Skønhed og mode

Sådan bruges Walnut Face Mask til din glødende hud?

Pin
Send
Share
Send


Vi bruger så mange penge til hudplejeprodukter. Der er mange forskellige produkter til hver hudproblemer. Alle produkter er dyre, og nogle af dem giver dig forventede resultater. Brug af naturlige hudplejeprodukter er altid godt for din hud. Du kan lave ansigtspakker hjemme, valnødmaske skal være i det. Valnød er den meget gode ingrediens i alle ansigtspakker. Den indeholder proteiner, gode fedtstoffer, antioxidanter, fibre og mineraler. Det er godt for det generelle helbred og din hud.

Fordele ved valnød:

  • Fibre til stede i valnød forbedrer blodcirkulationen og hjælper med at fodre huden.
  • Valnød indeholder godt fedt og Omega 3, som holder din hud sund. Det hydrerer også din hud og skaber et beskyttende lag på huden.
  • Det kan reparere ar og dybe sår.
  • Valnød indeholder antioxidanter, som hjælper med at rydde din hud ved at fjerne alle urenheder.

Du kan bruge valnødolie til ansigt. Regelmæssig massage med valnødolie holder huden hydreret og giver din hud et ungt udseende. Du kan også bruge valnødspulver til ansigtet. Walnut face packs er meget gode til din hud.

Bedste Walnut Face Masks:

Her er nogle naturlige valnød ansigtspakker, som du kan prøve hjemme.

1. Yoghurt og Walnut Face Pack:

Denne valnød ansigtsmaske er meget god til at få en glødende hud. Det gør din hud ren og fjerner alle urenheder.

Hvordan man laver det / Hvordan man ansøger / Hvordan man bruger?

Tag 2 spsk yoghurt og 1 spsk valnødspulver. Bland det godt og anbring dette nøje på dit ansigt. Massage det godt i cirkulær bevægelse. Lad det være der i 15 minutter. Vask dit ansigt med vand og klappet tørt. Påfør lidt fugtighedscreme efter det. Gør det 2 gange om ugen for det bedste resultat.

Hvorfor dette arbejde:

Valnød hjælper med blodcirkulationen og forbedrer hudens udseende. Yoghurt indeholder proteiner og antioxidanter, som forhindrer skade på huden.

Advarsel:

Pas på med valnødder, hvis du er allergisk over for dem.

Fordele:

Denne valnød-ansigtspakke fjerner døde celler, og det forynger din hud.

Se mere: Hjemmelavede Face Packs And Masks

2. Walnut Honey Face Mask:

Denne walnut face pack giver dig en retfærdig og ung skind. De vigtigste ingredienser i denne ansigtspakke er jordet valnød, honning, citronsaft, olivenolie og rosenvand.

Hvordan man laver det / Hvordan man ansøger / Hvordan man bruger?

Tag 1 tsk valnødspulver, 1 tsk olivenolie,? tsk honning, 2 tsk rosevand og 1 tsk citronsaft. Tag alle ingredienserne til pakken og bland dem i en skål. Bland det godt, så der ikke er klumper til at lave en fin pasta. Påfør blandingen på dit ansigt efter rengøring med vand. Påfør også på halsdelen. Opbevar pakningen på ansigt og hals i næsten 15 minutter og vask det med normalt vand. Brug et rent håndklæde og tør det. Brug denne pakke mindst en gang om ugen.

Hvorfor dette virker:

Walnut nærer din hud; Olivenolie hjælper med at hydrere din hud, honning og citronsaft hjælper med at gøre din hud glat og letter hudtonen og rosenvand giver det et forfrisket udseende.

Advarsel:

For at tjekke for allergi skal du sætte lidt pasta på et lille område af din hud.

Fordele:

Denne ansigtspakke er meget effektiv til enhver hudtype uden at gøre din hud tør. Du får også en glødende hud.

Se mere: Sådan laver du en ansigtsmaske

3. Gurkemeje Walnut Face Mask:

Dette er en fremragende ansigtspakke med valnød, som forbedrer hudens lysstyrke. Den indeholder papaya, gurkemejepulver og honning og valnødpulver.

Hvordan man laver det / Hvordan man ansøger / Hvordan man bruger det?

Tag 3 spsk papaya pulp, 1 spsk honning, 2 spsk valnød pasta og en lille knivspids gurkemeje pulver. Bland alle ingredienser i en skål og anvend denne pasta på dit ansigt. Lad den være der i 15 minutter og vask dit ansigt og klappet tørt. Prøv at gøre dette en gang om ugen for at få det bedste resultat.

Hvorfor dette virker:

Papaya er rig på papain, som forynger din hud og fjerner døde celler. Valnødspulver og andre ingredienser forhindrer hud mod infektion og giver den en naturlig glød.

Advarsel:

Brug ikke det, hvis du er allergisk over for valnødder eller nogen af ​​ingredienserne.

Fordele:

Denne ansigtspakke giver din hud jævn tone og forbedrer sit udseende.

Du kan bruge valnød til ansigt glød. Alle disse ansigtspakker er meget effektive og nemme at lave. De er også fri for bivirkninger. Du får kun alt materiale fra dit hjem, så det vil være sikkert effektivt og altid nyttigt for din hud.

Se mere: Walnut Fordele til hud og hår

Pin
Send
Share
Send