelse. Det vinklede udseende giver dig mulighed for at skabe præcise slag.

4. Maybelline Ekspertværktøjer Øjenskygge børste:

Den ekspertværktøj øjenskygge børste fra Maybelline har en flad base børste og en slank lang holder, der gør applikationen let. Denne børste har bløde mineralpartikler infunderet i børstehårene, der giver glathed og let blanding uden at holde for meget af din skygge på børsten.

5. Sephora Bent Eye Liner Børste:

Sephora kom op med den bøjede øjenforingsbørste, så du ikke behøver at bøje sig ned foran spejlet og spænde dine øjne. Øjenforingsbørsten, ligesom de andre, starter lige med en ordentlig holderplads, og lige øverst bøjer den lidt ned for at afsløre en fast spidsen.

Se mere: Bedste øjenskyggebørster

6.Pastel Face Eye Shadow Brush:

Denne pensel fra Pastel Face har en blød krumningstop, der glatter ud på toppen og giver mulighed for korrekt farveeksponering, mens de bløde børster giver korrekt blanding og fjerner overflødige farver, der kan resultere i at veje dig ned.

7. Body Shop Eye Brush:

Den elegante børste fra Body shop består af en oval børstet børste med et udvidet holderrum. Klædt i mahognybrun, giver denne børste en smule af begge, let blanding og præcise udskæringer. Det er netop derfor, at denne børste kan give dig det bedste af begge, en perfekt øjenmakeup oplevelse.

Se mere: Forskellige typer af eyeliner børste

8.E.L.F Ventilbørste:

Dette er endnu en form for blæserbørste, der kolliderede sit navn fra selve formen. Børsten starter med en slank slank holder og derefter ventilere ud til en fint børstet top, der giver mulighed for anvendelse over et stort rum og kan bruges som et basefyld til dine øjne.

9.Colorbar Smokin Eyes Smudger børste:

Den pulserende oransje hule tykke børste fra Color bar er i det væsentlige en smudger børste, der giver præcise slagtilfælde og giver dig mulighed for at blande i den sekundære farve med basisfarven.

Se mere: Bedste øjenbryn børste

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send