Skønhed og mode

Top 9 Hjemmelavet Conditioner til tørt hår

Pin
Send
Share
Send


Er du udsat for problemet med tørt hår? De ved alle, at problemet med tørt hår forværres gennem vinterperioden. Behandling af varme olier i denne periode er ikke yderst støttende, og heller ikke luksuriøse fabriksanlæg viser foretrukne resultater.

Heldigvis er der bestanddele, som du har i køkkenet, hvorfra du kan skabe en vellykket balsam, der kan hjælpe dig med at få et fladt plus silkeagtigt hår i løbet af vinteren. Der er mange måder ved at du kan være opmærksom på beskadiget hår ved at bruge simpelt hjemmelavet hårbalsam til tørt skadet hår. Ved hjælp af sikre naturlige ingredienser kan du lave store balsam plus hårmaskere for at genoprette sund hårtekstur.

Her Top 9 Hjemmelavet Balsam Til Tør Hår:

1. Olivenolie:

Hvis du virkelig vil have slankere og blødere hår, så prøv olivenolie. Det giver både fugt og næringsstoffer. Det er en af ​​de bedste ingredienser, som du også kan opbevare i lang tid og bare tilgængelig.

Ingredienser:

1/4 kop olivenolie og 1/2 kop regelmæssig balsam

Retning:

Bland begge ingredienserne i en skål. Smør til dit hår i sektion. Forsvigt i mindst 15
minutter, kam, plus skylning.

Se mere: Hjemmelavede Makeup Removers

2. Shea Butter:

Det er tydeligt af de få ingredienser, som vil skabe dine #split-ender gå glip af, det vil faktisk opbygge dit hår, føler sig tykt plus smukt. Jeg bryr mig om dette hjemmelavede hårbalsam! Dette er lidt på den dybe side, derfor behøver du ikke bruge så meget!

Ingredienser:

? kop olivenolie, 1 1/3 kopper Shea Butter,? ounce duftolie (fx lavendelolie eller rosmarinolie) 1 tsk vitamin E olie

Kørselsvejledning:

Varm Shea Butter smukt i en medium kasserolle, der venter på den, er blevet til flydende type. Sæt den i olivenolie. Lad blandingen køle i 30-40 minutter. Undgå at tillade det at indstille helt. Medtag i E-vitamin også Fragrance Oil. Beat blanding, der venter på dig, får en lys mousse som konstant. Sæt blandingen i en forseglet gryde.

3. Avocado og Banan Conditioner:

Ingrediens:

Banan, æg, honning, ekstra jomfru olivenolie og avocado.

Retning:

Tag en avocado; peel crash det afventer det bliver en pasta. Så få en halv banan plus indsat om 2 spsk olivenolie. Blend det godt af avocado pastaen. Bland æg med banan plus avocado blanding i en blender, der afventer den er blød.

Hvordan man ansøger:

Påfør dette fra toppen af ​​dit hår til bunden og lad balsam i 10 minutter og vask det af med vand. Du vil observere, at dit hår bliver blødt plus skinnende.

Se mere: Ekstra jomfruolivenolie til hårvækst

4. skat

Det næste hjemmelavede hårbalsam, som vi skal snakke om, er honninghår balsam!

Ingredienser:

4 spiseskefulde olivenolie, 1/2 kop Savannah Bee Company honning (du kan erstatte lokal eller økologisk honning)

Kørselsvejledning:

I en lille skål, bland sammen honning plus olivenolie i afventning af fuldt indarbejdet. Overfør blandingen igennem en tragt i en plastflaske med et klap øverste låg. Når du er klar til at gøre brug af, blødt rystende blanding plus gnid i dit hår venter roligt overdækket. Dæk dit hoved med en bruserhætte gør det muligt for balsammen at fortsætte på dit hår i mindst 30 minutter og i stand til en time. Shampoo plus vaske dit hår omhyggeligt.

5. Kokosmælk:

I denne Coconut Milk hjemmelavet hår balsam skal vi tale om!

Ingredienser:

1 kop kokosmælk, 2 spiseskefulde kokosolie og 1 avocado.

Kørselsvejledning:

Shed, pit, plus knuse din avocado. Medtag kokosmælken med kokosolie såvel som blandet afventer glat. Bland nu alle ingredienserne op og lad det stå i ca. 10-15 minutter.

Dernæst skal du blande alle ovennævnte ingredienser på dit hår og lade være i 10-15 minutter og vaske og derefter shampoo.

6. Pumpkin Hair Mask:

Du er nødt til at vide, at den ideelle brug til dåse græskar klumper (som der er for evigt rester). Græskar har mange forbløffende overskud - de er rige i vitaminer A plus C, kalium, beta-caroten, plus zink.

Retning:

Sæt i 1-2 spsk honning, medfødte fugtighedsbevarende midler, til enkelt kop græskarpuré plus pakke i det omfang, du kan på dit hår samt hovedbunden. Du skal enten emballere dit hår i saran wrap ellers bære en shower cap for at forblive masken på plads. Lad det sidde i mindst 15 minutter og skyll derefter.

Se mere: Leopard Print Nail Art

7. Apple Cider Eddike Balsam:

En æble cider eddike vasker bidrage til at klarlægge udover glatte hår cuticles - den øverste hemmelighed til blank hår! Tilslut en spisesked eddike med en 1/2 kop vand plus dispensere over fugtigt hår. Medtag et par dråber æterisk olie, hvis duften er mere end.

Retning:

Påfør hele håret, lad det sidde i 5 minutter og rengør derefter. Bitterheden i eddike hjælper med at lukke det øverste lag af dit hår, kniplerne, bygningen ligger liggende fladt.

8. Kanel, Honning Plus Mælk Conditioner:

Du skal vide, at denne fordelagtige balsam er fyldt med mælkeproteiner såsom kasein, og de giver fugt, volumen og glans til hårene. Dette er den bedste balsam til det tørre hår, da kanel spiller en vigtig rolle for at genoprette blodcirkulationen til hovedbunden plus rødder, og det hjælper håret til at blive stærkt.

Ingrediens:

2 spiseskefuld honning, 2 æg, 1/4 cup mayonnaise, 2 spiseskefulde kanel og 4 spiseskeemelk.

Retning:

Bland hele komponenterne i en glasskål plus varme det lidt ved at sætte det i en skål varmt vand. Smør den opvarmede blanding på hovedbunden plus hår og lad det sidde i en halv time. Bær en badekåbe plus låses det med et håndklæde, da ting kan gå rod. Skyl godt af med vand efterfulgt af en slags shampoo.

9. Avocado:

Den efterfølgende hjemmelavede hårbalsam, som vi skal opdage, er avocado hårbalsam! Avocados er virkelig rige i gode fedtstoffer, hvilket betyder, at du vil have hår, der er super skinnende, super håndterbart plus helt lys plus luftigt!

Ingredienser:

2 spsk olivenolie, 2 spsk vand, 2 spsk tunge creme, en avocado.

Kørselsvejledning:

Bland alt det op, udforske det gennem dit fantastiske hår og frakke med en vaskekap. I ca. 20 minutter, selv om den trænger dybt ind i dine hårsække. Skyl balsammen ud af lunkent vand. Vask ned {du ønsker ikke at dufte som avocado nogensinde}, vask, plus du er klar.

Pin
Send
Share
Send