Skønhed og mode

9 Glorious Freshwater Pearls Smykker Mønstre for kvinder

Pin
Send
Share
Send


Ferskvandsperler er de strålende perler, som du finder voksende i ferskvandsregionerne i verden. Disse er forskellige fra saltvandsperlerne. De er store i form og glans og kan også være store i størrelse. De ferskvandsperler giver dig en god måde at tilføje dem til smykker som halskæder og vedhæng.

The Best Freshwater Pearls Smykker Modeller til kvinder med billeder:

Lad os se her, her 9 trendy smykker design af ferskvandsperler til piger. Du kan finde disse perler elementer, der vil få det fantastiske udseende fra alle mennesker.

1. ferskvandsperle armbånd:

At have et ferskvandsperle armbånd er en vidunderlig ting, da det forbedrer skønheden i dine hænder. Armbåndet er lavet med en række ferskvandsperler, der er ens i størrelse og farve. Armbåndets lås kunne være metal eller guld eller sølv.

2. Ferskvandsperler:

En anden god måde at have perler på er at have den rene form. Disse firkantede øreringe eller firkantede ferskvandsperler er dejlige at have. De adskiller sig fra de normale perler, og det er det, der er unikt med dem. Formen af ​​disse perler er stilfuld og skinnet er rustikt.

3. ferskvandsperlehalskæde:

Gå ind for den storslåede ferskvandsperlehalskæde, der har alt glans og glans. Du kan gå ind for en lang halskæde eller en kort. Disse perler er runde i form og normalt hvid i farve. De ferskvandsperler er ret smukke at se på.

4. Barok ferskvands øreringe:

Køb et par af disse ferskvands dyrkede perler øreringe, der er i barok stil. Drop øreringe er ganske elegante i stil og ser også rustikke ud. Øreringe kan bæres med enhver slags tøj. Du kan bruge dette til afslappede udflugter samt en god middag dato.

5. Freshwater Pearl Studs:

Studs er en anden måde at bære øreringe på. Denne ferskvandsperle smykker er det bedste du kan have til en særlig lejlighed. De forgyldte studs med perle dråber og rhinestones giver udstråling og en glamourøs følelse. Du kan bære disse til en romantisk middag til en fødselsdagsfest.

6. Sort ferskvandssæt:

Gå ind for hele sæt smykkervarer, når du køber ferskvandsperler. Denne sorte ferskvandsperler sæt har en halskæde, øreringe og et armbånd alle med de sorte perler. Perlernes farve ser vidunderlig ud og slår op. Dette kan være en god gave til din kone eller elskede til en særlig lejlighed.

7. Læderarmbånd med ferskvandsperler:

Læderarmbånd er en trendy ting, som de fleste unge kvinder elsker at flaunt. Denne kinesiske ferskvandsperler armbånd med læder macramé er perfekt til den unge skare. Du kan have læder i enhver farve og perlerne kan være i hvid til en kontrast. Armbåndet kan bruges til enhver lejlighed.

8. Brudehårskam med perler:

Gør en brud se ekstra speciel på hendes bryllupsdag med denne glamourøse naturlige ferskvandsperler hårkamme. Kammen er lavet af håndmalede guldblad og krystaller. De ferskvandsperler, der er en del af håndkammen, gør det til at se fantastisk ud og strålende.

9. ferskvandsperle ring:

Lav denne blændende ferskvandsperle ring din helt egen og se spektakulære i den. Den tre-perle ring har et strålende design, der er unikt. Perlerne er kultiverede ferskvandsperler, der er store i størrelse. Ringen ser stor ud på din finger, så du kan minimere det andet tilbehør, du har på dig.

Ferskvandsperler er en fantastisk måde at se nådig og strålende ud. Disse ringe, armbånd, halskæder, osv. Giver dig fantastiske effekter, at selv brude er villige til at acceptere. Du kan finde elementer, der vil tilfredsstille alle mennesker.

Pin
Send
Share
Send