Skønhed og mode

Night Cream Fordele - Vores Top 9

Pin
Send
Share
Send


Kender du fordele ved natkrem? Talrige kvinder bruger den samme fugtighedscreme hele dagen og natten, så har vi virkelig brug for to forskellige produkter? Uanset om du vælger at anvende en natkrem ellers ikke, er det et individuelt valg. Det vigtigste for din hud er søvn. På betingelse af at du ikke får tilstrækkelig søvn, vil den mest luksuriøse creme blive opbrugt på din hud.

Din hud skal skabe en masse stress plus forurening hver dag. Derefter har din hud tendens til at tabe dens elasticitet plus fasthed. Det antages, at din hud absorberer alle de nødvendige næringsstoffer, mens du sover, hvilket er grunden til at bruge en natkrem er ønskelig ved at du går i seng. Det hjælper med at præcisere og genopfylde din hud.

Forskellige natkrem fordele:

Her er de 9 bedste fordele ved nattcreme.

1. Dyb fugtighed:

Det kan desuden kalde ultrahydratiserende, bundløse nærende plus helbredende. Disse varer bruger ofte kun højere niveauer af blødgøringsmidler, således at de er ekstra fugtighedsgivende end deres dagtidskomplement. Din hud er konstant regenerere; som følge heraf, hvis du er tilfreds med det niveau af fugt, du får fra din hver dag fugtighedscreme end du sandsynligvis ikke ønsker en separat natkrem. På den anden side, hvis du opdager, at din hud er tørre, mens du er hjemme, kan du måske ansætte en tungere creme om natten (ellers bruge i luftfugter!)

Se mere: Anti Aging Night Creams

2. Hudbehandling:

Mange natkremer indeholder forbindelser, som genvinder hudens udseende, for eksempel peptider, der forbedrer fremstillingen af ​​kollagen, der fører til fastere hud. En række indeholder antioxidanter for eksempel E-vitamin plus coenzym Q, der ophæver solskader plus stopper nye rynker fra at danne.

3. Perfekt til fedtet hud:

Vælg en creme, der passer sammen din hudtype. Fedtet hud kræver mindre hydrering. Din aldrende hud bliver måske ikke længere gammel. Det hjælper din hud til at genoprette sin fleksibilitet.

4. Anti-aging:

Disse Night cremer kan omfatte glycolsyre, retinol, plus salicylsyre, der hjælper med at øge hudomsætningen, hvilket reducerer udseendet af rynker plus fine linjer. Det er ikke ønskeligt at anvende produkter af disse ingredienser hele dagen, fordi de øger hudfølsomheden. Så en natkrem gør sit arbejde blottet for indblanding af solcreme ellers UV-stråler. Usikkert du udnytter en dag creme om natten; din hud vil ikke indeholde den fulde fordel af anti-aging ingrediens.

5. Mål specifikke problemer:

Der er natkrem til acne, for overlegne linjer plus rynker, og desuden for hård hud. Vælg en creme, der adresserer din krævende bekymring.

Se mere: Højre natkrem til hud

6. Forhindrer rynker:

Det beroliger dit ansigt. Cremen hjælper også med bedre blodcirkulation. Rynkerne plus andre linjer på dit ansigt får kondenseret. En hovedrolle som en natcreme udfører, at det forhindrer din hud i at sænke.

7. Giver jævn kompleksitet:

Det sørger desuden for, at din hud har en glat overflade sammen med en bedre hudtekstur. Din natcreme øger kollagen i din hud.

8. Rydder huden

Denne nat cremer gå væk snavs fra dit ansigt, reparere ansigtscellerne plus undgå væv fra at blive såret. Derfor holder en natcreme på dit ansigt ikke kun din hud op, men lette også at reparere de beskadigede celler.

Se mere: Natkrem bruger

9. Reparation:

Membranen udfører volumenet af sin reparation plus regenerering som vi sover. Nattcremer er rigere plus tykkere endvidere hold langsomt absorberende fugtighedscreme, der er beregnet til langsomt at gå gennem huden over natten. Hvis du bruger en natkrem i løbet af dagen, vil din hud opleve fedtere, og du vil ikke være begrænset fra solen. Det er den meget gode fordel af natcreme.

Se videoen: 8 Hour Deep Sleep Music: Delta Waves, Relaxing Music Sleep, Sleeping Music, Sleep Meditation, 159 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send