Skønhed og mode

Janu Sirsasana - Sådan gør og fordele

Pin
Send
Share
Send


Janu Sirsasana kommer fra sanskritens rodord Janu, hvilket betyder knee og sirsa betyder head og asana betyder pose . Januar Sirsasana anses ligesom mange andre fremadbøjninger som en genoprettende pose på grund af dens beroligende effekt. Det siges også at genskabe kroppen, lindre stress og angst. Vågne om 6 om morgenen og at skulle skynde sig til gymnastiksalen er faktisk et hårdt arbejde, især når du skal skynde dig lige i tide til dit kontor eller skole. På nuværende tidspunkt ønsker du virkelig at kunne hoppe over gym lige for i dag, men den nye generation har fokuseret mere på sund leve- og kropsbygning, en pest, der har overrasket landet. På omkring denne tid ville det være fint at erstatte dit gym med morgen yoga. Faktisk yoga er en langsom pustet åndedrætsøvelse energi og tilfredsstiller dit sind og ikke kun din krop. I dagens artikel vil vi tale om en sådan yoga og de fordele, du kan høste af det.

Tips til begyndere (One-Legged forward bend):

Janu Sirsasana (One-Legged forward bend) er en udfordrende stilling især for begyndere. Det kan tage et stykke tid for hofterne, nedre ryg og hamstrings at åbne nok for at tillade hele bevægelsesområdet i disse asanas. Den vigtigste ting at bemærke, mens du laver disse asanas, er at udvikle et bestemt tålmodighedsniveau, da enhver form for aggression, der vises under øvelsen af ​​disse øvelser, kun vil komme i brand, hvilket resulterer i skader.

Janu Sirsasana (Hoved til Knæ Yoga Pose):

Janu Sirsasana yoga er også kendt som hovedet til knæet, der stammer fra selve strukturen i yoga-holdningen. Dette er for det meste en strækøvelse, ikke kun for din ydre krop, men også for indretningen af ​​din krop. En væsentlig ansvarsfraskrivelse, der følger med dette er, at du bør strengt udføre denne yoga tom mave for at få de bedste resultater.

Se mere: Jathara Parivartanasana Fordele

Hvordan gør man det?

 • Start med at lægge en yogamåtte og sidde på den med dine ben strakt foran dig.
 • Sørg for, at ryggen er lige og din hals er justeret til din marv. Mens du sidder med strakte ben, skal dine tæer pege opad, når du straighter dit ben.
 • Nu bøje et ben, sig den rigtige helt til dine lyskne. Dit højre knæ skal stikke ud nu, når du trækker dine fødder helt tilbage.
 • Lav dine tæer på det inderste lår på venstre ben som du nu trækker ud for at nå ud til det strakte ben.
 • Nu, med din håndflade greb på tåen, mens du bøjer hele vejen ned til dine knæ, så kommer din pande i sidste ende på dine knæ.
 • Man kan holde vejret på dette tidspunkt eller fortsætte med dybe vejrtrækninger.
 • Når du er færdig trækker du sig tilbage fra stillingen og efter et dybt ånde begynder med det andet ben.

Se mere: Monkey Pose

Fordele ved Janu Shirsasana Yoga:

Hvis du vokser højere, er noget du kæmper for, er dette den perfekte øvelse for din krop. Disse subtile strækninger og træk, som du ville føle, mens du udfører denne øvelse, ville hjælpe dine muskler til at strække, hvilket igen vil forlenge din struktur. Dette hoved til knæ yoga arbejdsstillinger hjælper også med at strække underkroppen, massager og slapper af i abdominale muskler og hjælper også med at tone skuldrene. Enhver form for fordøjelsesbesvær, gas og surhed kan lindres med denne yoga ved din side. Mens du bøjer dig ned, mens du tvinger dit andet ben ind, går din mave, især maven og tarmene, ind i blodet, og fjerner noget gift eller årsag til fordøjelsesbesvær. Det samme sker med maven, når du holder vejret, og oksygen udskæres øjeblikkeligt, og erstatter hulrummet med en blodgennemstrømning.

Forholdsregler og kontraindikationer:

 • De vigtigste forholdsregler, der skal følges af, mens du laver denne yoga-arbejdsstilling, er at undgå at droppe dit sacrum bagud (bageste) og rundt om ryggen. Hvis du ikke nemt kan nå den udvidede benfod, skal du bruge en rem.
 • Løbe den rundt i fodens sål og hold den med dine arme helt udvidet. Sørg for ikke at trække dig selv frem, når du bruger stroppen.
 • Gå let på dine hænder langs stroppen, mens du holder dine arme og torsoforlængelsen forlænget.
 • De vigtigste kontraindikationer omfatter:
 • gravide kvinder og de personer med astma og diarré rådes til at begrænse sig fra at udøve disse yoga arbejdsstillinger, medmindre de er under streng overvågning af eksperter.
 • Personer med knæskader og brudte knogler anbefales heller ikke at øve disse stillinger.

Se mere: Chakrasana Fordele

Janu Sirsasana, som mange fremadbøjninger, betragtes som en genoprettende pose på grund af dens beroligende effekt. Det siges også at genskabe kroppen, lindre stress og angst. Stivhed i din krop er et almindeligt problem, som vi alle står over for nu og da. Vi trækker en sene her og en nerve der hver gang vi ikke er forsigtige med vores holdninger. Denne øvelse vil tage sig af kroppens stivhed ved at strække musklerne, der skaber fleksibilitet i dem. Denne yoga har også været relateret til hjertet, hvor hjerteproblemer kan holdes i skak ved at udføre denne stilling. Men når du bøjer dig ned denne gang, skal du holde pusten i et stykke tid, indtil dit hjerte begynder at slå et slag for hurtigt. Underlivet huser også æggestokkene, og derfor har denne yoga også en hånd til at spille i fastsættelse af menstruelle uregelmæssigheder og problemer . Dette er nyttigt hovedsagelig for kvinderne, der hele tiden lider meget af disse problemer. Yoga er for altid kendt for at hygge dit sind sammen med din krop, og dette er blot en af ​​de mange fordele, som yoga kan give dig.

Pin
Send
Share
Send