Yoga

Sådan gør du Vrikshasana og dens fordele for kroppen

Pin
Send
Share
Send


Yoga har været en del af vores liv i lang tid nu. I løbet af dage ville yoga være en form for lidelse, helbredelse af mange mennesker med sin naturlige aura, og selv i dag vedvarer det stærkere end nogensinde. Med tiden blev nye stillinger og øvelser formuleret af de professionelle, da de fandt ud af, hvordan smukt helbredelse kunne opnås gennem et simpelt spændingsspil. Blandt dem er træet, eller snarere Vriksasana, emnet for vores artikel.

Ordet 'Vriksha' i sanskrit, når det oversættes til engelsk, ville betyde træ og dermed er Vrikshasana asana en slags yoga, der også almindeligvis betegnes som træet udgør. Som antydet årsagen til, at den erhvervede sit navn i en sådan sammenhæng, tilhører det faktum, at hele yogastrukturen afhænger og omgiver sig omkring den person, der minder om eller efterligner et stående træ. Hvordan varierer det fra det meste af yoga du spørger? Her i denne yoga skal du holde dine peepers åbne i modsætning til de fleste, så du kan få fuld kontrol over din kropsvægt.

Begynderens tips til Vriksasana:

Vriksasana kan være lidt svært at udføre for begyndere. Men følgende tips kan hjælpe dig med at overvinde disse barrierer og gøre dig perfekt i Asana. Tjek nedenstående punkter for at holde øje med at prøve træposer til begyndere:

 • Placering af dit højre ben på dit højre ben kan være svært at opnå i starten.
 • Prøv at holde væg eller stol til støtte, før du kan balancere på et ben alene.
 • Hold fokus på objektet foran dig og koncentrere dig godt for at opnå balance.
 • Læg ikke benet på det andet bens knæ, da det forårsager knæsmerter på grund af stort pres.

Sådan udfører du Vrikshasana:

Følg proceduren for at vide, hvordan man gør træ udgør:

 • For at starte med yoga skal du bruge en base, en matte eller et tøj og stå oven på det.
 • I den indledende fase holde dine arme afslappet frit falder ved din side, mens du står oprejst med din rygsøjle i opmærksomhed.
 • Se lige og find dig selv et mål, noget som du snart vil stirre på for det næste minut eller deromkring.
 • Ved at holde venstrebenet lige lige og stramt, kan du nu hæve den rigtige og folde det fra knæene, så du kan placere dine fødder på venstre indvendige lår, højt over. Juster din holdning.
 • I den indledende position kan du få brug for hjælp, så tag det lidt med dine åbne hænder.
 • Når du er perfektioneret, må du ikke bruge din eksterne hjælp mere. Løft langsomt din hånd, begge af dem, over dit hoved, lige og kom med dem.
 • På denne måde dannes en strækning, når du begynder at indånde og udånde luft, der afslapper din krop med hvert åndedræt.
 • Hold dit blik fast på det tidligere nævnte mål hele tiden, så du nemt kan balancere dig selv.

Med den sidste vejrtrækning sænker du langsomt dine arme og derefter din højre lemmer. Gå tilbage til fostrets stilling og start derefter med det andet ben denne gang, samme metode.

Se mere: Virasana Fordele

Vriksasana Fordele:

Vrishasana er vidunderlig asana for at opnå balance mellem krop og sind. Følgende er nogle af de bedste træer yoga yoga fordele:

1. Forbedrer koncentrationen:

Når der er kropsbalancering og blik involveret, ved du lidt mere end 1% af din skødesløse hjerne er påkrævet, og derfor er der meget krævende koncentration på en sådan tid. Mens du balance dig selv, bliver du forsigtigt på et mål, mens dit sind styrer din krop. Derfor vil denne yoga definitivt forbedre dine koncentrationsevner.

2. smertestillende

Du vil gerne vide, hvorfor strækningen og opsætningen af ​​armene handler om. Nå er der ofte en daglig spænding, som vi går igennem i vores krop. denne fysiske spænding får musklerne til at knude og forårsager blodprop og smerte derfor. Det er derfor på en normal dag, vi føler godt efter en god strækning. Når vi vedligeholder strækningen og kanaliserer vores indre system, vil du bemærke, at de dårlige ryg og hoftefuger virker perfekt.

Se mere: Viparita Karani Asana

3. Neuromuskulær koordinering:

Der er nerver, der løber ned i vores krop, som danner idébanken og musklerne, simpelthen arbejdstagerne overholder de elektriske impulser i vores krop. Mens hjernen arbejder på at bevare kroppens balance, begynder musklerne og nerverne at koordinere med hinanden for at forhindre dig i at blive tyngdefulde.

4. Fleksibilitet:

Bortset fra de andre alvorlige forhold kan du føle denne øvelse arbejder mod et fleksibelt selv.

Forholdsregler og kontraindikationer:

Før du udfører denne asana, skal du huske på følgende forholdsregler og bivirkninger:

 • Denne stilling indebærer at hæve hænderne i længere perioder, hvilket ikke er tilrådeligt for dem med højere blodtryk.
 • Personer, der lider af søvnløshed og migræne, må undgå denne tilstand, da det kan forværre tilstanden.
 • Udfør altid denne asana på tom mave.
 • Man bør opretholde mindst 4 timers mellemrum mellem dine måltider og asanaen
 • Den bedste tid til at udføre denne asana er om morgenen

Vriskshasana er en af ​​de bedste yoga asanas til at styrke dine ankler, lår, kalve og rygsøjle. Det gør det muligt at strække lårområdet, lårene, thorax og skulderbladene. Denne asana forbedrer din stabilitet og hjælper dig med at opnå en afbalanceret krop, sind og sjæl. Det udvider også din lungekapacitet og hjælper dig med at trække vejret godt. Hvis du ønsker at opnå tonede arme og øvre rygmuskler, er denne asana et must-try.

Se mere: Yoga Scale Pose

Pin
Send
Share
Send