Skønhed og mode

9 Amazing Plaster of Paris Håndværk Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Kunstuddannelse nærer barns problemløsning færdigheder og analyseret tænkning kapaciteter. Børn anskaffer mange vigtige fordele ved muligheden for at håndtere kunst og håndværksprojekter.

Forskellige Easy Plaster Of Paris Håndværk Med Billeder:

Derfor kan følgende Top 9 Plaster of Paris Crafts derfor hjælpe dem lidt med at blomstre deres indre færdigheder.

1. Serene Mother Gips af Paris Crafts:

Oplev denne betagende og spektakulære kunst og håndværk, der består af gips fra Paris. Det er en rolig og rolig mor, der tager sig af hendes baby med en blomst på hendes top. Det er den perfekte og unikke gips af Paris håndværk til voksne ved at lave, hvilket kan få dem til at føle sig specielle.

2. Crisp Interiors Gips af Paris Crafts:

Gips af Paris håndværk ideer kan også implementeres på sådan type ubrugte variabel størrelse potter i hjemmet. De dyppes i Plaster of Paris-løsningen, og de køber derfor deres elegante form. The Gips fra Paris håndværk på potter kan derefter bruges som unikke selvdesignede boliginteriør.

3. Leaf Gips af Paris Crafts:

Hvis du spekulerer på det enkleste og enkle gips i Paris håndværk, så kan du ende med at søge her. Arbejde med disse naturligt designet blade af dine egne samlinger for at få det perfekte forbløffende gips fra Paris kunst og håndværk. Her dypper bladet ind i blandingen af ​​gips fra Paris for at erhverve deres naturlige snit og rammer.

4. Flower Votive Gips af Paris Crafts:

Flower Votives er de andre, der er vist i ovenstående billed link. De originale blomster dyppes ind i løsningen af ​​gips fra Paris, og så bliver kunsten færdig med selve blomsten. Den oprindelige blomst holdes som base for at opretholde den form. Alternativt bruges de som lysestager til at dekorere interiøret. De betragtes som et personlig håndværk med gips i Paris.

5. Paperweights Gips fra Paris Børnehåndværk:

Vi har forskellige former for forme og former spredt omkring vores hjem. Ved at gøre brug af det, kan vi skabe vores egne kreative former for papirvægte, der har stor brug af os alle sammen. Børn kan også nyde at gøre det ved at ende med at dekorere ved hjælp af forskellige farver. Det er en af ​​de ubesværede gips af Paris håndværk til børn.

6. Snefnug Gips af Paris Håndværk:

Når det er juletid, kan vi dekorere vores hjem ved at gøre brug af disse gipser fra Paris håndværk ideer. De er de snefnug, der bruges i juletræets udsmykning, som består af gips fra Paris. Det er så nemt at skabe, at selv børn kan elske at lave det.

Se mere: Paper Craft Ideas

7. Bryllups favoriserer Gips af Paris Håndværk:

De er rent håndlavede ved hjælp af en elfenbenfarvet Plaster of Paris. Disse gips af Paris kunst og kunsthåndværk af keramiske hjerter er imponeret over blonder og kan tilpasses med alle initialer eller ord eller citater efter eget valg. Det er et godt valg, der bruges som navneplaceringer rundt om dit bryllup bord, samt en memento for gæster at tage hjem.

8. Ring Skål Gips af Paris Håndværk:

Her er en smuk ring skål lavet af gips fra Paris, som kan bruges som et køligt indretning på enhver bordplade. Det kan alternativt bruges til at holde dit minut tilbehør sikkert på et sted. Denne hvide ring skål er omgivet af 22 karat guld glans fælge med et enkelt bogstav monogram. Det er det mest iøjnefaldende håndværk med gips i Paris.

Se mere: Leaf Arts And Crafts

9. Kids Colorful Gips af Paris Crafts:

For nem forståelse af begrebet transformation af sommerfuglene er disse Plaster of Paris Crafts til førskolebørn meget informative. Håndværket involverer fremstilling af alle de tre faser, nemlig larver, hvalpe og sommerfugl. Alle tre består af gips fra Paris som råmaterialer og derefter skygget med passende farver.

Når børn arbejder for sådanne aktiviteter, fører det dem til evnen til at følge anvisningerne i en integreret del af tilfredsstillelsen, når de ser på det endelige resultat af deres håndværk. Derfor bør vi få dem til at arbejde for sådanne projekter, bortset fra deres akademiske pensum.

Se mere: Easy Flower Crafts

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send