Skønhed og mode

Top 9 Facial Moisturizer Creams

Pin
Send
Share
Send


Fugtighedscreme spiller en effektiv rolle i næsten alle skønhedsbehandlinger. Selv efter peeling er fugtgivende huden afgørende. Til meget hudtype er der en fugtighedscreme. Tør hud skal holdes hydreret så meget som muligt, som ikke kan gøres uden en egnet fugtighedscreme. For at holde huden elastisk og fri for kløe, er en fugtighedscreme den bedste løsning. Kvinder med følsom hud kan også reducere mængden af ​​rødme i deres hud ved at bruge denne særlige skønhedsløsning. På en måde er en fugtighedscreme et svar på en række alvorlige hudproblemer. Så for din bedste interesse har vi bragt en liste over nogle af de bedste fugtighedscreme til rådighed.

Facial fugtighedscreme cremer i Indien:

1. Sabon gulerot Facial Moisture Lotion:

Dette produkt er fyldt med godheden af ​​naturlige ingredienser, som kommer direkte fra moder jord. Uden skadelige kemikalier indeholder dette produkt gulerodsfrøolie, der virker som et egnet anti-aging-element. Produktet fungerer meget godt på alle skind og har en smuk lugt.

2. Artistry Skin Refining Lotion:

Artistry's nye hudraffinering lotion vil gøre din hud føles som babyens bund. Ifølge de fleste eksperter er dette den bedste facial fugtighedscreme nogensinde. Det gør huden fast og giver den en unik glød, der ser guddommelig ud. Fugtighedscreme penetrerer dybt ind i huden og forbedrer celledannelsen.

3. Bioderma Sensibio Creme:

Hvis du er bange for at bruge nogen form for skønhedsprodukt, der forårsager irritation, så er det det rigtige tidspunkt at vælge en. Denne lyscreme absorberes hurtigt af huden. Det er ikke-klæbrende effekt gør det til en af ​​de ansigtsmæssige fugtighedscreme tilgængelige. Bortset fra genoplivning, forlader det huden med en himmellig lugt.

4. Yonka Age Defense Cr? Mig 83:

Denne fugtighedscreme er den bedste ven af ​​din hud, da den fjerner tørheden bedre end noget andet produkt. Det virker godt på kinderne, panden og hagen ved at gemme rødheden. Produktet er velegnet til alle hudtyper og leveres med en storslået lugt.

Se mere: Bedste Facial Cream i Indien

5. MD Forte Replenish Hydrating Cream:

Kvinder med følsom hud finder dette produkt bedst for deres hud. Det har vist sig at fjerne hudirritation og gøre huden jævn. Du kan også bruge denne creme til at rette køkkenforbrændinger. Uden nogen fedtet effekt holder denne fugtighedscreme huden hydreret i lang tid.

6. Josie Maran 100 procent ren arganolie:

Stylister finder Josie Marans olie som en egnet fugtighedscreme til alle hudtyper. Den leveres med en dropper, der gør dette produkt virkelig bekvemt. Dette er en chance for at give din hud det bedste fugtindhold inden for en overkommelig pris.

Se mere: Ansigtsservietter Indien

7. Shiseido Bio-Performance Avanceret Super Revitalizer Whitening Formel N:

Dette er en af ​​de mest karakteriserede fugtighedscreme inden for skønhedsprodukter. Velourkvaliteten gør dette produkt unikt. Det fylder huden med den ideelle mængde fugt og holder den hydreret. Fugtighedscreme vil ikke gøre huden olieagtig. Produktet har ingen bivirkninger og er også egnet til fedtet hud.

8. Clinique Moisture Surge Intense:

Kvinder med tør hud vil være mest gavnlige af denne fugtighedscreme. Det er mest effektivt i de tørre vintre. Huden vil føle sig som om dens vanding nu og da.

Se mere: Bedste Ansigtsrensning

9. SK-II Essential Power Rich Cream:

Denne creme vil ikke gøre huden tør og ikke forårsage breakouts. Det kan bruges til alle typer hud. Den leveres med en lysformel, som er perfekt til at gøre huden sund indenfor.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 20 Face Creams in India Ranked from Worst to Best (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send