Skønhed og mode

Sådan mediterer du dagligt?

Pin
Send
Share
Send


Daglig meditation er en praksis, som folk gør for at opretholde deres åndelighed og at opretholde et sundt sind. Meditation er frem for alt religion som den praktiseres af de kristne, judas, buddhister, muslimer og hinduer. Folk i den østlige religion praktiserer meditation hovedsagelig på grund af åndelig oplysning og sundhed, mens folk i den vestlige religion stresser mere for at forbedre deres tænkning evner og for at mindske presset.

Kendskab til meditation:

Meditation har været en del af mennesker fra de sidste 1000 år. Det var oprindeligt startet kun for at fokusere åndeligt mysterium og hellighed, men i nyere tid er det blevet mere populært på grund af dets stressfrigivende evne. Meditation giver en person en tilstand af afslapning og hjælper dem med at fokusere på livet bedre. Det hjælper også folk med at komme over tilstoppede tanker og få livet til at se ukompliceret ud. Det hjælper en person til at få et bedre liv både fysisk og mentalt.

Hvordan man kan meditere

Meditation er et udtryk, der specifikt betyder en afslappet tilstand af væsen. Det har udviklet sig fra mange århundreder og i forskellige samfundslag som religioner, psykologier, filosofier, videnskab osv. Der er forskellige metoder, som folk anvender for at meditere, og for at de bruger billige teknikker, alt efter hvad der passer dem bedst. Der er et par skrevet som følger for at hjælpe dig med at vælge hvad du kunne gå med:

Mantra Meditation:

Denne form for meditation praktiseres for lydløst at gentage en bestemt sætning eller et ord, som vil holde dig koncentreret om den ting og hjælpe dig med at undgå distraherende tanker. 'Om' er meget almindeligt ord, der bruges til denne meditation.

Se mere: Meditation for at øge koncentrationen

Guidet meditation:

Guidet meditation omfatter guider eller lærere, der hjælper meditere, der hjælper dig med at skabe et billeddannelse eller et visuelt udseende i dine tanker om steder og ting, der kan få dig til at føle sig afslappende. Du kan føle noget, lugte en lugt, høre lyde eller visualisere ensomhed, som ville give dig en meget fredelig sindstilstand.

Yoga:

Yoga omfatter en række kroppsstillinger i form af øvelser, som folk gør for at øge deres fleksibilitet. Yoga hjælper folk med at bevare et roligt sind og gøre deres fokus stærkt. Det kræver en masse færdighed og balance for at udføre øvelserne ordentligt. Det er en meget god metode til at tabe sig.

Tankevækkende meditation:

Tankevækkende meditation er baseret på tankegangene. Det handler om at være opmærksom på livet og hvad livet bringer ind i det, for eksempel omstændighederne og evnen til at gå om situationer. Du fokuserer på åndedræt, da det er hvad du laver mens du mediterer, ligesom du også fokuserer på tankerne og følelserne.

Se mere: Meditation Tips til begyndere

Fokusmeditation:

Fokusmeditation sætter fokus på en bestemt genstand og meditere. Det kunne være et træ, et brændende lys, en frugt eller et tankevækkende maleri eller billede, der kunne få dig til at tænke på livet, både åndeligt og praktisk.

Qi Gong:

Qi Gong er en traditionel metode til helbredelse fra kineserne. Det er inklusive meditation, motion og træning. Denne form for meditation holder hjælper dig med at blive genoprettet og opretholder balance.

Tai Chi:

Tai Chi er en form for kinesisk kampkunst. Der er en række stillinger og bevægelse, som en person praktiserer, mens de mediterer. Det kræver meget dyb vejrtrækning og koncentration for at opretholde en fin linje mellem meditation og bevægelse.

Se mere: Afslapningsteknikker til stress

Fordele ved regelmæssig meditation:

Meditation giver dig et fredeligt sind. Du har evnen til at komme over stressede situationer. Det bygger din koncentration og fokus. Det mindsker også mulighederne for problemer som depression, astma, søvnløshed, kræft, allergi, hjerteproblemer, træthed osv. Udgivelse af negativitet er også en meget vigtig fordel ved mægling, som er afgørende for at stræbe gennem dagens verden.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send