Skønhed og mode

Top 15 Nakshatra Diamond Smykker Designs

Pin
Send
Share
Send


Diamanter er generelt identificeret med deres skæring, klarhed, certificering og karat. Glansen og skinnet er som et resultat af de fire C'er, som de med rette hedder. Diamanternes skønheder er indfanget i smykker på en sådan måde, at man er hypnotiseret bare ved udseendet af diamantsmykker.

Nakshatra er et populært mærke af diamantsmykker baseret i Mumbai, Maharashtra under flagskibsbutikken Gitanjali Jewels. Nakshatra diamant smykker er unikke for placering af syv diamanter i form af en blomst eller en stjerne i hvert smykke stykke.

Design af Diamantsmykker fra Nakshatra:

Derfor identificerer og klassificerer mærket det for at være meget unikt. Her vil vi se på de øverste Nakshatra diamantsmykker design.

1. Nakshatra Diamond Rings for Girls:

De mest anvendte i vores krop er vores lemmer; nemlig hænder og ben. Hænder udgør en del af ikke-verbal kommunikation. Håndbevægelser er meget vigtige redskaber. Så det er vigtigt, at hænderne ser smuk og elegant ud. Tilbehøret ved hjælp af diamantringe ser godt ud på hænderne og giver et varigt indtryk. Nakshatra diamantringe er klassiske, rige og smukke smykkestykker udformet til perfektion.

2. Nakshatra Diamond Engagement Rings i guld:

Forlovelsesdagen er meget speciel for et par og specifikt til en kvinde, fordi hendes drømme snart bliver sande som ved at blive gift med sin mand. Forlovelse er den smukke historie om parret, der snart bliver gift. Forlovelsesceremoni har særlige øjeblikke, der skal fanges, og ringe udvekslet af et par er meget vigtige. Diamanter er specielle og perfekte til speciel lejlighed som engagement. Disse diamant forlovelsesringe er forbavsende smukke og klare smykker aldrig undlade at imponere.

3. Nakshatra Diamond Pendant Design for Girls:

Nakshatra Diamonds er kendt som en af ​​de mest udsøgte diamantsmykker. De smukkeste og strålende diamanter vælges og bruges til at gøre det bedste af vedhæng med guldets glans. Det traditionelle udseende i pendlerne med en anden stil giver netop disse diamantvedhæng uimodståelige.

4. Lysekroner fra Nakshatra:

Skinnet og udstrålingen i hver af Nakshatra smykker gør dem skiller sig ud og tager mærke til. Ingen tegn til at gætte, at Nakshatra-diamanter er den bedste gaveoption fra en mand til sin kvinde eller kæreste. Den bedste gave kan være Nakshatra lysekroner ved lejlighed som et jubilæum, festlig lejlighed osv. Hvilken bedre måde end diamanter til at binde forholdet bedre !!!

5. Light Weight Nakshatra Diamond Sets:

Perfekt til hverdagsbrug, kontorbeklædning, i hjemmet sammen osv. Er disse enkle, men elegante letvægts Nakshatra smykker diamantsæt. Disse kommer med enestående i design vedhæng og matchende sæt øreringe komplementere hinanden og færdiggøre udseendet. Nakshatra smykker står for kvinder med attitude, lidenskab og uafhængighed.

Se mere: Blå Diamant Smykker

6. Nakshatra Diamond Ear Studs til kvinder:

Disse ørestikker kan nemt transporteres fra en teenager til unge til jævnligt ældre kvinder. Hvad gør Nakshatra diamanter unikke er, at de fantastiske smykker passer til kvinder i alle aldersgrupper. Øreringe er en kvinders daglige krav, og dette passer perfekt ind.

7. Nakshatra Smykker Halskæde Design:

Elegance personificeret og forbløffende åndedrag er disse magiske Nakshatra Diamond Halskæder. Den bedste gave til en kone eller kæreste på fødselsdage, jubilæer, baby shower, Karva Chauth eller andre specielle lejligheder er disse smukke halskæder. Få lejligheder er specielle og meget mindeværdige. Så for at forbedre disse særlige øjeblikke er disse diamant halskæder.

8. Nakshatra Teardrop Halskæder:

Teardrop i diamanter ser strålende ud som et design skræddersyet kun til diamanter. Smykker i teardrop designs har et dejligt fald på halsen og fremhæver kvindens overordnede udseende. Disse Nakshatra Teardrop halskæder i lag er perfekte til bryllupper og er et must have diamant halskæde til bruden i sin smykker trousseau.

9. Nakshatra Designer Diamond Sets:

Diamanter med disse designelementer i dem er de bedste af Nakshatra kollektionen. De har en bred samling i halskæder med top Bollywood berømtheder, der tilslutter dem såvel som flaunting dem. Disse smukke diamantsæt udstråler glans og kan være rige endnu med æterisk følelse.

10. Nakshatra Bryllup Diamant Sæt:

Den vigtigste og mindeværdige dag i hendes liv for en kvinde er hendes bryllupsdag. At blive gift med drømmens mand er, hvad enhver kvinde ønsker, og når den drøm er sandt, vil hun have brylluppet til at være perfekt. Bryllupsmykker er meget vigtige for en brud, og Nakshatra-diamanter er præfekt for brudekjole. Disse fascinerende Nakshatra diamantsmykker er kun lavet til bruden og til brylluppet, som er en del af bryllupsindsamling diamant sæt.

Se mere: Top Diamond smykker designere

11. Parineeta Bridal Diamond Sets:

Nakshatra diamanter smykker har deres eksklusive brudesamling under deres Parineeta kollektion. Disse brudesamlinger er kun til bruden, der tillægger brudets udseende. Denne Nakshatra kollektion har smukke diamanter sat på den perfekte måde at matche med de tunge brude tøj. Disse diamanter er en eksklusiv samling af klassiske og traditionelle bryllups- og brudesmykker, hvor i alle smykkerne er udformet på en meget kunstnerisk måde med tanke på de dyrebare og specielle øjeblikke i ens liv.

12. Nakshatra Bryllup Chokers Smykker:

Nakshatra diamanter under deres bryllupskollektion Parineeta har eksklusive tunge diamant chokere med diamanter og dyre smaragder. Parineeta betyder en gift kvinde på bengalsk sprog. Ægteskab er en af ​​de bedste øjeblikke i ens liv for at blive værdsat for evigt og altid. Disse eksklusive bryllupschokere er perfekte til en brud, der ligner en gudinde på hendes D-dag.

13. Nakshatra Smykker Bangles for Girls:

Nakshatra den eksklusive diamant mærke har altid gjort kvinder føler sig specielle gennem sin glans og evige men alligevel moderne designs altid. Hvert design af Nakshatra diamant armbånd med ægte diamanter tilpasse nåden af ​​deres varemærke blomstermotiver og skønheden i en forlængende konstellation. Hvis du bærer disse diamant armbånd ved særlige lejligheder, skal du blot tilføje en masse glam til din persona.

14. Nakshatra Diamond Armbånd:

Nakshatra diamanter gør diamant smykker meget håb for hver kvinde. Nakshatra betyder konstellation af lyse stjerner i en konstellation. Disse armbånd er ægte diamant bangles udført i rent guld, der definerer skønhed og nåde. Inspireret af klassiske syv kronblade diamant blomst disse diamant armbånd sprede strømmen af ​​guddommelige held overalt. Dette er et ideelt smykke til at gave dine kære.

Se mere: Diamond Jewellery Designs

15. Nakshatra Smykker Mangalsutra Design:

Skal til en gift kvinde, er en mangalsutra. Det er det specielle smykkestykke med sorte perler med guld og guldperler med eksklusivt Nakshatra diamant mangalsutra vedhæng. Inspireret af blomstermønsteret og stjernekonstellationen ser disse diamant mangalsutra himmelske smukke på hver kvinde.

Nakshatra er symbolsk for guddommelighed. Perfekte blomstermotiver til den moderne stil eller de stjernekunstige konstellationer fra himlen, disse diamanter er perfekte til enhver lejlighed og enhver kvinde. De forbavsende smukke og mousserende diamantsmykker har altid imponeret kvinder, og hver kvinde ønsker at have disse diamanter. Nakshatra-diamanterne siger, at de repræsenterer lyseste lyscirkler. Glans og glans af Nakshatra diamantsmykker er nok til at gøre det til en af ​​de bedste gaver.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Top 10 UTTARA Tanishq Diamond rings collection (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send