Skønhed og mode

9 Berømte Nagaland Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Dem, der gerne vil opgrave indiens stamme destinationer; Nagaland er stedet for dem. Fredeligt beliggende i Himalaya-regionen, det har forskellige dale, vandløb og vandfald. Solopgangen og solnedgange her er helt betagende, især hvis baggrunden er de smukke sneklædte bjerge i Nagaland. Hvis du planlægger en ferie til Nagaland, skal du vide, hvilke steder du skal besøge, og for din bekvemmelighed har vi forklaret dem kort i de følgende afsnit.

Nagaland Turiststeder:

Her har vi nogle fantastiske steder at besøge i Nagaland.

1. Kohima:

Kohima er Nagalands hovedstad og interessepunkter her er to landsbyer; nemlig Khonoma og Touphema. Du bør også besøge Kesama Heritage Village, som ligger kun ti kilometer væk fra Kohima. Det er et open air museum og kan besøges fra morgen til aften. Her finder du også et stort udvalg af traditionelle Nagaland bygninger. Horn bill Festival, der finder sted årligt også bør ikke gå glip af.

2. Mokokchung:

Mokokchung distriktet Nagaland er hvor den berømte Moatsu festival fejres. Den finder sted i maj måned hvert år og er organiseret af Ao stammen. Du bør også besøge landsbyen Chuchuyimlang, som er en halv time væk fra Mokokchung. Det er bedst kendt for sin naturskønne skønhed, pragt, bakker og dale.

Se mere: Kanyakumari turist steder

3. Monter Pauna:

Mount Pauna er det tredje højeste punkt i Nagaland. Det tilhører Benreu-serien og tilbyder dig nogle af de mest betagende og maleriske udsigter, du nogensinde har set. Hvis du er en fugl elsker, så skal du helt sikkert komme her. Du kan også gå til eventyrlige aktiviteter her såsom trekking for at opdage Nagalands naturlige skønhed.

4. Wokha:

Wokha er Lothas stamme. Placeret omkring fire timer væk fra Kohima, er dette sted helt smukke. Det er bedst kendt for sine sunde og pesticidfrie appelsiner og ananas. Dens bedste egenskaber er de gamle stenmonolitter, der findes på bakkerne, der er oprettet af de ældste af stammen.

Se mere: Besøg steder i Nainital

5. Dzukou Valley:

Din rejse til Nagaland skal være ufuldstændig, indtil du besøger Dzukou-dalen. Det er kendt for sin naturskønne skønhed, og også det kolde vand, der strømmer gennem dalen. Du vil også finde den unikke Dzukou lilje her, som er attraktiv i udseende. Kommer her skal være en forfriskende og stor oplevelse. Det er et af de bedste turiststeder i Nagaland.

6. Intangki Wildlife Sanctuary:

Intangki Wildlife Sanctuary ligger cirka 37 kilometer væk fra den dejlige by Dimapur og huser forskellige unikke dyr og fugle, som er eksotiske og meget sjældne. Når du kommer til Nagaland, skal du komme til Intangki Wildlife Sanctuary. Det vil hjælpe dig med at opdage og udforske dyrelivet i Nagaland.

Se mere: Seychellerne Turiststeder

7. Triple Falls:

Triple Falls of Nagaland er et af de populære destinationer her og har trukket en hel del turister og besøgende hvert år. Det er et ideelt sted for trekkers og er beliggende i Seithekima landsbyen.

8. Phek:

Phek er en af ​​Nagalands bjergområder. Det er dækket af tætte og evigtgrønne skove og er kendt for sit behagelige vejr og vilde orkideer, der vokser her. Det er hjemsted for Pochury og Chakhesang stammen og er et vidunderligt sted at komme til.

9. Rangapahar Reserve Skov:

Hvis du er en øko-elsker, er Nagaland et ideelt sted for dig. Når du kommer her, bør du helt sikkert besøge dens nationalparker og reservere skove. Den bedste til dato er kendt som Rangapahar Reserve Forest. Her finder du nogle af de mest fantastiske og vidunderlige dyr og fugle. Kommer her vil helt sikkert ikke fortryde.

Her ser du på nogle smukke Nagaland turiststeder med billeder. Er du ligesom? Efterlad din kommentar nedenfor.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send