Skønhed og mode

Top 15 Kate Middleton Uden Makeup

Pin
Send
Share
Send


Hertuginden i Cambridge, Kate Middleton eller Catherine er en af ​​de mest populære personligheder i verden. Hustru til prins William, denne kvinde har et vidunderligt ansigt. Hendes ansigt er et af de smukkeste eksempler på et ansigt af en smuk kvinde. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan hertuginden ser ud uden hendes makeup.

1. Udflugt:

Eller snarere, Royal udflugt. Hertuginden blev opdaget på gaderne og beundrede folks liv med hendes tiltalende smil. Folk kan bare se på hende og indse, hvor fantastisk denne kvinde er. Denne kvinde sammen med hendes førsteklasses status har en førsteklasses status, og den blev ikke givet af nogen. Hun blev født med det.

2. Sun-Kissed Face:

Du bliver heldig, hvis du kommer til at se denne kvinde uden nogen form for sminke på hendes ansigt. Folk kommer næppe til at se hende, og denne form for skønhed er uventet fra hende. Men stadig holder hun op med sin popularitet og viser sit naturligt forlængende ansigt ganske ofte. Billedet kan siges at være en af ​​de bedste Kate Middleton ingen makeup billeder til evigt tid.

3. Visse fejl:

At være gift med prins William har sikkert ændret sit liv, og hun er ret den travle kvinde, der arbejder for landets forbedring. Dette smukke ansigt har nogle fejl, men hertuginden føler sig ikke ydmyget for at vise hendes ansigt ligesom hun er.

4. Minimal Makeup Look:

Her kan vi se prins Williams kongelige kone, der dyrker hendes minimal makeup look. Hun ser ret tiltrækkende ud med sin begrænsede mængde ansigtsfejl og kan stadig betegnes som en af ​​de mest kendte medlemmer af den kongelige familie. Hun ser så smuk ud uden hendes makeup og kræver næsten ikke at forskønne sig selv.

5. overskrift til arbejde

Hertuginden blev fotograferet på gaderne med sit minimale makeup ansigt. Hendes smil er revolutionerende, og det er sådan, at hun bedre gør livet til sit nationers folk bedre i første omgang. Når du ser hende, vil du være chokeret over at se, hvor professionelt og forbløffende hun ser på samme tid.

Se mere: Sarah Jessica Parker Uden Make Up

6. Typen af ​​en sammenligning:

Dette er en ret cool måde at sammenligne en med og uden makeup look. Sammenlægning af de to billeder sammen viser, at Kate ser lidt anderledes ud, når hun tager af den mascara. Men på samme tid ser hun meget bedre ud end mange andre kvinder i sin alder derude. Det kan klart hævdes, at Kate Middleton er en af ​​de bedste kvinder i sin alder, og at være en hertuginden gør hendes skønhed endnu mere tilgængelig, da folk vil inspicere sin naturlige kærlighed på en meget bedre måde nu.

7. Lukning af Haters:

Succesfulde mennesker har hatere, og de er de mislykkede. Dette billede opfanger Kate's helt tiltalende ansigt og viser, hvor smukt denne kvinde kan se, selv når hun tager hendes mascara ud og sætter på et par solbriller for at skjule hendes smilende look. Men på grund af kameraerne med høj opløsning har det været muligt for os at få et sådant billede af den helt smukke Kate.

8. Det mistænkelige udseende:

Ønsker du at se på nogle Kate Middleton ingen makeup billeder, så kan dette være en af ​​de bedste til dig. Det afslører hertuginde af Cambridges indstilling. Folk er formentlig forbløffet over hendes fornemmelse og hvor godt hun sporter hendes ansigt uden nogen form for skønhedsprodukter, som hun næsten ikke kræver.

9. Overskrift til en part:

Kate blev spottet og forlod bilen og gik til en fest. Hun blev igen fotograferet med sit naturligt forlængende ansigt, som ikke var forskønnet med makeup. Denne kvinde kan spille en del af den mest fremtrædende dame, bare ved at skubbe hendes makeup og bare være sig selv.

10. Det Carefree Look:

Dette særlige billede er primært en af ​​de bedste billeder af hertuginden uden sminke. Den engelske skønhed så meget nært ud uden nogen form for skønhedsprodukter på hendes ansigt. Det virker som om hun ikke er generet, om der er sminke på hendes ansigt eller ej.

Se mere: Jessica Alba Ingen Makeup

11. Familiebilledet:

Hertuginden ser virkelig fantastisk ud på dette billede, hvor hun er spottet uden nogen form for skønhedsprodukt på hendes ansigt. Hun ser strålende ud i den enkle, men lokkende top og hendes frisure lige sat scenen for hende at træde på og vise hendes skønhed.

12. Solbrændt ansigt:

Leder du efter en god Kate Middleton ingen makeup billede, så kan det siges at være ganske godt. Det fremhæver den naturlige attraktion af denne kvinde. Selvom hun er brunfarvet, er der en vis glød i hendes ansigt, der får hende til at se så lokkende hele tiden

13. Det gamle snap:

Kate Middleton i sine teenageår syntes også at være rigtig smuk. Dette er et meget gammelt billede af Kate fra hendes gymnasietid, og hun ser så fantastisk ud uden nogen form for anvendelse af skønhedsprodukter på hendes ansigt.

14. Nærbillede:

Dette er et nærbillede af Kate Middleton, der afslører hendes naturlige kærlighed. Hun ser meget smuk ud, selv når hun tager den mascara ud og sporter sin naturlige skønhed, og derfor kan dette billede siges at være en af ​​de smukkeste Kate Middleton ingen makeup billeder af hele tiden.

15. Sandsynlige blemisher:

Det er sandsynligvis blemished. Uanset hvad de er, er Kate ikke bange eller tøvede med at vise sit naturlige ansigt med alle sine mulige fejl, og det er det der gør hende til den sande hertuginde, hendes loyalitet.

Se mere: Carly Rae Jepsen uden makeup

I denne artikel har du fået nogle af de bedste billeder af Kate Middleton uden at have nogen sminke overhovedet. Det viser, hvor smukt denne kvinde kan være uden skønhedsprodukter på hendes ansigt. Hun kan bare rocke verden med sit naturligt smukke begavede ansigt.

I stedet for at være hertuginden, kan Kate lide at vise hendes gudgave-ægte ansigt foran tusindvis af hendes fans og elskere derude.

Billedkilde: 7.

Se videoen: Top 15 Times Prince Harry Cracked Kate Middleton Up (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send