Frisurer

20 bedste brude frisurer til langt hår med billeder

Pin
Send
Share
Send


Så din bryllupsplanlægning foregår, og du har netop færdiggjort dit tøj til den store dag. Leder du efter den perfekte frisure for at komplimentere dit brudekjole? Er de utallige bryllup frisurer gør det sværere for dig? Læs videre for at afslutte alle dine bekymringer.

Her er valget af top 9 brude frisurer til langt hår, der er ekstremt imponerende. Når du vælger nogen af ​​disse, skal du sikre dig, at du vælger en, der smigrer dig og bidrager til at gøre dig mere smuk på denne mindeværdige dag. Prøv nogen af ​​disse indiske brude frisurer til langt hår til bryllupsår og få det smukke udseende.

Forskellige brude frisurer til langt hår med billeder:

1. lang flettet bryllup frisure:

I de fleste sydlige indiske bryllupper skal bruderne binde deres hår og ikke lade det tabe. Denne flettet frisyre er passende egnet da. Til dette udseende skal du lave fletninger, der hverken er lette eller stramme. Hvis fletningerne ikke har nået den ønskede længde, kan du også bruge falsk hår for at få længden. Adgang til dette flettet udseende med beaded tråde, der er krydset rundt om fletningen for at gøre det mere bedøvende. Brug en smuk maangtika til at fuldføre dette flettet udseende.

2. Åben lang krøllet frisure:

Dette er en simpel, men fantastisk frisure for brude-til-være. Hvis du ikke kan lide dit hår bundet, skal du helt sikkert prøve denne åbne krøllede lang frisure. Denne frisure kræver minimum tilbehør og er lavet på næsten ingen tid. Dette krøllede udseende er let oprettet ved brug af styling kamme og hårspray. For at gøre dette udseende endnu mere tiltalende, lav et centerafskærmning og bære en fantastisk maangtika.

Se mere: Brude frisurer til kort hår indisk

3. Curly Messy Flettet Frisure:

Denne rodet frisure for bruder er meget populær. Den rodet flettet stil ser spektakulært ud på alle. Håret er denne stil flettet løst for at få det rodet udseende. Skær nogle sideband og curl dem op for at tilføje mere glamour til dette rodet flettet udseende. Smykke denne frisure med fed maangtika og side hængende hår tilbehør. Hvis du kan lide, kan du også tilføje nogle friske blomster.

4. Blomstervævet flettet krone:

Denne blomstervævede flettet krone springer hurtigt op blandt bruderne. Denne frisure giver bruden et moderne udseende, der endnu er meget rustik og vintage. I denne frisure er fletninger lavet og løst bundet på toppen af ​​hovedet for at danne en krone. I denne frisure tilføjes friske blomster generøst for at gøre det romantisk tiltalende.

5. Chignon Bun til bryllup:

Dette er en karismatisk frisure fra fortiden, der bliver mere og mere populær. Den pæne bundne bun ser meget flot og sofistikeret ud. Du kan udsmykke bunken med flotte hårtilbehør, friske blomster eller perler. Et slør kan også tilføjes til denne Chignon bun frisure for at glamme udseendet.

6. Coiled Curled Bridal Half Up Half Down Frisure:

Dette er en trend sæt brude frisyre. Du skal helt sikkert prøve denne halve halvdel ned frisure til din bryllupsdag. Denne frisure har en krone på toppen med store krøller, der falder løst på bagsiden eller krølles sammen til den ene side. Fremhæv dette udseende med farvestrålende blomst på den ene side.

7. Flettet Chignon Med Vintage Krøller Til Bruder:

Den flettet chignon med vintage frisure med krøller kan aldrig gå galt. Hvis du er glad i hårboller, prøv denne frisure, der bruger chignon bun med svagt twist. Her laves bunken med flettet hår og de stramme krøller giver det et vintage look.

8. Floral South Indian Wedding Frisure:

Hvis du elsker at have friske blomster på dit hår, er denne frisure beregnet til dig. Denne frisure er traditionel blandt sydindiske bruder og ser utroligt forbløffende ud. I denne stil er håret flettet lang og sammenflettet med friske krydderier. Du kan også tilføje noget mousserende hår udsmykning for at fremhæve det overordnede udseende.

Læs mere: Frisure i Saree

9. Bikube tilbage med åben krøllet stil:

Sidst men ikke mindst, denne bikube åben krøllede frisure kan gøre enhver brud se smukt ubesværet. I denne frisure bliver håret åbnet med få smæk på hver side. Bikube ser komplimenter de indiske bryllupstøj meget godt. Færdiggør dette udseende med blændende maangtika.

Med skiftende tider har aura og stil af bruder også gennemgået forvandling. Brude elsker at eksperimentere med nye frisurer for helt at forvandle deres udseende på bryllupsdagen. Brude frisurer har også ændret sig, og disse er nogle forskellige endnu klassiske frisurer til at være-bruder.

10. Lang krøllede ruller til bryllup:

Dette er en halv halvdel ned simpel frisure, men lavet til at se lidt smukkere ud. Dette er en af ​​de enkleste brude frisurer til langt hår og det kan se godt ud på nogen. Bare lav bløde ruller og krøller på bagsiden, og som en simpel halv-halv stil kan du spinde dit hår.

Se mere: Indiske brude frisurer

11. Enkel hestehale til langt hår:

Dette er en simpel hestehale lavet lidt bedre med let curling og det smukke og blomstrete hår tilbehør. Dette er en smuk frisure til langt hår til bryllup og nogen kan gøre det uden nogen hjælp overhovedet. Træk netop dit hår til ryggen og fastgør det med et hår slips og dekorér derefter med et blomstert band.

12. Flettet hårbånd med langt hår:

Den meget søde frisure til pigerne, der elsker at holde det blødt og romantisk, dette er en af ​​de charmerende brude frisurer til langt hår. Du skal kæbe dit hår pænt og derefter tage hår fra den ene side over kronen og derefter holde fletning i et hårbånd og fast på den anden side.

13. Enkel krøllet hår stil til brude:

Dette er en simpel hår ned brude frisyre til langt hår og er nemt for alle. Du kan flaunt dette let, selvom du ikke er bruden til at være. Du skal bare komprimere og pakke håret mod bagsiden og derefter klippe det op og dekorere med en blomst på den ene side.

14. Sidelagret bunke:

Dette er en meget blød og yndefuld stil, som du kan pryder med kæde tilbehør på den modsatte side. En smuk tilføjelse til brude frisurer til langt hår i dette, du skal tage hår fra den ene side og derefter sikre som en bolle på den anden side af nakken. Håret, der er løs, er således opdelt i to portioner og snoet og fastgjort tilbage.

15. Disney Princess Style For Long Hair:

Dette er en frisyre til langt hår til bryllup, som du især har set Jasmine gør i Aladdin. Her er dit hår midtpartet og puffer er lavet på begge sider og derefter fastgjort lavt på bagsiden. Håret, der er løs, kan derefter bundet i overensstemmelse hermed.

16. Twisted Low Updo med langt hår:

Dette er en meget almindelig bryllupsstil til lange hårpiger, fordi det er let og det ser smukt ud med ethvert outfit du har valgt til den store dag. Her er dit hår skilt fra den ene side og så lavet til et lavt og flettet twist, der ender i en bolle bagpå.

17. Krøllet afrikansk bryllup lang frisurer:

Dette er en rystet stil, hvor pigen har krøllet hår, og hun har lavet en meget sød halv halv-halv stil. Hun har desuden prydet det med et meget flot blomstert band for at sikre hendes bolle. Dette er en typisk afrikansk stil, som også er tilpasset af andre dele af verden.

18. Fuld Fishtail Braid For Long Hair Bride:

Dette er en simpel og pæn fiskestilfletningstil. Den eneste forskel er, at fiskens halefletning starter lige fra toppen af ​​hovedet og går ned til slutningen. Du skal blot løfte hele håret og derefter lave en simpel fiskestang. Tykt hår er mere egnet til denne hår stil.

19. Long Twisted Hestehale:

Her i dette billede er pigen blottet for alt tilbehør og har holdt det meget simpelt, men meget smart og smukt. Hun har valgt en rystet ponyhale, hvor hun ikke engang har brugt et hår slips. Her har hun lavet en knude for at sikre ponyhalen.

20. Vandfald Braid:

Dette er en vintage stil, som stadig er populær for piger, der kan lide det bløde og yndefulde. Dette er en vandfald fletning fordi den kaskader ned. Dette er bundet ved at tage små dele af håret fra begge sider, så fletningen synes at være lavet lige i midten af ​​håret.

Når den store dag allerede er ankommet, og du endnu ikke ved, hvordan du vil style dit hår. Dette er når du kan tage hjælp fra hver frisure for langt hår til bryllup og se på dit allerbedste.

Pin
Send
Share
Send