Skønhed og mode

9 bedste og populære reversible bælter til mænd

Pin
Send
Share
Send


På markedet er der mindre valg for mænds tilbehør og tøj. De køber måske ikke så meget som kvinder køber. Men en ting, som alle køber, er bæltet, og det tilføjer add-on til deres shopping, hvis de er i stand til at finde et reversibelt bælte.

Typer af reversible bælter til mænd og kvinder:

Her er et glimt af top 9 reversible bælter, som en mand kan bruge i deres daglige liv.

1. Tommy Hilfiger Mænds Læder Reversible Bælte:

Tommy Hilfiger Bælter er lavet af højkvalitets materiale og er lavet i Kina. Det er foretrukket af både unge såvel som de gamle. Når du bruger dette bælte, vil du føle dig god på grund af sin moderne og fashionable stil.

2. Kenneth Cole Reaction Mænds Læder Reversible Bælte:

Nogle mænd tror, ​​at bælte ikke er et vigtigt tilbehør til deres mode. Men bælte tilføjer ekstra udseende til mænds outfit. Man bør tage råd fra fashion guruer, mens man vælger bælter og skal nå til hvide og grå reversible bælter af Kenneth Cole Reaction. De er 1,25 tommer brede og kommer i alle standardlængder.

3. Calvin Klein Mænds Glatte Læder Reversible Bælte:

Hvis du har en mangel på penge og vil købe et bælte, så gå til to i ét bælte. Calvin Klein Mænds reversible bælter fås kun i størrelse 32 til 40. Disse er de bedste reversible bælter, da de er kunderne bedste valg og altid løber tør for lager. De bryder ikke let og kan bruges i lang tid, fordi de er lavet af højkvalitets materiale.

4. Kenneth Cole Reaction Mænds U-Turn Reversible Belt:

Dette reversible manebælte har mange fordele. For det første er den, der bærer dette bælte, moderne med sin enkle udseende tekstur, og for det andet giver den vendbare design sort og brun farve. Så hvis du er ked af at have den samme farve dagligt, så prøv dette bælte. Det vil gøre dit udseende bedårende.

Se mere: Boys Canvas Belt

5. Nautica Mænds Reversible Bælte:

Det er den enkle stil bælte, der bæres af enhver aldersgruppe mand som en ung eller gammel person. Folk elsker at bære sort farve og dette bælte kommer kun i sort farve. En mand føler sig lidt selvsikker og mere komfortabel, når han bærer dette reversible bælte.

6. Kenneth Cole Reaction Mænds Reversible Fjeder Edge Bælte:

Fjederkantens reversible bælte bruges hovedsagelig af skolepiger, da farven på dette bælte matcher deres skoleuniform. Det er højest bedømt blandt kunden. Den passer med enhver farve klud, da den brune farve giver fantastisk stil til brugeren.

Se mere: Italienske Læderremme

7. Calvin Klein Mænds Four-In-One Reversible Plaque Belt:

Produkterne fremstillet af dette mærke er af høj kvalitet. Den øverste del af dette bælte består af aluminium af høj kvalitet. Hver mand kan bære dette bælte, uanset om han er forretningsmand eller elev eller arbejder på grund af sin enkelhed og stilfulde mønster.

8. Kenneth Cole Reaction Men's Reversible Belt:

Kenneth bælter er til dem der elsker at bære mærkevarer. Stilen på dette bælte er bedårende, som tiltrækker en mand til at købe. Kunder elsker at bære det på grund af kvaliteten og designen af ​​den øvre del. Dette bælte er tilgængelig for alle størrelser og alder.

Se mere: Ægte læderremme

9. Saks Fifth Avenue Reversible Leather Belt:

Saks Fifth Avenue er det berømte selskab, der er kendt for sin kvalitet og mænds kollektion. Dette bælte er reversibel med glat sort tekstur på den ene side og på en anden side, den har brun læder tekstur stil. Du kan vikle spænde som efter dit ønske efter din skos farve.

Det er en meget vanskelig opgave for en mand at vælge det rigtige design af bæltet til kontor eller fest. Disse reversible bælter er tilgængelige i forskellige farvekombinationer, teksturer og stilarter, som gør et mænds outfit til det bedste, og får dem til at føle sig trygge og trygge blandt gruppen af ​​mennesker.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send