Skønhed og mode

17 Bedste Triumph Bras for en perfekt form og komfort

Pin
Send
Share
Send


Ordet triumf her taler om en internationalt anerkendt undertøj og intime one stop shop destination hvor du kan benytte det bedste af de intime apparels, som ikke kun er komfortable, men økonomiske på det månedlige shopping budget.

Om Triumph Bra:

Virksomheden startede igen i 1886 under Tyskland, som derefter spredte sin base gennem Det Forenede Kongerige til landene ud over, nu et bedst sælgermærke i de internationale lande.

Tips til at bære Triumph Women's Bra:

I dagens artikel skal vi se nærmere på de forskellige bh-typer, som virksomheden kan tilbyde os, men inden vi gør det, lad os tage et kig på slidtipsene.

Nu, hvis du er en nybegynder at bh bære, her vil vi give dig to nemme måder at få tingene sorteret på. Men før du køber og sæt en i, skal du sørge for, at du kender din kurvstørrelse korrekt sammen med din kopstørrelse, som er anderledes end nødvendigt for trendindstillingen bh'er.

En måde at bh bære kan omfatte du fylder i kopperne og nå helt til midten af ​​ryggen og klæbe i krogen for at holde bhen, eller du kan bare koble den op foran og derefter dreje og vride den til den rigtige retning før du trækker den op og fylder i kopperne.

Her er nogle trin til at bære den perfekte bh:

  • Sørg for at vælge den rigtige størrelse. Tilbring tid i butikken og prøv en BH, før du køber den.
  • Forstå din kropstype og vælg den rigtige bh.
  • For at bære en bh, sæt dine arme i hullerne og lås krogen på bagsiden. Juster bh'en for at få det til at sidde rigtigt
  • Flyt dine bryster og lad dem passe ind i kopperne ordentligt for at undgå spild
  • Sørg for, at brystet på dine bh'er ikke afslører nogen ekstra hud på dit bryst

Seneste design i Triumph Bra Collection:

Her er vores 8 forskellige typer til rådighed i Triumph bra samling med billeder.

1. Triumph Sports Bra:

Triumph har specialiseret sig i Sports Bras, og Triaction Sports Bra tilbyder den perfekte support og hoppekontrol. Det har en bred rem og et kors ryg for bedre understøttelse af dine bryster. Hvis du er en sports person og er på udkig efter en sportsdæk med fuld dækning, er denne model bare perfekt til dig.

2. Triumph Minimiser Bra:

Hvis du er tunge busted kvinder og er på udkig efter en minimiseringsbh, er denne model det bedste valg. Det giver fuld dækning og de støbte kopper reducerer bryststørrelsen med 1 kop. Den har en flot blomsterkant på de brede stropper. U-ryggen på Triumph Minimiser Bra giver dig den rigtige støtte.

3. Triumph Doreen BH:

Denne ikke-polstret, ikke-kablede understøtningsbjælke har store kopper, der er i skåret og sy model. Den er fuldt elastisk og har justerbare stropper og sidevinger. Det giver fuld dækning og kommer i et lækkert design på kopperne.

4. Triumph T-shirt BH:

Triumph T-shirt bh er den perfekte partner under enhver t-shirt. Disse polstret, kablede bras giver ikke kun den rette støtte, men giver dig også en glat rund finish. Ttriump t-shirt bh tilbyder fuld støtte og medium dækning til stødende halsbånd.

5. Triumph Moderskab Bra:

Hvis du er en ammende mor og er på udkig efter bh, der kan støtte dine bryster, samtidig med at du tilbyder en komfortfodertid med din baby, er dette den bedste model. Triumph Mamabel ammende bras tilbyder fuld dækning og er ikke-kablede og ikke-polstret bh'er. De har muligheder for at løsne det øverste lag af koppen for at afsløre dine brystvorter.

6. Triumph Longline Bra:

Triumph long line bh er en fusion mellem en bh og en slip. Det giver den rette støtte til dit bryst og virker også som en mave tucker. Hvis du har brug for en glat finish under din t-shirt, er denne lange linje bh perfekt til dig.

7. Triumph Cotton Bra:

Hvis du er på udkig efter hverdagsbrug, skal du prøve Triumph Cotton bras. De er let polstret, ikke kablet og tilbyder komfort og support. De er lavet med Polymid bomuldspandex, der føles blødt på din hud og får dig til at føle dig luftig. Det er en medium dækning bh.

8. Triumph Backless Bra:

Planlægger at bære din sexede rygløse kjole til festen? Denne backless bh fra Triumph kommer med en pæn gennemsigtig rygstrop, som næsten kan give dig et braless look. Den har en lav lungende hals på forsiden og kommer med forkroge.

9. Triumph Plus Size Bras:

Triumph Plus size bras er til kvinder, hvis koppestørrelser overstiger 40. Disse polstret bras kommer i en minimiseringsmodel for at reducere tyngdekraften. De tilbyder medium til fuld dækning og er gode til at understøtte og give den naturlige form af brysterne.

10. Mid Line Triumph Bra:

Mid-line bh fra Triumph er normalt en halv korset, der hjælper dig med at bruge dette intime tøj til det bedste af brugen. En hybrid af korset og en fuld dækningsbøjle, disse kopper er midtsnitede, den ene del er lacey, mens den anden har understøtningsmaterialet, der giver form i udseendet. Halvkorset design kan hjælpe dig med at skjule den unødvendige flab omkring underbåndene.

11. Balconette Triumph Bra:

Balconette bra stil er formuleret til den ultimative støtte med en side af sot snørebånd på de øverste lag øger ikke kun udseendet af stykket, men også formen. Ofte kommer mange af disse bh med et stift underbånd, der skaber et let tryk på underbåndet, der hjælper dig med at forbedre din form.

12. Shape Sensation Mini-Miser Triumph Bra:

Selvom de fleste gange, kvinder ønsker at fremhæve og udvide udseendet, er der bras til forskellige lejligheder og kjole typer, hvor du skal tone ned lidt uden at skulle kaste vægt. Dette er, når den støttende mini-miser bh ned spiller en forbedring af udseendet, mens du stadig støtter og trøste dig.

13. Push Up Lace Triumph Bra:

Denne Bra er en af ​​de ideelle triumph bras. Denne særlige push up blonder kommer med en side sweep, der ender med et lag svajer over den anden ender op midtvejs langs linjerne af anden kop. Baby pink og snoet i fine sorte linjer på siden. Der er mere fortryllende designs af Triumph, dette er bare et glimrende eksempel.

14. Den usynligt glatte Demi Cup Stropløs Triumph Bra:

En demi cup i en bh betyder altid halvdelen af ​​bh størrelse bh som er en god krop og kurve forstærker, der giver optimal push og stiv støtte fra neden, parret med en gribende undertråd, mens demi cup og stropløs kan lade dig idræt dybden skære bluser med lethed.

15. Body Make-up Tai Kort Triumph Bra:

Dette også er en demi cup bra men denne gang med stropper. Klippet er ret lavt, hvilket gør det muligt for mange brystområder at blive skubbet og perfektioneret i form, mens kroppens makeup facilitet sømløst forbinder med kroppen og ikke viser nogen linjer.

Se mere: Feeding Bra India

16. All Day Comfort Non Triumph Bra:

Denne bh fra Triumph kommer ikke med en indbygget pude, men er perfekt formet til at passe til din størrelse og kop, så den ekstra pude eller understregning ikke gør dagen ubehagelig.

Se mere:Halter Neck Bras

17. Basic T-Shirt Triumph Bra:

Tee shirt bras er specielt formuleret i høj polstret sømløs mode, der ville lade dig flaunt en monteret tee uden at have linjer fra din intime show up. puderne giver en god struktur til din kurve, mens du holder dig komfortabelt udfyldt hele dagen lang.

Se mere: Bra Genie

Triumph bras kan være lidt dyrere end de lokale mærker. Men disse BH er en investering for kvinder, der gerne ser selvsikker og komfortabel i deres kroppe. Uanset om du planlægger et fodboldspil eller går ud på en dateaften, vil Triumph Bras bringe det bedste ud i dig!

Se videoen: 10 Best Bra Brands in India with Price Range. Tips to Choose the Right Size Bra. 2017 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send