Skønhed og mode

Kører under graviditet

Pin
Send
Share
Send


En kvinde er menneskehedens oprindelse. Hun kan gøre noget for hendes barn. Hun kan kæmpe med alle oddsene for at give hendes barn det, det har brug for. Hun ønsker ikke, at hendes barn bliver berøvet noget i verden og ønsker, at det har alt. Særlig pleje er påkrævet for en kvinde, når hun forventer et barn. Hun får alle former for vitaminer og proteiner for at holde hendes baby sund. Der er forskellige former for øvelser, der hjælper med at holde moderen og barnet sundt og fit. Forudsat at disse øvelser er udført under korrekt vejledning fra den respektive gynækolog.

Løb er en effektiv måde at holde dig i form. Det toner dine ben, holder dit hjerte i godt helbred og forbedrer også dit kredsløbssystem. Kørsel er den hurtigste måde at dit hjerte og krops sundhed på. Det kan konkluderes, at kører er godt for din generelle helbred og kan anbefales stærkt. Kørsel, mens gravid er gavnlig for dit helbred også, men der er nogle begrænsninger. Her er nogle fakta om at køre i graviditet, som vil hjælpe dig med at få viden om din situation og fortælle dig fordelene og ulemperne for de gravide kvinder, der løber.

Er det sikkert for gravide kvinder at køre?

Da det er let at passe ind i en persons tidsplan, ville alle vælge at løbe for at holde sig i form. Det er sikkert at køre, mens du kun er gravid, hvis du er vant til at løbe før, det er ikke gunstigt at inkludere løb i din rutine, når du er gravid. Men hvis du allerede kører så kan du fortsætte under graviditeten. Running gør din kropsvarme stige, og det kan forårsage skade på barnet, så hvorfor risikerer det? Efter alt er det din baby, der bliver ramt af det, du gør.

Men kører for en begrænset træning er altid sikker. At spørge din læge om at køre under graviditet kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dig.

Se mere: Meditation under graviditet

Tips:-

1. Dehydrering kan påvirke blodgennemstrømningen og kunne føre til komplikationer i livmoderen. Hold dig selv hydratiseret hele tiden, drik nok vand i løbet af din løb. Fyld dig selv med væsker som juice og flere drikkevarer for at holde dig kølig og rolig under ekstrem varme eller somre.

2. Invester i et godt par sko, der støtter dine fødder, specielt anklerne. Hvis du vil være komfortabel vil din baby også forblive komfortabel. Så valgte et par sko, der holder fødderne bløde og skaber ikke smerte.

3. Når du er gravid, skifter dit tyngdepunkt langsomt. At køre på en meget flad fortovning hjælper dig med at balancere dig selv under graviditeten. Undgå at køre under graviditet på snuble eller uregelmæssige overflader.

4. Hvis du nogensinde kommer tæt på et fald, og det er uundgåeligt, skal du sørge for at falde rigtigt. Falder på dine sider eller ryg eller bruger dine hænder for at undgå kontakt med din mave og jorden vil undslippe en skade på din mave. Forsøg altid at undslippe sådanne situationer.

5. At køre på et meget sikkert sted er meget vigtigt for at sikre, at du ikke er strandet i tilfælde af en nødsituation. Du skulle nok vælge at løbe i områder med lidt rush, så hjælp kan nå dig, når du har brug for det.

6. Ved hjælp af korrekt køreudstyr vil du hjælpe med at spore og måle din puls. Hold det i skak! Du kan bruge hjertefrekvensmåleapparater eller stoppe ure for at kontrollere din kapacitet og nøjagtighed.
Stram ikke din krop ved at forsøge at løbe hårdere eller længere. Det kan medføre træthed og kan øge din kropstemperatur. At holde det let vil gøre det bedre, mens du er gravid.

Se mere: Øvelse til normal levering

7. Kørsel er kun sikker i løbet af første og anden trimester. Det er sikrere at erstatte løb med at gå efter det. Din kropsvægt vil stige og køre med det vil være en risiko.

Gravide løbere skal spise øge deres madindtag, ved at have små nærende måltider hele dagen.

8. Under graviditeten er der en ændring i dine hormoner, som nedsætter fordøjelsessystemet. Du skal have en fiberrig kost og drikke rigeligt med vand for at forbedre fordøjelsen.
Sørg for god hvile efter mad, før du kører. Langt sover under graviditeten er godt for moderens og barnets helbred.

9. Calcium er et must! Har nok calcium rig mad. Det styrker knogler og giver god hjælp til de voksende knogler til din baby. Drikke mælk med tørre frugter og ernæringsmæssige smag ville være en god ide for alle gravide kvinder.

10. Seafood leverer værdifulde proteiner, hvilket er vigtigt under graviditeten. Men hold kviksølvrige fisk og skaldyr ligesom hajer, sværdfisk, kongemakrel og anden kviksølvrig mad væk.

Selvom det er sikkert at gå i graviditet, skal det gøres ordentligt. Det er altid harmløst at henvise til din læge, før du begynder at løbe under graviditeten. Alle gravide kvinder, der kører under graviditet, bør holde disse punkter i tankerne, så de holder sig selv og deres babyer fit og sunde. Du bør bare sørge for, at du altid holder kontakten med dine læger og konsulterer dem, inden du begynder medicin eller motion.

Graviditet kører er godt for barnets helbred såvel som den forventende mor, hvis det gøres på en ordentlig måde. Bare at alle nødvendige forholdsregler skal træffes for at undgå enhver form for problemer! Du skal passe på, at hvis du træder ud i løbet af graviditeten, følger du alle de givne tips for at undgå problemer.

Se mere: Gå i graviditet

Der er ordentlige tøj og tilbehør til kvinder, der løber i graviditet, til at bære. Prøv at bære disse tøj, da det vil hjælpe med at opretholde dit komfortniveau og holde dig fri og afslappet. Det anvendte stof er specielt designet til roen og roen hos de gravide, der kører såvel som fosteret.

Pin
Send
Share
Send