Skønhed og mode

15 nye stilarter af dame toppe i hvid farve

Pin
Send
Share
Send


Kvinder har et beaucoup af design i deres outfit, men når de kigger ind i garderoben, mangler der noget. Manglen på ny stil slutter aldrig. Et ønske om ny mode på dig er altid på farten. Det er ikke kun med typen eller designen af ​​toppe og bundflader; perfekt match til deres tilbehør også er naturligt.

Perfekt parring par af fodtøj, paraply ornamenter, håndtasker, frisurer og endeløs skønhed udforske mode. En hvid top blandt mange forskellige farver ser altid fantastisk ud på nogen. Standard udseendet af hvidt med denim jeans er et must for alle i deres garderobe. Den multifariousness i design af kvinder toppe har utallige fantastiske samlinger. Forskellige design af toppen går bedst med korte nederdele eller shorts, parallelle og stramme jeans.

Nogle kvinder elsker at bære kun lange toppe, der passer bedst til deres velplejede figur. Sexy bustier og peplum toppe ser fantastisk ud på smukke figurer. De poncho-tierede og fladder topper ser fantastisk ud på tunge krops-kvinder. Stretchable tunics og tube tops ser flot ud i enhver størrelse. Mens glamour udseendet af oversize toppe gør også en dynamisk indvirkning. Valget afhænger af bærerens stil og påklædning.

Pretty White Toppe til kvinder:

Her er en liste over 15 bedste designs i hvide toppe til damer.

1. Hvid Bælte Top:

En hvid belteplade kan se fantastisk ud på nederdele eller jeans. For det meste skal lange toppe fastgøres til kroppen med bælter. Sådanne lange toppe kan bæres alene på høje hæle for at få et glamourøst udseende.

2. Blouson Top i Plain White:

Bluson hvide toppe ser fantastisk ud med udskæringerne på ærmerne, mens en trækstreng på bagsiden gør det mere smuk på forsiden. En hvid top til kvinder i en så rig design kan se flot ud på korte nederdele og hæle.

3. Ærmeløs Camisole Top i hvid:

En lang camisole top ser lige storslået til enhver tid. Generelt er korte kamisol toppe awesome i deres dristige søm, men en laced hvid top kan ikke være mindre end kortere camisoles.

4. Hvid Fur Cardigan:

Hvid farve Fur toppe er favorit for mange kvinder. En hvid furry top med hele ærmer kan være den bedste beklædning om vinteren, hvilket gør din stil chic fantastisk i det kolde klima. Efterladt af det ubehagelige udseende af trøjer, kan en hvid furry top gøre alt for dig.

Se mere: Ladies Red Tops

5. Short Bustier Top i hvid:

En bustier top ser mere storslået ud, når den er en hvid top og parret med farverige bukser eller nederdele. Den ærmerøse eller off skulder toppe er strækbare, så det ser fantastisk ud på enhver størrelse kvinder.

6. Fuld ærmer Beskær Top i hvid blonde:

Det bedste ved beskårede toppe er, at deres fantastiske stil, hvor maven ser smuk ud. Kvinder med stilfuldt tøj kan gå til beskårne hvide ærmer med laced toppe. Den smukke hvide top i et beskåret design kan se flot ud med A-line korte nederdele.

Se mere: Dame Lilla Toppe

7. White Cross Over Tank Tops for Girls:

Hvide Kors over toppe har det storslåede udseende at stoppe øjnene i omgivelserne. Hvorfor ikke se smukkere ud med en fantastisk hvid top lige over din krop. Den designer hvide top er fantastisk med enhver nederdel, palazzo eller stramme jeans.

8. Dame Zip Fleece Hoodie Top Lange:

Hoodies ser cool ud med sin lange og lidt baggy stil. Lommerne på hættetrøjerne gør udseendet afkølet. Kvinder kan bære hvide toppe hættetrøjer på korte nederdele selv i kontorstimer og endda på picnics.

9. Hvid Overstørrelse Tunika Top:

Overstore skjorter ser fantastisk ud på slanke kvinder. Stilen på overstørrede skjorter og toppe ser elegant ud, når de bæres på ankellængde jeans eller mini shorts. Ladys hvidt top over størrelse kan se fantastisk ud på forretningshændelsen.

10. Hvide Bondeplanter til Damer:

Bonde toppe har de stilfulde firkantede mønstre på halslinjen. En hvid bondeplade med halv ærmer åben ende ser fantastisk ud. Når en sådan hvid top til kvinder er dekoreret med gevindarbejde ser det ud til at være fantastisk.

Se mere: Ladies Pink Tops

11. en hvid lang ærmet peplum top:

Peplum toppe er smukke designer toppe specielt designet storslået til det feminine udseende. En smuk hvid top i et peplum mønster kan være din næste designer, der ser ud til et tæppebegivenhed.

12. Hvid Poncho Top:

En hvid poncho top ser fantastisk ud på vinterdage. Varmet i stoffet beskytter dig mod kulde, mens designlooken får dig til at se fantastisk ud. En hvid top i poncho design kan være et berømthed design til dig.

13. Stilfuld Hvid Ruffle Top:

Ruffles har et unikt udseende med sine frillede krave designet og syet på forskellige måder på toppen. Nogle fra siderne og nogle på halslinjen spiller fræserne sin rolle. Hver af dem ser fantastisk ud i deres design. Hvide ruffles toppe til kvinder er en unik smag.

14. Hvid Shell Top:

Hvid toppe til damer i skallet design har knapper på bagsiden. Designet er det bedste valg til at arbejde kvinder, der elsker at bringe et twist i deres dressing.

15. Hvid shirt top:

Skjorter er formelle dressing til mange arbejdende kvinder. Hvide toppe til kvinder kan bedst udformes i skjorter på sorte bukser eller jeans. Selv nederdele ser fantastisk ud med hvide skjorter.

Dermed afhænger valget af udsøgte toppe af damens stil. Office slid topper og fest slid topper har en række designs, mens de afslappede tees og designer toppe også varierer i deres mønstre. En fest på sene aften har brug for en malerisk top, der ser fantastisk ud på dig, og de omgivende øjne sidder bare fast på dig. Dejlige ruffle toppe eller halter toppe ser fantastisk ud på korte nederdele på sene aftenpartier med din sjælsamler.

Mens de dristige lookers vil elske crossovers og tan kini toppe. Blandt alle design af toppe til kvinder og mange glødende farver i dem har hvid altid været en signaturpåvirkning på dressingen. Hvid ser fantastisk ud på enhver farve bund og bedst i ethvert vejr. Hvide toppe med høje støvler eller høje hæle ser også sexet ud på fødderne.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Asian & Western Girls Swap Styles. Try on Weekly challenges (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send