Skønhed og mode

Granatæble til Diabetes

Pin
Send
Share
Send


En af de almindelige husstandssygdomme, der har været en absolut fare for mange, er intet andet end diabetes. Diabetes mellitus som det officielle navn records er en noget alvorlig sygdom, hvor patientens blodsukker eller glukose i deres krop er på et højere niveau end normalt. Diabetes kommer hovedsagelig i to typer, type 1 og type 2. Sammen med moderne medicin og konstant diabetes niveau kontrol er der nogle organiske metoder til at kontrollere og opretholde din diabetes. Det bedste af det er granatæble.

Frugten:

Granatæblefrugten er en af ​​de lange levende frugtsorter, der har været kendt for sine medicinske værdier over hele verden. Der er selvfølgelig frugtbærende træ, men når vi siger granatæbler, er det den frugt, som vi hovedsagelig henviser til. At være beriget i naturlige anti bakterielle og anti-virale egenskaber, ikke underligt er dette en af ​​de førende frugter, der rent faktisk kan hjælpe i din lidelse. Ligner en appelsin eller et æble udefra det hårde omslag på denne frugt skaler ud og inde i du vil finde millioner af små hindbær kødfulde frø. Det er hoveddelen af ​​granatæble, og det er disse kødfulde frø, der udgør den vigtigste komponent til saften.

Er granatæble godt for diabetikere:

Fordele:

  • Den bedste fordel ved granatæble er i sin saft, hvor den rige antioxidantegenskab af granatæblejuice vil hjælpe dig med at lette ned på glukosen og dermed lindre dig fra pludselige sukkerangreb.
  • Granatæble ville helt sikkert hjælpe dig med at sænke dit blodsukker og som følge heraf, hvis du i øjeblikket lider af hyperglykæmi, vil denne frugt stadig være din livredder.
  • Granatæble er en sød nok mad. Det har sødestoffer i sig selv, men det bedste ved denne frugt er, at sukkeret i granatæble har bestået forskningen med flyvende farver, hvor det blev set, at sukker i frugten er organisk og ikke hjælper med at hjælpe med at øge blodsukkeret.
  • Her er en ret spændende opdagelse vedrørende granatæbler og diabetes. Aftalen startede med nogle forsøg på rotter, hvor nogle af dem fik granatæblefrøolier, og de andre blev slet ikke givet.
  • Resultaterne viste, at det tidligere sæt rotter havde meget mindre insulinantal i deres krop, hvilket får os til at tro granatæble kan faktisk hjælpe dig med diabetisk behandling, hvor olien fra frøet styrer insulinniveauet i vores krop.
  • Denne frugt består af alle de anti-diabetiske forbindelser som ursolic syrer og gallinsyrer og ellaginsyrer og mange flere. Disse kan kun være videnskabsbetingelser for dig, men de ville sikkert være din ven i det lange løb.
  • Det er ikke kun frøene der hjælper os, men også frugten i en hel form. Selv skrælene fra denne smukke frugt hjælper dig med at opretholde dit glukoseniveau. Skalet har vist sig at kontrollere glukoseniveauerne i din krop.

Kost diagram:

Granatæble er en sjov frugt, som du kan have på farten, og for det her er et lille diagram om, hvordan man indarbejder det godt i din daglige fødevareplan.

Protein ryster:

Hver morgen kan du tilføje granatæble i dine allerede planlagte protein shakes eller simpelthen saft ud frøene og gulp ned et sundt glas granatæblejuice.

På vejen:

Med de travle morgener kan du tilføje granatæble på din på vej snack liste, måske mens du hviler efter at en halv time jog eller på vej til dit kontor, når du har gået glip af morgenmaden.

Tænk Sund:

For en god brunch eller aften snack hvorfor ikke bruge salater med tilsatte granatæbler i det for ekstra smag.

Pin
Send
Share
Send