Skønhed og mode

Sådan bruges honning til diabetes?

Pin
Send
Share
Send


Diabetes er en metabolisk tilstand af kroppen, hvor en persons krop har højt blodglukoseniveau. Dette skyldes forskellige grunde. For det første er insulinproduktionen i kroppen utilstrækkelig eller for det andet reagerer kroppen ikke på det insulin, der produceres i kroppen.

Der er tre typer af diabetes:

1) Type 1 Diabetes:

I denne type producerer kroppen slet ikke insulin. Mennesker under 40 år eller i deres teenager har tendens til at producere denne form for diabetes.

Type 1 diabetes er sjælden. Vi ser kun 10% af den samlede diabetiske befolkning lider af denne form for diabetes.

Patienter med type 1-diabetes kræver at tage insulininjektioner resten af ​​deres liv.

Se mere: Kanel Fordele Diabetes

2) Type 2 Diabetes:

I denne type stopper kroppen at producere nok insulin til korrekt funktion, eller i mange tilfælde holder cellerne i kroppen op med at reagere på det producerede insulin. Denne tilstand er også kendt som insulinresistens.

Vi finder ca. 90% af alle tilfælde af diabetes over hele verden er af denne type. Denne type diabetes kan dybest set blive helbredt ved at tabe sig, overvåge blodglukoseniveauet efter en sund kost og udøve hverdags ritual. Men det har tendens til at blive værre, da det er progressivt i naturen.

I dag skal vi diskutere nogle naturlige ingredienser til rådighed i vores køkken, som hjælper med at bekæmpe diabetes. Denne ingrediens er honning. Ja, det lyder absurt, hvordan kan denne søde væske behandle en sygdom, der skal være langt væk fra noget sødt. Men det er sandt, at skat, når det tages på en begrænset måde, kan gøre underværker ved behandling af diabetes.

Se mere: Kokosvand til diabetespatienter

Lad os se på, hvordan det virker:

1) Stor erstatning for sukker:

Honning kan være en god for sukker, da det ikke hæver blodsukker som glucose og fructose gør. Så generelt ser vi, at en diabetespatient er meget glad i sukker, men på grund af begrænsninger påført af sygdommen er det ikke muligt at spise dem. Vær ikke urolig. Den søde tand kan være tilfreds med en sked honning.

2) Honning sænker HDL kolesterol:

3.) Honning øger ikke appetitten og fører til mindre kalorisk overbelastning:

Honning holder maven fuld i længere tid og dermed resulterer i færre kalorier, der giver sig til en diabetespatient. Det er yderst nyttigt.

4) Korrekt søvn:

Diabetiske patienter må ofte urinere, bryde sovende mønstre. Honning forbedrer mental skarphed, som hjælper med at få ordentlig søvn om natten.

5) smag bud:

For dem, der nyder sød smag men er diabetiker, tager små mængder honning, vil smagsprøven tilpasse sukkerindtaget og man kan nyde smag af honning uden at ønske sig mere sødt.

Se mere: Papaya til diabetespatienter

6) Øger energiniveau:

Da honning har vitamin B, producerer det energi og er også gavnligt for nervesystemet. Så som vi alle ved, at diabetespatienter bliver trætte meget hurtigt, kan honning forbruges for at øge det energiniveau.

7) Bedre fordøjelse:

Honning har sådanne enzymer, der hjælper med bedre fordøjelse. Bedre fordøjelse fører også til andre fordele. Hvis fordøjelsen er godt, fungerer andre organer i kroppen systematisk.

8) Healing Egenskaber:

Diabetespatienter på grund af de medicin, de tager dagligt, lider af maveproblemer og honning er en stor lettelse for sådanne problemer.

Sammen med behandling af diabetes kan honning kurere forskellige andre sygdomme, når de tages i reguleret mængde. Man bør ikke forbruge for meget af honning, da det er skadeligt i type 2 tilfælde. En begrænset mængde forbruges kan altid være sund.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send