Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Malaysia

Pin
Send
Share
Send


Malaysia er et af de mest økonomiske feriemål i Asien. Det passer både luksus rejsende og backpackere. Det vidunderlige klima er et klart plus. Stedet der tilbyder sol, sand, regnskove, bakker, eventyr og lækker mad er perfekt til en drømmes bryllupsrejse. Nedenfor er nogle af de bedste bryllupsrejsemål i Malaysia.

Mest populære bryllupsrejse steder i Malaysia med billeder:

1. Tioman Island:

Tioman Island er et fortryllet sted med legenden om en drageprinsesse, der har hvilet her på vej til at besøge hendes prins. Øen er selv formet i form af en drage. De frodige tropiske jungler, bjergstrømme, uberørte strande og en spredning af eksotisk marine liv gør dette sted til en af ​​de bedste Malaysia bryllupsrejse destinationer. Du kan slappe af på stranden eller vandsport som kajak, surfing og jetski.

2. PulauLangkawi:

PulauLangkawi er en eksotisk ø omgivet af hvide sandstrande og turkisblå farvande. Det blå hav med de grønne indre landmarker og de maleriske maleriske landsbyer gør denne ø til en af ​​de perfekte bryllupsrejse steder i Malaysia. Du kan tage en dukkert i Seven Wells-vandfaldene, glide i svævebanen til toppen af ​​Gunung Matchincang og udforske undervandsverdenen for at gøre din bryllupsrejse en eventyrlig.

3. Batu Ferringhi Beach:

Batu Ferringhi Beach er en af ​​de mest populære strande i Penang på Malaysias vestkyst. Denne perfekte bryllupsrejse destination i Malaysia er ideel til at slappe af på stranden og nyde havet. Det er kendetegnet ved miles af blødt hvidt sandstræk på begge sider og en langvindende vej. Få eventyrlystne med din partner og ridning, para-sejlads og jetski. Sørg for at udforske gaderne i en trishaw.

Se mere: Bryllupsrejse steder i Californien

4. Pangkor Island, Perak:

Denne ø har nogle af de smukkeste strande i Malaysia, hvilket gør det til en favorit bryllupsrejse destination i Malaysia. Nipah Beach og Coral Beach er perfekte for bryllupsrejsende at lede efter. Storslåede visuelle billeder af koraller, fisk og havgurk tilføjer til denne øns glitrende. De smukke strande gør dette sted til den mest magiske bryllupsrejse sted i Malaysia.

5. Cameron Highlands:

Cameron Highland er en ideel bakke bryllupsrejse destination bebudet med te plantager, jordbær gårde, frodige dale og bakker lopes. Det kølige og luftige klima er en velkommen ændring fra varmen i de andre dele af Malaysia. Denne er en favorit blandt naturelskere.

6. Sabah River Safari:

Denne ene er for de par, der ønsker at opleve naturen på en ukonventionel måde. Tag en spændende flodsafari ned ad floden Kinabatangan og oplev dyrelivet i sin fulde herlighed. Tag på en nat safari for at fange det natlige dyreliv for en spændende oplevelse. Nyd simpel naturlig levende i Nature Lodge midt i regnskoven. Besøg Turtle Island og udforsk rundt.

Se mere: Californien bryllupsrejse destinationer

7. Taman Negara:

Hav en fantastisk tur blandt den tropiske regnskov i Taman Negara med din elskede. Tag en romantisk tur på tværs af den længste malaysiske suspensionbro i verden. Gå på eventyrlystne jungle treks. Tag nat safari til at forundre blomster, der kun blomstrer om natten som vanddrager, glød i mørke svampe og andre natlige underværker. Denne fantastiske mirakel af naturen er blandt populære Malaysia bryllupsrejse destinationer.

8. Kuala Lumpur:

Kuala Lumpur er en pulserende by med et væld af ting at udforske. Udforsk det arkitektoniske vidunder på Petronas Towers og Batu-hulerne med din partner. Har en romantisk dag vandrer rundt om gaderne og baner i byen, shopping til dit hjerte indhold og giver dine smagsløg nogle fantastiske lokale fødevarer. Dette er en favorit bryllupsrejse destination i Malaysia.

9. Kota Kinabalu:

Kota Kinabalu er en stor eventyrpakke. Det giver en stor overflod af spændende oplevelser for de dare-djævle. Forkæl dig på eventyret med klatring, dykning, fritidsdykker eller snorkling. Bugt på vådmarkskrydset i Klias Wetland Mangrove Forest Reserve med din elskede og nyd naturen i al sin mangfoldighed.

Se mere: Bedste bryllupsrejse destinationer Australien

Malaysia er et sted med en perfekt blanding af modernitet og pan-asiatiske kulturer. Har afsondret udflugter, eventyr ture, smukke sightseeing og tilbringe en drømme bryllupsrejse tur. Gå til de bedste steder i Malaysia til bryllupsrejse.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Colourful Kota Kinabalu, Malaysia (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send